Traiteur

Voorgerechten

Tartaar van gegrild kalfsvlees met slaatje van witte asperges afgewerkt met kruidendressing € 26,00

Gemarineerde zeebaars met limoen en puntpaprika
Zeewiercrème met haringkaviaar            € 24,00

Voorgerechten van de lopende kaart variabele prijs

 

Hoofdgerechten

Gegrilde Spaanse varkensfilet met groene asperges uit de oven
Rösti met rozemarijn en graantjesmosterdsaus € 38,00

Kabeljauwfilet gegaard met tomaat en rauwe ham
Gesmolten jonge spinazie           
Aardappelpuree met basilicum. Saus met sjalot en tijm       € 38,00

Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs

 

Desserts & zoetigheden

Desserts van de lopende kaart variabele prijs

Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 15,00

Rolcake met mousse van origine chocolade & ijs van bloedsinaasappel € 14,00 

 

Diversen

Foccacia € 0,60 /stuk

Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g

Chef's menu

Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.

Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.

Bestellen

Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address