Carpaccio van gegrilde tonijn (duurzame visvangst)
Venkelslaatje met gekonfijte citroen en coulis van zoete paprika
****
Kleine kreeft, ravioli met aubergine
Kerveljus met gerookte look
****
Licht gepekeld varkensfilet met geroosterde groene asperges
Krieltjes uit de oven met salie
Saus met zilveruitjes
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van blauwe bessen met vleugje munt. Sesambrioche
Suggestie: Burmester – Porto Vintage 1997 € 10,00
****
3 X framboos
Pasqua Bianco Passimento 2023 (Garganega) Veneto
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Cantina Fina Perricone 2021 Sicilia
€ 8,00/glas rood - € 36/fles
Wijngaard St. Martinus – De 3 deugden 2021 Vijlen
(Souvignier Gris, Pinot Gris & Chardonnay)
€ 15,00/glas wit - € 48/fles
Rivetto – Barbaresco Marcarini 2018 (Nebbiolo) Piëmonte
€ 18,00/glas rood - € 80/fles
Voor de rosé liefhebbers: Jeff Carrel – Vieille Mule Rosé 2023
(Grenache Noir & Muscat Alexandrie) Côte Catalanes
€ 7,00/glas - € 32/fles
Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5° Dendermonde: Zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,50
Rolling Hills Brouwcompagnie – Aged Pale Barrel Reserve 6,2° Oudenaarde: Blond bier met goudgele kleur en lichte troebel. Heel intense, frisse aanzet (rabarber, citrus), middenstuk is romiger met toetsen van rijpere steenvruchten. Als finish een tikje vanille en een licht bitter door de houtlagering op Bourgogne vaten. frisbitter. Heerlijke sterke blonde € 6,50
Eylenbosch Oude Kriek: Donkerrode kleur, lichtroze schuim en een aangename zurige kriekensmaak € 9,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.