Chef's Menu Juni

Van 2 juni (avond) t/m 4 juli

Rijstslaatje met artisjok en rauwe ham
Sjalotdressing met dragon

****

Aan de graat gegaarde zeeduivel met gefrituurde inktvis
Gestoofde zeekraal en witte wijnsaus met haringkaviaar

****

Gegrilde Barbarie eend met Oosterse specerijen en gebakken bloemkool
Puree van zoete aardappel met basilicum
Saus met opgelegde blauwe bes

****

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Aardbeienconfituur met vleugje vanille. Geroosterd karnemelkbrood

Suggestie: Weingut Deutzerhof Ahr 6 “Spätburgunder” 2013 € 10,00

****

Chocolade-ijstaart met frambozen, gelei van limoen en gember

 

 

 

 Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

 

Menuwijnen

Alves de Sousa – Branco da Gaivosa 2017 (Arinto, Malvasia Fina en Gouveio) Douro
Menuwijn wit € 7,00/glas - € 30,00/fles

Italo Cescon – Valpolicella Ripasso “Mezzopiano 2017 Veneto
Menuwijn rood  € 8,00/glas - € 32,00/fles

 

 

Kaartwijnen

Rosé La Croix Belle – Champ des Grillons 2020 Languedoc-Roussilon - Côtes de Thongues € 6,00/glas - € 25/fles

Wijndomein Aldeneyck – Riesling 2017 Maasvallei Limburg € 8,50/glas - € 35/fles

Château La Nerthe - Les Cassagnes de La Nerthe 2017 Côtes du Rhône Villages rouge € 9,00/glas - € 38/fles

 

 

 Biersuggesties

Brouwerij Basanina – Saison de Lucien Blond bier met licht kruidig karakter en een lange droge afdronk € 4,50

Orval 6,2° (minimum 2 jaar oud) € 5,00