Chef's Menu Mei

Van 4 mei t/m 27 mei

Lauw gemarineerde zeebaars, gepofte honingtomaatjes
Noedels met gerookte eiermimosa en gekonfijte paprika

Koningsbrasem gegaard op rozemarijn, seldersabayon
Broccolicrème met vleugje look en gefrituurde paarse aardappel

Gegrilde eendenborst, asperges in de oven met citroentijm
Risotto met oude Boerenkaas en spinazie
Saus met gekarameliseerde ui

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Blauwe bessen met porto - specerijenbrood
Suggestie: Domaine Croix-Milhas (Grenache Noir) Maury. € 7,00

Plattekaastaart met aardbeien, Petit Beurre koekjes en amandelijs

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen:

Domaine de Mont Epin – L’Etoile 2015 (Chardonnay) Mâcon-Péronne - Frankrijk

Michele Biancardi - Ponte Viro Primitivo 2013 – Puglia - Italië

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00 / € 25,00

 

Wines by the glass (kaartwijnen):

Kitsberg Pinot Gris Anders 2015 (houtgelagerd) Haspengouw.€ 8,00

Ravanal - Limited Selection 2010
(Syrah – Carmenère - Cabernet Sauvignon)  €8,00

 

Biersuggesties:

Spartacus Blond 8° Geraarsbergen
fijne, volle hopsmaak. €4

Gronckel Tripel 9° Vrijstaat Vanmol
blond bier, fris gehopt aroma, exotisch fruitig van aard. €4