Chef's Menu November 2021

Van 27 oktober avond t/m 21 november 2021
Uitz. gesloten op 3,4 en 5/11

 

 Gehakte Schotse zalm, bloemkoolcouscous
afgewerkt met wasabidressing en sesamcracker

***

Gebakken Sint-Jacobsoesters,
crème van pastinaak met mascarpone
Jus van kastanjechampignon

***

Sneetjes hertenbout, gestoofde groene kool met kruidenspek
Aardappel/pompoengratin met gerookte kaas
Saus met dragonmosterd

***

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Compote van Jonagold met zoethout – geroosterde vanillebrioche

Suggestie: Porto Old White 10 years Niepoort € 8,00

Panna cotta met vijg, gestoofd in Amaretto en peperkoekijs

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen:

Poggio Calvelli – Carraia 2019 DOP Orvieto Classico - Umbrië

€ 8,00/glas wit - € 32/fles

Château Purcari – Malbec de Purcari 2018 Moldavië

€ 8,50/glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen:

FX Pichler Riesling Ried Burgstall Federspiel 2016 Wachau - Oostenrijk

€ 10,00/glas wit - € 48/fles

Tenuta San Guido – Le Difese 2018 (Cabernet Sauvignon & Sangiovese) Toscane

€ 10,00/glas rood - € 48/fles

 

Biersuggesties:

Bronzen Baron tripel 8° goudkleurig speciaalbier, mooi complex samenspel van verschillende hopgeuren. Bittere aanzet, volmondig met een lange droge afdronk

€ 4,50

Brouwerij bovenkassei - ’t Kasseike Tripel Amber 7,5° ter ere van het éénjarig bestaan van de brouwerij gemaakt. Zacht kruidige smaak en complexe hoppige nasmaak

€ 4,50