Traiteur Kerstavond & Kerstdag

 

 Gelieve uw traiteurgerechten vóór 20/12 door te geven
Uur van afhaling en betalingsinformatie zal na uw bestelling doorgegeven worden

 

Hapjes € 10,00:

Pompoenquiche met gerookte paling

Tartaar van kalfsvlees met ansjovismayo en pittige couscous

Wildpaté met vijgencompote geparfumeerd met port

-----------------------------------

Slaatje van jasmijnrijst met gebakken
Sint-Jacobsoesters en gele tomatenchutney met chili (1)

—–***

Soep van bospaddenstoelen met tijmkorstjes  en sneetjes kwartel (2)

—–***

Gegrilde heilbot met knolseldercrème en geroosterde amandelen
Wortelsaus met curry (3)

—–***

Gerijpte ossenhaas, mini witloof, rösti met pastinaak en rode ui
Saus met oude sherry (4A)

Of

Aan de graat gegaarde kleine tarbot met groene kool en stukjes koningskrab
Krieltjes met kervel. Peterseliewortelsaus (4B)

—–***

Assortiment artisanale kaas geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Perencompote met steranijs en hazelnootbrioche (5)

***—–

Kerstgebak met sinaas en marsepein
Chocolade-ijs (6)

 

Menu 6 gangen: € 80,00
Menu 5 gangen: € 70,00 (zonder 5)
Menu 4 gangen: € 60,00 (zonder 2 & 5)
Menu 3 gangen: € 50,00 (zonder 1, 2 & 5)
Kaas i.p.v. dessert + € 5,00

Broodjes wit, bruin of focaccia € 0,50/stuk
Olijfolie Esporão Portugal € 12,00 ½ l
Aceto Balsamico di Modena 10j € 27,00 ¼ l 

De gerechten apart verkrijgbaar (portie groter):

(1)          € 20,00
(2)          € 17,00/liter
(3)          € 20,00
(4)          A of B € 28,00
(5)          € 14,00
(6)          € 12,00

 

Wijnsuggesties per fles:

gelieve op voorhand te bestellen omwille van voorraad

  • Wijnkasteel Genoels-Elderen - Zilveren Parel 2012 Haspengouw € 22,50 apero
  • Gallieno – Riserva della Cascina 2018 (Malvasia Puntinata) Lazio € 14,00 (1 & 3)
  • Clos d’Opleeuw Chardonnay 2018 Haspengouw € 50,00 (3 & 4B)
  • Van Volxem – Weissburgunder 2018 – Saar Duitsland € 15,00 (1,3 & 4B)
  • Overhex Wines Survivor Barrel Wild Yeast Syrah 2017 Swartland – Zuid-Afrika € 13,00 (4A)
  • Finca Villacreces – Pruno 2017 - Castilla Y León Ribera del Duero € 16,00 (4A)
  • Borges Soalheira – Port Vintage 2012 € 22,00 (5)
  • Cellier des Templiers - Banyuls Rédéris € 28,00 (6)

 

 

Kindermenu

Pompoensoepje met balletjes (1)

Stukje rundsvlees met wortelen en gebakken aardappelen. Vleesjus  (2A)

Of

Gepaneerde tongschar met spinaziepuree(2B)

Chocolademousse met notenkoekjes (3)

 

 

Prijs menu: € 25,00
De gerechten zijn ook apart verkrijgbaar (portie groter):

(1) per liter € 12,50
(2)A of B € 16,00
(3)€ 10,00