Chef’s menu november 2025

 Van 29 oktober t/m 23 november

 

Sneetjes huisgerookte varkensvlees met aardappel/koolrabbislaatje
Pittige sojamayonaise

****

Gebakken Sint-Jakobsnootjes met pompoencrème en knolselderjus

****

Filet van boerderijhert met mini-witloof
Krieltjes in de oven met pancetta en rozemarijn
Saus met perensiroop

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Bramenconfituur met vanille en kastanjebrioche

 Suggestie: Madeira Justino’s Boal colheita 2009 € 10,00

**** 

Appelclafoutis met kaneelijs en amandelsabayon

 

Menu 5 gangen: € 82
Menu 4 gangen: € 72
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 7

 

Menuwijnen

Salentein Barrel selection Chardonnay 2024 Valle de Uco - Argentinië
€ 9,00/glas wit - € 40,00/fles

Rivera – Salice Salentino 2021 (90% Negroamaro & Malvasia Nera) Puglia
€ 7,00/glas rood - € 32,00/fles

 

Kaartwijnen

Wijndomein Ravenstein - Chardonnay Barrique Cuvée 2021/22 Wervik
€ 12,00/glas wit - € 55/fles

Buglioni l’Imperfetto 2022 (Rondinella, Corvina, Croatina & Corvinone) Valpolicella
€ 10,50/glas rood - € 48/fles

 

 Biersuggesties

Witkap-Pater Stimulo 6°  Ninove: Uniek digestiefbier, fluweelzacht, verfrissend en lekkere hopbitters € 6,00

Brouwerij Eylenbosch - Cherry of Eden 5,8° Zellik: Voor deze unieke blend hebben ze 50% Eylenbosch kriekenlambiek gecombineerd met 50% Alvinne Chain Reaction, gerijpt in Chateauneuf du Pape foeder, verrijkt met geurige vijgenbladeren. De kriekenlambiek zorgt voor de dieprode kleur, levendige zuren en fruitige karakter. Het foederbier voegt lagen van zachte houttonen en subtiele kokos- en kaneelaroma’s, afkomstig van het vijgenblad, toe. Het resultaat? Een complex maar toegankelijk bier, waarin frisse en zachte rode vruchten en zachte exotische aroma’s, traditie en experiment in harmonie samenkomen. € 10,00