Traiteur

Voorgerechten

In papillot gegaarde zeetong met prei & venkel. Witte wijnsaus met tuinkruiden € 24,00

Sneetjes gerookte eendenborst met wortelslaatje en currymyonaise € 22,00

Voorgerechten van de lopende kaart
variabele prijs

 

Hoofdgerechten

Franse hoeveduif met hutsepot van wintergroenten
Aardappelpuree met gerookte spek en dragon € 28,00

Volledige Canadese kreeft (uit de pantser), groenten met vleugje lookAardappelen met zeewier en pompoensausje € 45,00

Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs

 

Desserts & zoetigheden

Desserts van de lopende kaart variabele prijs

Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 14,00

Vanillerijst met gepocheerde peer in zoete wijn en advokaatsoesjes€ 12,00 

 

Diversen

Foccacia € 0,60 /stuk

Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g

Chef's menu

Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.

Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.

Bestellen

Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address