Soep van Canadese kreeft met looksoesjes en kervelroom € 16,00/liter
Opgerolde zeetong met gerookte Schotse zalm en jonge spinazie
Witte wijnsaus met haringkaviaar € 22,00
Voorgerechten van de lopende kaart
variabele prijs
In papillot gegaarde kabeljauwfilet, crème van broccoli en handgepelde garnalen
Gespoten aardappelpuree met prei € 28,00
Gegrilde eendenborst op Oosterse wijze met groenten gegaard in de oven
Saus met steranijs € 28,00
Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs
Desserts van de lopende kaart variabele prijs
Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 14,00
Citroentaartje met gebrande merengue en mangosorbet € 12,00
Foccacia € 0,50 /stuk
Koekjes van de maand€ 3,50 /100 g
Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.
Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.
Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address