Slaatje van krokante groenten met gebakken kreeft en zachte lookdressing € 28,00
Sneetjes licht gerookte eendenborst met chutney van peer en vijg & vanilletoast € 24,00
Voorgerechten van de lopende kaart variabele prijs
Kabeljauwhaasje met notenkorst, groene kool en pastinaakcrème
Gegratineerde aardappelpuree en witte wijnsaus met graantjesmosterd € 32,00
Fazantenfilet opgevuld met bospaddenstoelen
Mini-witloof, rösti met pompoen en tijmsaus € 34,00
Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs
Desserts van de lopende kaart variabele prijs
Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 15,00
Chocoladepannenkoek opgevuld met vanillerijst, bramencoulis en amandelijs € 14,00
Foccacia € 0,60 /stuk
Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g
Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.
Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.
Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address