Chef's Menu Oktober

Van 9 oktober t/m 27 oktober

 

Aardappel/wortel terrine met gebakken langoustines,
krokant witloofslaatje en kappertjesmayo met opgelegde rode ui

Gegrilde heilbot met hazelnoot en knolseldermousse
Pompoenbéarnaise met jonge look

Roodpootpatrijs op gestoofde groene kool met chorizo
Pastinaakkroketjes met dragon en bospaddenstoelensaus

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Geroosterd appeltjesbrood & vijgenconfituur met oude balsamico

Suggestie: Lionel Osmin & Cie – Estela Vintage (Tannat/Malbec) € 8,00

Verloren specerijenbrioche met crème van gekonfijte dadel en rum-ijs

 

Menu 3 gangen: € 45
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 60
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 70

 

Menuwijnen:

Château Haut Blanville – Peyrals 2015 (Grenache Blanc) Languedoc

Weingut Kolkmann – Zweigelt Perfektion “Diebstein“ 2015 Wagram

Wijnarrangement 3 gangen € 15,00 – 4 gangen € 20,00
Menuwijn per glas of per fles: € 6,00/ € 27,00 (wit) - €7,00/ €30,00 (rood)

 

Wines by the glass (kaartwijnen):

Crutzberg - Chardonnay Barrique 2017 Voerstreek € 8,00

Château Clarke 2012/2013 Listrac-Médoc € 9,00

 

Biersuggesties:

Brouwerij Basanina – Saison de Lucien: Blond bier met licht kruidig karakter en een lange droge afdronk € 4,50

Pater Lieven “Gold € 6,00