Chef's Menu November

20 jaar 't Grof Zout

Van 30 oktober t/m 25 november

Couscousslaatje met pompoen en rucola
Tempura van schol met zeewierpanko. Dressing met haringkaviaar

Op het vel gebakken snoekbaars,
gegrild mini-witloof met crème van geitenkaas
en waterkersbouillon

Sneetjes hertenkalfbout, gestoofde spruitjes met mosterdzaad
Gegratineerde stoemp met knolselder
Saus met pancetta en rode ui

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Speltbrood met rozijnen – Chutney van appel en banaan

Suggestie: Quinta Do Castelhino Vintage 1999.  € 9,00

Mousse van Madagascar chocolade 
met glühwein-ijs en warm kastanjemadeleintje

 
Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5
 

Menuwijnen:

Weinwurm - Weissburgunder „Liebkind“ 2018 Ried Schilling - Niederösterreich

Berton Vineyards Reserve range „Barossa Valley” 2014 Shiraz

Wijnarrangement 3 gangen € 15,00 – 4 gangen € 20,00
Menuwijn per glas of per fles: € 6,00/ € 27,00 (wit) - €7,00/ €30,00 (rood)

 

Wines by the glass:

Domaine Jean-Paul Balland – Sancerre Grande Cuvée 2015 Loire € 9,00

Domaine Marcel Lapierre - Morgon 2011 Beaujolais € 9,00

 

Biersuggesties:

Prins van Brabant 5,2° Vrijstaat Vanmol. Witbier met volle granen (gerst, tarwe en veel haver) € 4,00

Brouwerij Wilderen – Cuvée Clarisse. Robijnrood bier met verleidelijk aroma, toetsen van zoethout en karamel. Op de tong moutaccenten en zweempje fruit, afgerond met hoppige kruidigheid € 5,00