Traiteur

(niet geldig tijdens eindejaarsperiode)

Voorgerechten

Slaatje van krokante groenten met gebakken kreeft en zachte lookdressing € 28,00

Sneetjes licht gerookte eendenborst met chutney van peer en vijg & vanilletoast      € 24,00

Voorgerechten van de lopende kaart variabele prijs

 

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met notenkorst, groene kool en pastinaakcrème
Gegratineerde aardappelpuree en witte wijnsaus met graantjesmosterd € 32,00

Fazantenfilet opgevuld met bospaddenstoelen
Mini-witloof, rösti met pompoen en tijmsaus € 34,00

Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs

 

Desserts & zoetigheden

Desserts van de lopende kaart variabele prijs

Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 15,00

Chocoladepannenkoek opgevuld met vanillerijst, bramencoulis en amandelijs € 14,00 

 

Diversen

Foccacia € 0,60 /stuk

Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g

Chef's menu

Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.

Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.

Bestellen

Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address