Chef's Menu September

Van 12 september t/m 30 september

Geroosterd algenbrood met gerookte paling en gekonfijte tomaat
Plattekaas met radijsjes

Met mosselen opgevulde tongschar, gestoofde witte kool met sesam
Mosseljus afgewerkt met witbier Prins van Brabant

Wilde eend op gebakken girolles met peterseliepesto,
mini-witloof met tijm en portosaus met vijg

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van banaan en kokos. Rozemarijnstengels


Suggestie: Domaine Piquemal «L’Age du Raison» Rivesaltes (Grenache gris) € 7,00

Chocoladecake met sinassorbet geparfumeerd met basilicum

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen:

Domaine Baron – Touraine Chenonceaux 2015 (Sauvignon Blanc)

Stéphane Usseglio 2016 (Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre) Côtes du Rhone

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00 / € 25,00

 

Wines by the glass (kaartwijnen):

Van Volxem – Alte Reben Riesling 2016 Saar in Duitsland € 8,00

Bruma d’Autunno 2008 (Barbera) Colli Tortonesi in Italië € 9,00

 

Biersuggesties:

Prins van Brabant 5,2° Vanmol.
Witbier met volle granen (gerst, tarwe en vooral veel haver). €4

Cuvée Devillé Den Herberg.
Gemout, ietwat ‘funky’ en gehopt van geur, zacht bitter met een uiterst fijn zoetige toets, die het geheel een aangename doordrinker maakt, refererend naar Orval. €4