Chef's Menu april

Van 3 april t/m 5 mei

 

Slaatje van witte asperges met sneetjes parelhoen en crispy basilicum
Zachte limoen/chili dressing

Bouillon van langoustines met beukenzwammen, gele wortel en curry
Bladerdeeg met venkelzaad

Lamsbout ingewreven met rucolapesto,
gebakken bloemkool met kappertjes
Aardappelburger met gekonfijte paprika en aubergine
Lamjus met rozemarijn

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Peer gekookt in vanillesiroop en lavendelbrioche
Suggestie: Caravaglio – Malvasia delle Lipari Passito 2017 Italië € 9,00

Gemarineerde ananas, soesje met kokoscrème en limoncello-ijs
 

Chef's menu 5 gangen: € 63,00, met wijnen € 83,00
Menu 4 gangen (zonder kaas): € 53,00, met wijnen € 73,00
Menu 3 gangen (zonder 1ste gerecht en kaas): € 40,00, met wijnen € 55,00
Kaas i.p.v. dessert +€5,00

 

Menuwijnen

Garavaglio - Salina Bianco 2017 (Malvasia secca) Salina, Italië

Quinta das Setencostas 2015 (Castelão, Camarate, Tinta Miúda en Preto Martinho)

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00/€ 25,00

Wines by the glass

Mora & Memo – Tinto Vermentino 2017 - Sardinië € 8,00

Verbena – Brunello di Montalcino 2012 Toscane € 12,00

 Biersuggesties

De Graal Gember 8° Brakel
blond kruidenbier met lichte gembertoetsn 4,00

Brouwerij De Rijck – Gouden Arend
goudblond degustatiebier met een verrassend pittig en hoppig karakter. Aangename, fruitige afdronk 5,00