à la carte - mei 2025

Voorgerechten

Koude ratatouille van Zuiderse groenten met tempura van Nobashi garnaal en basilicumdressing € 24,00

Jonge griet met gestoofde Chinese kool
Bouillon van jonge erwt met pancetta € 24,00

Slaatje van jonge bloemkool en krokante zwezerik met pittige sojamayonaise € 28,00

 

Hoofdgerechten

Kalfslende, witte asperges met gerookte bergham
Aardappelrösti met rode ui
Saus met dragonmosterd   € 40,00

Aan de graat gegaarde zeetong met groene, Franse asperges
Fregula met tomatencompote en tuinkruiden
Béarnaise met Vermouth € 48,00

Hoeveduif met gestoofde snijbonen
Aardappel/wortelpuree met gember - Portosaus   € 45,00

 

Desserts

Zanddeegtaartje met pistachecrème en aardbeien - Yuzusorbet  € 13,00

Frambozengratin met Pineau de Charentes en vanille-ijs € 15,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Mangoconfituur met geroosterde amandelen & vanillebrioche  € 15,00

Suggestie:Niepoort Porto Old White 10 years € 10,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.