Gegrilde halve kreeft met waterzooi van seizoensgroenten en zachte looksaus € 28,00
Slaatje van geroosterde pompoen met gekonfijte eendenbout en mosterddressing € 24,00
Voorgerechten van de lopende kaart variabele prijs
Kleine zeeduivel, aan de graat gegaard met gestoofde groene kool
Gespoten aardappelpuree met groene kruiden en jus van gekarameliseerde ui € 34,00
Roodpootpatrijs met knolseldercrème en bospaddenstoelen
Risotto met jonge wortel en oude Parmezaanse kaas. Saus met sherry € 36,00
Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs
Desserts van de lopende kaart variabele prijs
Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 15,00
Speculaastiramisu met amandelijs € 14,00
Foccacia € 0,60 /stuk
Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g
Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.
Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.
Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address