Chef's Menu Oktober

Van 3 oktober t/m 28 oktober 2018

Terrine van konijn, slaatje van jasmijnrijst met zoetzure wortelen
en mayo met opgelegde rode ui

Gegrilde heilbotfilet, broccolini met krokant kruidenspek en jus van pompoen met look

Roodpootpatrijs op gestoofde groene kool, crème van zoete aardappel
Kroketjes van veenbes met dragon, saus met zoethout

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Druivengelei en appelbrood
Suggestie: Pater Lieven «Gold». € 6,00.

In zoete wijn gepocheerde vijg,
pannenkoekje opgevuld met Amaretticrème en vanille-ijs

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen:

Golan Heights Winery - Gamla Chardonnay 2016 Galilee in Israël

São Joao Tinto 2011 (Baga & Touriga Nacional en Merlot) Bairrada in Portugal

 

Wines by the glass (kaartwijnen):

Tenuta Santa Maria – Torre Pieve Chardonnay Igt Verona 2016. € 9,00

Domaine Marcel Lapierre - Morgon Cuvée MMIX 2009 - Beaujolais. € 12,00

 

Biersuggesties:

Brouwerij Van Den Bossche – Pater Lieven blond. Fruitig, lichtzoet en zacht bitter. € 4,00

Brouwerij Van Den Bossche – Pater Lieven tripel. Licht amberkleurig bier. Kruidig bitter met fruitig karakter. € 4,00