Noedelslaatje met gelakte kippenoesters en geroosterde aardpeer
Tahindressing met limoen
****
Op het vel gebakken koningsbrasem, knolselder met gerookte paling
Prei-jus met tikkeltje look
****
Polderhaasfilet, spruiten met pancetta en paddenstoelkroketjes
Peterseliewortel met vlierbessiroop – Saus met cassisbessen
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van veenbes en banaan - Specerijenbrioche
Suggestie: Fonseca Vintage 97 porto € 15,00
****
Mousse van origine chocolade met sorbet van mandarijn en pindakoekje
Quinta de Saes – da Pellada – Dão Branco Alvaro Castro 2022 (Encruzado, Bical & Cercial)
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles
Poulvarel Rouge 2021 Costières de Nîmes
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles
Zonneweelde – Legends 2023 Chenin – Limited Production - Breedskloof
€ 9,00/glas wit - € 40/fles
Wijngaard St. Martinus – De 7 zonden (Cabernet Cortis & Cabernet Cantor) Limburg
€ 14,00/glas rood - € 62/fles
Eylenbosch Patience Hoppy Saison 5,5° Kobbegem Goudblond bier met een dikke, witte schuimkraag. De smaak is droog, kruidig en rond met een aangename hopbitterheid die lang aanhoudt. Dorstlesser met veel smaak. € 5,50
La Trappe trappist Quadruppel 10° Origineel, donker trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk. European Beer Star - Gold 2018 - Dutch Beer Challenge - Brons 2019 € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.