Chef’s Menu juni 2025

Van 4 juni – 29 juni

Carpaccio van gegrilde tonijn
Venkelslaatje met gekonfijte citroen en coulis van zoete paprika

****

Kleine kreeft, ravioli met aubergine
Kerveljus met gerookte look

****

Speenvarkenfilet met geroosterde groene asperges
Aardappelkoek met citroentijm
Saus met zilveruitjes

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van blauwe bessen met vleugje munt. Sesambrioche

suggestie: Burmester – Porto Vintage 1997 € 10,00

****

3 X framboos

 

Chef’s menu € 82,00
Menu 4 gangen: € 72,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
Kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 

Menuwijnen

Pasqua Bianco Passimento 2023 (Garganega) Veneto

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Cantina Fina Perricone 2021 Sicilia

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Van Volxem – Alte Reben Riesling 2021 Saar

€ 10,00/glas wit - € 46/fles

Rivetto – Barbaresco Marcarini 2018 (Nebbiolo) Piëmonte

€ 18,00/glas rood - € 80/fles

Voor de rosé liefhebbers: Jeff Carrel – Vieille Mule Rosé 2023 (Grenache Noir & Muscat Alexandrie) Côte Catalanes

€ 7,00/glas - € 32/fles

 

Biersuggesties

Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5° Dendermonde: Zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,50

Brouwerij Wolf - Vliegend varken 9° Aarschot: Mooi heldere zware blonde met dikke witte schuimkraag. De geur doet direct denken aan Duvel, heerlijke fruitige geuren, klein citrusje. Mooi bloemig. De smaak is licht zoet, beetje zwavel en kruidig. De body is dun wat het bier gevaarlijk doordrinkbaar maakt, en de afdronk is frisbitter. Heerlijke sterke blonde € 6,50