Chef's Menu Januari

Van 8 januari (avond) t/m 31 januari

Lauwe carpaccio van zalmforel met aardappel/tompinamboer maçedoine
Suggestie: Belgische kaviaar Gold Label (suppl. €15,00 voor 5 g)

Op het vel gebakken kabeljauwrug met geroosterde walnoten
Knolseldercrème en schuimige peterseliesaus met limoen

Gerijpte Belgische runderhaas met Oosterse wortelen en pastinaakkroketjes
Saus met gekonfijte sjalot

ArtisanaArtisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Perencompote met vijg en kokosmelk. Botersandwich

Suggestie:Tawny Colheita 1995/2007 - Porto Poças € 8,00

Appeltaartje met rozemarijn en ijs met Amarettikoekjes
Koude saffraansabayon


Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5


Menuwijnen

Weingut Kolkmann – Roter Veltliner „Scheiben“ 2018 Wagram - Oostenrijk

Menuwijn wit € 6,00/glas - € 27,00/fles 

Overhex Wines Survivor Barrel Wild Yeast Syrah 2017 Swartland – Zuid-Afrika

Menuwijn rood € 7,00/glas - € 30,00/fles


Kaartwijnen

Wijndomein Cuvelier - Biztro 2018 (Grüner Veltliner) Jesseren

€ 7,00/glas - € 30,00/fles

Château Bon Baron – Acolon 2014 Côtes de Sambre et Meuse

€ 9,00/glas - € 42,00/fles


Biersuggesties

De Graal Gember 8°
blond kruidenbier met lichte gembertoets uit Brakel € 4,00

Spartacus Amber 6° uitgesproken smaak, mix tussen Orval en Duvel tripel hop uit Geraardsbergen € 4,00