Traiteur

Voorgerechten

Soepje van aardpeer met gerookte Schotse zalm en tijmkorstjes                            
€ 14,00/liter

Stoofpotje van rivierpaling met bospaddenstoelen en kokosroom                               € 22,00

Voorgerechten van de lopende kaart
variabele prijs

 

Hoofdgerechten

Met bospaddenstoelen opgevulde fazantenborst
Gebakken witloof met sherry. Hertoginnenaardappel met truffel
€ 32,00

Gegrilde zeetong met groene kool en stukjes kreeft
Aardappelpuree met knolselder en dragonsaus  
€ 34,00

Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs

 

Desserts & zoetigheden

Desserts van de lopende kaart variabele prijs

Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 14,00

IJs van geroosterde hazelnoten met rode appeltjes en sesamkoekjes € 12,00 

 

Diversen

Foccacia € 0,50 /stuk

Koekjes van de maand€ 3,50 /100 g

Chef's menu

Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.

Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.

Bestellen

Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address