Chef's Menu December

Van 27 november t/m 15 december

Slaatje van gemarineerde peterseliewortel met huisgerookte eendenborst
Zachte chilisaus met sake

Gebakken Sint-Jakobsoester met gesmolten paksoi
Velouté van aardpeer met kippenvleugel

Polderhaas op gestoofde rode kool met vliersiroop
Rösti met pompoen en bospaddenstoel
Sausje met steranijs

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Veenbessenconfituur met vanille en geroosterde amandelen. Melkbrioche

Suggestie: Quinta Do Castelhino Vintage 2000.  € 9,00

Beignet van Belgica appel met kaneelijs en kokospudding

 
Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5
 

Menuwijnen:

Eric Forest – Mâcon-Vergisson “sur la Roche » 2015 Bourgogne

La Legua Crianze 2014 (Tempranillo) Castilla y Léon

Wijnarrangement 3 gangen € 15,00 – 4 gangen € 20,00
Menuwijn per glas of per fles: € 7,00/ € 30,00

 

Wines by the glass:

Domaine Désiré Petit – Cuvée l’Essen’ciel 2015 Jura € 8,00

Verbena – Brunello di Montalcino 2012 Toscane € 15,00

 

Biersuggesties:

De Graal Gember 8° Brakel. Blond kruidenbier met lichte gembertoets € 4,00

Brouwerij Basanina - Père Totale. Quadrupel met robijnrode gloed dat één maal in de herfst wordt gebrouwen. Fluweelachtig mondgevoel, zoethout, rozijnen, donkere kandij en anijs met zachte bitterheid in de afdronk € 6,00