Chef's Menu November 2020

Van 28 oktober t/m 22 november


Gerookte Schotse zalm opgevuld met koningskrab
Slaatje van Basmatirijst met paddenstoel en opgelegde ui
Graantjesmosterddressing

Gebakken tongschar met gekarameliseerde venkel en karwij
Saus van geroosterde pompoen

Hertenkalfbout, gestoofde groene kool met everzwijnspek
Aardappeltjes gebakken in ganzenvet
Saus met compote van Jonagold

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van blauwe bes met banaan. Muesli-stengel

Suggestie: Estela Vintage Lionel Osmin & Cie (Tannat en Malbec)
Vin de Liqueur 2014  € 8,00

Kaastaart met kaneel en perensorbet. Kastanjecoulis 


Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5


Menuwijnen

Alves de Sousa – Branco Da Gaivosa 2017 (Arinto, Malvasia fina en Gouveio) Douro

Menuwijn wit € 7,00/glas - € 30,00/fles 

Luis Felipe Edwards – Carménère Family Selection 2017 Colchagua Valley - Chili

Menuwijn rood € 6,00/glas - € 27,00/fles


Kaartwijnen

Wijndomain Cuvelier - Bizbarr 2018 (Chardonnay) Jesseren

€ 8,50/glas - € 35,00/fles

Azienda Agricola Giacomo Grimaldi - Barolo 2015 (Nebbiolo) Italië

€ 10,00/glas - € 48,00/fles


Biersuggesties

De Graal Quest 9°
blond bier met veel hop, vergist met trappistengist uit Brakel € 4,00

Orval 6,2° € 5,00