Gerookt Schots zalmrolletje met jonge bloemkool en rucola
Vinaigrette met zeewier
****
Gebakken heilbotfilet met Parmezaancrumble
Groene asperges en jus van prei
****
Lamsfilet* met snijbonen en krokante little gem
Handgerolde couscous met Oosterse specerijen en pikante worst
Saus met geroosterde puntpaprika
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Mangocompote met vanille - Amandelbrood
Suggestie: De Krans - Cape Tawny Limited Release - Calitzdorp € 9,00
****
Chocoladebiscuit met kokosnootcrème en banaanijs
Calmel & Joseph “Collection de Cépages Nr. 1” Chardonnay - Pays d'Oc
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Molino a Vento 2021 Syrah – Sicilië
€ 7,00/glas rood - € 32/fles
La Vizcaína - La del Vivo 2022 (Godello) Castilla y León - Spanje
€ 12,00/glas wit - € 58/fles
Francis Ford Coppola Diamond Collection Zinfandel 2021 USA
€ 8,50/glas rood - € 38/fles
Eylenbosch Wild Blond 7° Kobbegem 37,5cl Dit mengbier is een blend van één derde Eylenbosch-lambiek en twee derden het hogegistingsbier Patience for Eylenbosch Special Blond dat men liet rijpen op eikenhouten vaten € 7,50
Brouwerij ‘t Verzet – Oud Bruin 6° Anzegem Dit roodbruine bier is een blend van oud en jong bier, gerijpt in verschillende houten vaten. Het bier rijpt minimum 6 maanden op de fles waarbij hij zijn finesse en delicate aroma’s verder ontwikkelt. Bij de eerste nip domineert onmiddellijk het melkzuur. Dan komen de aroma’s van groene appel, hout, brood en rood fruit duidelijker naar voor. Het zuur blijft net genoeg lang hangen en maakt plaats voor een drogend gevoel in de mond. € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.