In onze kalender ziet u onze verlofdagen en uitzonderlijke sluitingsdagen
De keuken is open van woensdagmiddag tot en met zondagmiddag van 12.00 - 14.00 en van 18.30 - 21.00 uur.
Gesloten op maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond.
Op aanvraag kunnen wij op onze sluitingsdagen uitzonderlijk openen voor groepen groter dan 12 personen.
Wij werken uitsluitend op reservatie zodat wij voldoende dagverse producten kunnen garanderen en onze klanten in de beste sfeer kunnen ontvangen.
Reservatie op de dag zelf kan alleen vóór de service begint, resp. 12u en 18u30. Zo kan de chef zijn voorbereidingen beter plannen. Alvast bedankt voor uw begrip!
Donderdag 7 december is het restaurant voorbehouden voor de kookdemo: VOLZET
Zaterdagavond 09 december: VOLZET
Zondagmiddag 10 december: VOLZET
Zaterdagavond 16 december: VOLZET
Eindejaarsperiode: Gesloten vanaf woensdag 20 december t/m 11 januari.
Wij voorzien wel traiteur met kerstavond en Kerstmis alsook op oudejaarsavond en nieuwjaar.
Het restaurant is wel open op eindejaar 31/12/2023: Sorry , reeds volzet
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier