Carpaccio van gegrilde tonijn
Venkelslaatje met gekonfijte citroen en coulis van zoete paprika
****
Kleine kreeft, ravioli met aubergine
Kerveljus met gerookte look
****
Speenvarkenfilet met geroosterde groene asperges
Aardappelkoek met citroentijm
Saus met zilveruitjes
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van blauwe bessen met vleugje munt. Sesambrioche
suggestie: Burmester – Porto Vintage 1997 € 10,00
****
3 X framboos
Pasqua Bianco Passimento 2023 (Garganega) Veneto
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Cantina Fina Perricone 2021 Sicilia
€ 8,00/glas rood - € 36/fles
Van Volxem – Alte Reben Riesling 2021 Saar
€ 10,00/glas wit - € 46/fles
Rivetto – Barbaresco Marcarini 2018 (Nebbiolo) Piëmonte
€ 18,00/glas rood - € 80/fles
Voor de rosé liefhebbers: Jeff Carrel – Vieille Mule Rosé 2023 (Grenache Noir & Muscat Alexandrie) Côte Catalanes
€ 7,00/glas - € 32/fles
Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5° Dendermonde: Zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,50
Brouwerij Wolf - Vliegend varken 9° Aarschot: Mooi heldere zware blonde met dikke witte schuimkraag. De geur doet direct denken aan Duvel, heerlijke fruitige geuren, klein citrusje. Mooi bloemig. De smaak is licht zoet, beetje zwavel en kruidig. De body is dun wat het bier gevaarlijk doordrinkbaar maakt, en de afdronk is frisbitter. Heerlijke sterke blonde € 6,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.