Chef's Menu Juni 2024

Van 5 juni t/m 30 juni

Gemarineerde tonijn (duurzame visvangst)
met slaatje van oude tomatenrassen
Crème van ricotta met gerookte amandelen

****

Kabeljauwfilet met stukjes babykreeft,
gesmolten jonge spinazie en bourride met dragon

****

Kalfsvlees met groene Belgische asperges,
Aardappelpuree met pesto en saus met zoete ui

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Aardbeiconfituur met lavas – volkoren sandwich

 

Suggestie: Fonseca Vintage port 1997 € 9,50

**** 

Frambozentaartje met citroensorbet en meringue

 

Chef ’s menu € 80,00
Menu 4 gangen: € 70,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 

Menuwijnen

Gallina de Piel - Ikigall 2022 (85% Xarel.lo, 10% Malvasia, 5% Moscatel de Alejendria) Pénedès - Spanje]
€ 8,00/glas wit - € 36,00/fles

Ramito  Tempranillo & Syrah 2021 Spanje
€ 6,00/glas rood - € 27,00/fles

Voor de Rosé liefhebbers:

 

Kaartwijnen

Elio Grasso “Educato” - Langhe Chardonnay 2020/22 Piëmonte
€ 13,00/glas wit - € 60/fles

Walter Lodali - Barolo Bricco Ambroggio 2014 Piëmonte
€ 12,00/glas rood - € 55/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij 't Verzet - Space Cadet 5° Anzegem: New Age witbier dat begint als een klassiek witbier met liefde en rokerigheid. Al snel neemt het hoparoma de smaak over, gedomineerd door mandarijn en abrikoos. De sterke, maar evenwichtige nabitterheid benadrukt de frisheid van dit bier. € 5,00         

 Orval 6,2° Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 6,00