Chef’s menu december 2023

Van 29 november t/m 17 december

Tartaar van rundsvlees met bloemkoolcouscous
en wasabidressing - Parmezaankrokantjes

****

Op het vel gebakken snoekbaars,
crème van pastinaak met gerookte boter en geroosterde sesam

****

Met paddenstoelen opgevulde fazantenfilet
Mini-witloof gegaard met zoethout
Aardappelstoemp met spruiten en pancetta
Saus met reserva sherry

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Perencompote en veenbessenbrood met kaneel

Suggestie: Orange Rivers Cellars
Omstaan Wit Muskadel XI – Zuid-Afrika € 9,00

****

IJsgekoelde kastanjesoufflé met boterwafeltje en vijgencoulis

 

 

 Menu 5 gangen: € 75
Menu 4 gangen: € 65
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Alma Cersius – La Roche Percée 2020 (Roussanne) Languedoc
€ 7,00/glas wit - € 32,00/fles

Italo Cescon – Pinot Noir Tralcetto 2021 – Veneto
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles

 

Kaartwijnen

Wijndomein Ravenstein - Chardonnay Barrique Cuvée 2021 Wervik  
€ 12,00/glas wit - € 55/fles

Stratus Vineyards - Red Assemblage 2015 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Malbec) Canada
€ 13,00/glas rood - € 58/fles

 

 Biersuggesties

Abattoir Viane Belgische blond 6,7° Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck € 5,00

Orval 6,2° Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 6,00