(Voor ons jubileum voorzien wij een leuk aandenken voor ieder gezelschap)
Witloofslaatje met gekonfijte eendenbout
Vinaigrette met Oude Geuze
****
Gebakken Sint-Jakobsoesters met gemarineerde witte kool
Sabayon met Tomasu Sweet Soy Sauce (Nederland)
****
Filet van boerderijhert met gestoofde raapjes
Crème van jonge wortel met Oosterse kruiden - Portosaus
Aardappelgratin met rauwe ham, salie en Comté
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van woudvruchten met vanille - Notenbrood
Suggestie: Burmester Colheita 2011 porto € 8,50
****
Verloren pompoencake met pistachecrème en vermouthijs
Bodegas Anadas – Care Garnache Blanca Barrica 2022 - Cariñena
€ 8,00/glas wit - € 36,00/fles
Domaine Pujol – Mercredi 12H30 2021 Minervois
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles
Groote Post – Pinch of Salt 2023 Chardonnay – Darling
€ 9,50/glas wit - € 43/fles
Château Penin « 56 » Malbec 2022 Bordeaux
€ 9,00/glas rood - € 41/fles
Brouwerij De Graal - Fiertel bier 7° Ronse Een hoppig blondje, gearomatiseerd met 'buuntsies neutsies' (gepofte gedroogde erwten = streekproduct uit Ronse)
€ 5,00
Brouwerij Dilewyns - Vicaris Winter 10° Dendermonde Donkerbruin bier met een mooi gekleurde schuimkraag en een rijk aroma. Het winterbier is het enige Vicarisbier met kruiden € 6,00 Of Stout Kameradski Naked Truth – ‘t Verzet Anzegem € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.