Chef’s menu december 2021

Van 24 november t/m 19 december 2021

 

Slaatje van Marokkaanse wortelen met krokant gebakken kalfszwezerik
Yoghurtdressing met zwarte look

 Gegrilde tongschar, witloof gebraiseerd in gevogeltebouillon
Saus van gerookte thee

 Polderhaas, gestoofde rode kool met snuifje kaneel
Aardappel opgevuld met bospaddenstoelen
Saus met veenbessen

 Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Crème van kweepeer en steranijs - honingsandwich

Suggestie: Bogle Petite Sirah Port 2016 – USA € 8,00

Normandisch gebak, speculaasijs met stukjes witte chocolade

 


Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5


Menuwijnen

Meerhof Premium White Blend 2018 (Chenin Blanc, Chardonnay, Grenache Blanc, Rousanne) Swartland – Zuid-Afrika
Menuwijn wit € 7,00/glas - € 30,00/fles 

Flores de Callejo 2019 (Tempranillo) Ribera del Duero
Menuwijn rood € 7,00/glas - € 30,00/fles


Kaartwijnen

Gallieno – Riserva della Cascina 2018 (Malvasia Puntinata) Lazio
€ 7,00/glas - € 30,00/fles

Azelia di Luigi Scavino - Punta 2012 Barbera d’Alba
€ 9,00/glas - 35,00/fles


Biersuggesties

De Koperen Markies – Bronzen Baron 6,5° goudblond bier, mooie complexe geur van hop, kruidig. Kruidig van smaak met een aangename lange afdronk en een mooie bittere toets € 4,00

Heilig Hart Brouwerij - In de naam van de Zoon: Soli Deo 5,5% Roodbruine Grape-ale' - assemblage van 3 amforen druiven Zibibbo uit Sicilië € 7,50