Opgerolde zeetong met gerookte zalm en broccolicrème. Saffraansaus € 24,00
Carpaccio van diamanthaas, knolselderslaatje en gerookte Parmezaanse kaas € 22,00
Voorgerechten van de lopende kaart variabele prijs
Aan de graat gegaarde wilde zeebaars, gestoofde venkel met wortel
Saus met graantjesmosterd en aardappelpuree met jonge spinazie (per 2 pers.) € 68,00
Filet van Barbarie eend, risotto met prei en paddenstoelen
Pompoencrème en Saus met sherry € 30,00
Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs
Desserts van de lopende kaart variabele prijs
Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 15,00
Mousse van origine chocolade met rummadeleintjes € 14,00
Foccacia € 0,60 /stuk
Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g
Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.
Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.
Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address