Chef's Menu Augustus

Van 31 juli t/m 18 augustus

Macedoine van groene groenten met in de oven gegaard speenvarkenbout
Platte kaas met zoetzure radijsjes

Gebakken koningsbrasem, paella met inktvis en gestoofde prei
saffraanbearnaise

Rundertussenrib met gegrilde jonge wortelen en crème van witte bonen
Gnocchi met salie en gerookte pecorino

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van braambes met citroentijm en donker brood met karnemelk
Suggestie L.B.V. 2010/2011 - Porto Poças Portugal € 8,00

Abrikoostaartje met witte chocoladepudding
en ijs met geroosterde amandel

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen

Bojador Branco 2017 (Antao Vaz, Arinto en Alvarinho) Alentejo - Portugal

Maçanita Red 2017 (55% Touriga Nacional, 20% Sousão, 25% > 80j old vineyards)
Douro - Portugal

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00/ € 27,00 (wit) - €7,00/ €30,00 (rood)

 

Wines by the glass (kaartwijnen)

Fleur de Cap - Unfiltered Chardonnay 2015 Stellenbosch – Zuid-Afrika € 7,00

Le Calendre – Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2015 Veneto – Italië € 8,00

 

Biersuggesties

Brouwerij Van Den Bossche – Pater Lieven blond Fruitig, lichtzoet en zacht bitter € 4,00

Vrijstaat Vanmol - Quadrupel Gronckel Gebrande gerst, chocolademout, zwarte kandij, licht zoet 
€ 5,00