Chef's Menu December

Van 25 november t/m 19 december

Huisgerookte parelhoenfilet,
slaatje van zoete aardappel met oude balsamico
Zachte gemberyoghurt

Gebakken Sint-Jakobsoesters met broccolicrème en knolselderchips
Saus met haringkaviaar en dragon

Polderhaas, rode kool verrijkt met grenadine en kaneel
Ajuintaartje met pancetta
Saus afgewerkt met veenbessen

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Exotische confituur met geroosterde kokos. Specerijenbrood

Suggestie: Camolas - Moscatel de Setúbal 2015 – Portugal € 7,00

Amandelpompoengebak met citroencrème
Ijs van Bourbon vanille


Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5


Menuwijnen

Mas Foraster 2017 (50% Garnatxa Blanca, 40% Macabeu, 10% Chardonnay)
Conca de Barberà - Catalonië

Menuwijn wit € 8,00/glas - € 32,00/fles 

Clos Centeilles - Petit Clos 2013 (Mourvèdre, Grenache Noir, Syrah) Languedoc

Menuwijn rood € 7,00/glas - € 30,00/fles


Kaartwijnen

Wijndomein Aldeneyck – Riesling 2017 Maasvallei

€ 8,50/glas - € 35,00/fles

Poças – Sìmbolo 2014 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz)

€ 10,00/glas


Biersuggesties

Vrijstaat Van Mol - Gronckel Tripel 9°
Blond bier, fris gehopt aroma, exotisch fruitig van aard € 4,00

Vrijstaat Van Mol - Quadrupel Gronckel 11°
Gebrande gerst, chocolademout, zwarte kandij, licht zoet € 5,00