à la carte - januari 2025

Voorgerechten

Tartaar van gerookt kalfsvlees met rode bietensalade en geroosterde sesam
Mascarponedressing € 26,00

Gebakken tongschar met duxelle van eikenzwam en kreeft
Jus van reuzenpompoen      € 26,00

Gratin van platte Zeeuwse oesters met gekonfijte venkel en sjalot € 28,00

 

Hoofdgerechten

Filet van Spaans Duroc varken
Groene koolrisotto met pastinaakcrème
Saus afgewerkt met Roscoff ui € 38,00

Boerderijhertenhaas met Oosterse wortelen, bloemkooltempura en portosaus € 44,00

Zeebaars met gestoofde spitskool en puntpaprika
Boekweitnoedels met geroosterde prei en vermoutsabayon € 44,00

 

Desserts

Gepocheerde vijgen met Madeira, kastanje-ijs en bruine suikerkoek     € 12,00

Gebrande chocoladevla met vanille-ijs en hazelnootcookies € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Kweeperenconfituur met kaneel - Rozijnensandwich€ 15,00

suggestie: Burmester LBV 2016 porto € 8,50

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.