Chef's Menu Juli

Van 3 juli t/m 28 juli

 

Gefrituurde makreel met slaatje van gewokte fijne boontjes, rode sla en feta
Avocadocrème met koriander

Op het vel gebakken zeebarbeel,
compote van oude tomatenrassen met ansjovisvinaigrette en wilde rijst

 Maïskipje met geroosterde venkel
Portobello opgevuld met Zuiderse couscous
Saus met basilicum en olijven

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Rabarberconfituur met gekarameliseerde pistachenoten. Honingbrood
Suggestie: Ariyanas Naturalmente Dulce 2012 Malaga € 9,00

Crumble van kersen met ijsgekoelde chocoladenoga en vanilleyoghurt

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen

Herrero Bodega – Erre de Herrero 2018 (Verdejo) Rueda - Spanje

Le Méprise 2016 (75% Tempranillo – 25% Syrah) Castilla y Léon - Spanje

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00/ € 27,00 wit - € 7,00/ € 30,00 rood

 

Wines by the glass (kaartwijnen)

Vinhos Fitapreta - Antonio Maçanita - Branco de indigenas 2017
(Arinto & Verdelho) € 9,00 Alentejo- Portugal

Domaine Robert & Raymond Jacob - Aloxe Corton « Les Valozières » Premier Cru 2014 Côte-de-Beaune € 14,00

 

Biersuggesties

Koperen Markies blond Fruitig, citrus, mout en tarwe in de mond met een tikkeltje koriander  € 5,50

Gronckel Tripel Vrijstaat Vanmol Blond bier, fris gehopt aroma, exotisch fruitig van aard € 4,00