Chef's Menu februari

Van 5 februari t/m 1 maart

 

Carpaccio van gegrild kalfsvlees,
witloofslaatje met hazelnoot en oude Mimolette

Gebakken roggevleugel met zeekraal,
tempura van gerookte wilde paling
Saus met aardpeer en curry

Iberisch varkenshaasje met peterseliewortel
Bombarijst met kruiden en broccoli, Madeirasaus

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Appelcompote met grenadine en vanille – geroosterd amandelbrood
Suggestie: Inoue Gomei – Biden 1999 (15 jaar oude saké) € 9,00

Warme chocoladecake met sorbet van bloedsinaasappel
en gembercrème

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5


 Menuwijnen

Luis Félipe Edwards – Chardonnay Family Selection 2018 - Colchagua Valley
Menuwijn wit € 6,00/glas - € 27,00/fles

Bodegas Meloso – Crianza 2016 (Tempranillo) – Ribera del Duero
Menuwijn rood € 7,00/glas - € 30,00/fles


Kaartwijnen

Domaine des Forges - La Roche Aux Moines 2016 – Savennières € 9,00/glas

Aalto 2016 (Tinto Fino) -  Ribera del Duero  € 15,00/glas

 Biersuggesties

De Koperen Markies hop Vol bier, intens hoppig met mout, tarwe, stro en gist in de mond € 5,50

Heilig Hart Brouwerij Kwatrecht – In de naam van de Vader: Dubbel Bier met een toets van karamel en een pittige bitterheid € 5,00