Gemarineerde tonijn (duurzame visvangst)
met slaatje van oude tomatenrassen
Crème van ricotta met gerookte amandelen
****
Kabeljauwfilet met stukjes babykreeft,
gesmolten jonge spinazie en bourride met dragon
****
Kalfsvlees met groene Belgische asperges,
Aardappelpuree met pesto en saus met zoete ui
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Aardbeiconfituur met lavas – volkoren sandwich
Suggestie: Fonseca Vintage port 1997 € 9,50
****
Frambozentaartje met citroensorbet en meringue
Gallina de Piel - Ikigall 2022 (85% Xarel.lo, 10% Malvasia, 5% Moscatel de Alejendria) Pénedès - Spanje]
€ 8,00/glas wit - € 36,00/fles
Ramito Tempranillo & Syrah 2021 Spanje
€ 6,00/glas rood - € 27,00/fles
Voor de Rosé liefhebbers:
Elio Grasso “Educato” - Langhe Chardonnay 2020/22 Piëmonte
€ 13,00/glas wit - € 60/fles
Walter Lodali - Barolo Bricco Ambroggio 2014 Piëmonte
€ 12,00/glas rood - € 55/fles
Brouwerij 't Verzet - Space Cadet 5° Anzegem: New Age witbier dat begint als een klassiek witbier met liefde en rokerigheid. Al snel neemt het hoparoma de smaak over, gedomineerd door mandarijn en abrikoos. De sterke, maar evenwichtige nabitterheid benadrukt de frisheid van dit bier. € 5,00
Orval 6,2° Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.