Chef's Menu november

Van 2 november t/m 27 november

 

Met rode biet en dille gemarineerde zalm,
Plattekaas met zoetzure ui en gepofte quinoa

****

 Gebakken pladijsfilet, crème van knolselder met
bruine boter en handgepelde grijze garnalen
Garnalenjus met pickles

****

 Filet van boerderijhert met groene kool,
Risotto met paddenstoelen afgewerkt met Oud Groendal
Saus met dadel

****

 Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Kweeperencompote met Banyuls. Roggetoast

Suggestie: Podere La Berta - Albana di Romagna Passito DOCG 2014 € 8,00

****

Pudding van Madagascarchocolade,
Ahornkoekjes en bramensorbet

 Menu 5 gangen: € 75
Menu 4 gangen: € 65
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Bergerie du Capucin – Les 100 pas du berger
(Chardonnay & Viognier) 2020 IGP Saint-Guilhem le Désert
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles

Bodegas Tobía - Tobia Tinto Seleccion de Autor 2018
(Tempranillo, Graciano, Garnacha)
€ 8,50/glas rood - € 38,00/fles

 

Kaartwijnen

Wijnkasteel Genoels-elderen - Chardonnay Blauw 2019
€ 9,00/glas wit - € 40/fles

Villa Filicaja - Amarone della Valpolicella Classico DOCG Collezione del Conte 2017      Veneto
€ 10,00/glas rood - € 50/fles

 

 Biersuggesties

Belgoo Brewery - Belgoo Bio Blond 6,4° Sint-Pieters-Leeuw Blonde medium bittere IPA met frisse citrus aroma’s € 4,50

Sint-Bernardus Abt 12 10° Wordt aanzien als één van de beste bieren ter wereld en is dan ook het paradepaardje van de brouwerij. Het bier heeft een zeer fruitig aroma, zit boordevol complexe smaken en blinkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk € 5,50