Chef's Menu Juni

Van 5 juni t/m 30 juni


Blokjes tonijn met geroosterde sesam, opgelegde tomaat met burrata
Pastaslaatje met tuinkruiden en zachte paprikadressing

Kleine kreeft met gegrilde groene asperges,
jus van jonge wortel met pittige lookolie

Gelakt Brasvarfilet met sluimererwten en pompoenpitten
Gepofte aardappel met preiboter
Saus met gekonfijte rode ui en citroentijm

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Compote van aardbeien en maggikruid – 9 granen brood
Suggestie: Borges Soalheira – Port Vintage 2012 Portugal € 9,00

3 X frambozen

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen

Carobbio Rosato Terra Rossa 2016 (Sangiovese) Toscane - Italië

Hacienda López de Haro Edición Limitada 2016 Rioja - Spanje

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00 / € 25,00

 

Wines by the glass (kaartwijnen)

Van Volxem – Alte Reben Riesling 2016 Saar – Duitsland € 8,50

Château Bon Baron – Acolon 2014 Sambre et Meuse € 8,50

 

Biersuggesties

Brouwerij Van Den bossche – Lamoral Pompelmoesbitter, peperachtig kruidigheid, licht zoetig € 4,00

De Koperen Markies hop Vol bier, intens hoppig met mout, tarwe, stro en gist in de mond € 5,50