Chef’s Menu juni 2025

Van 4 juni – 29 juni

 

Carpaccio van gegrilde tonijn (duurzame visvangst)
Venkelslaatje met gekonfijte citroen en coulis van zoete paprika

****

Kleine kreeft, ravioli met aubergine
Kerveljus met gerookte look

**** 

Licht gepekeld varkensfilet met geroosterde groene asperges
Krieltjes uit de oven met salie
Saus met zilveruitjes

**** 

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van blauwe bessen met vleugje munt. Sesambrioche

Suggestie: Burmester – Porto Vintage 1997 € 10,00

****

3 X framboos

 

Chef’s menu € 82,00
Menu 4 gangen: € 72,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
Kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 

Menuwijnen

Pasqua Bianco Passimento 2023 (Garganega) Veneto

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Cantina Fina Perricone 2021 Sicilia

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Wijngaard St. Martinus – De 3 deugden 2021 Vijlen
(Souvignier Gris, Pinot Gris & Chardonnay) 

€ 15,00/glas wit - € 48/fles

Rivetto – Barbaresco Marcarini 2018 (Nebbiolo) Piëmonte

€ 18,00/glas rood - € 80/fles

Voor de rosé liefhebbers: Jeff Carrel – Vieille Mule Rosé 2023
(Grenache Noir & Muscat Alexandrie) Côte Catalanes

€ 7,00/glas - € 32/fles

 

Biersuggesties

Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5° Dendermonde: Zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,50

Rolling Hills Brouwcompagnie – Aged Pale Barrel Reserve 6,2° Oudenaarde: Blond bier met goudgele kleur en lichte troebel. Heel intense, frisse aanzet (rabarber, citrus), middenstuk is romiger met toetsen van rijpere steenvruchten. Als finish een tikje vanille en een licht bitter door de houtlagering op Bourgogne vaten. frisbitter. Heerlijke sterke blonde € 6,50

 Eylenbosch Oude Kriek: Donkerrode kleur, lichtroze schuim en een aangename zurige kriekensmaak € 9,00