Chef's Menu December

Van 28 november t/m 16 december 2018

Bonbon van gemarineerde zalm, champigonquinoa en Griekse yoghurt met wasabi

Sint-Jacobsoesters, ragout van 3 selders en zeewierkaas
Waterkerssaus

Polderhaas rosé gebakken, taartje van knolgroenten met vliersiroop
Aardappeltjes gewenteld in tijmboter en saus met steranijs

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Gekarameliseerde appeltjes met krentenbolletje
Suggestie: Porto Poças colheita 2007 Tawny € 8,00

Kastanje panna cotta met chocolade-ijs en Florentines

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen:

Karas Classic 2016 (Kangun, Chardonnay & Viognier), Armenië

Antica Tenuta Pietramore – Montepulciano d’Abruzzo 2015, Italië

 

Wines by the glass (kaartwijnen):

Domaine Jean-Paul Balland – Sancerre Grande Cuvée 2015, Frankrijk € 8,00

Wijngaard Sint-Martinus – Cuvée Prestige 2011, Nederland € 12,00

 

Biersuggesties:

De Graal Gember 8° Brakel. Blond kruidenbier met lichte gembertoets. € 4,00

Brouwerij Van Den Bossche – Pater Lieven Kerstpater. Karaktervol, zoet-bitter winterbier. € 5,00