à la carte - juli 2024

Voorgerechten

Schotse zalm met Oosterse kruiden gemarineerd
Quinoaslaatje met paddenstoelen en gezouten ansjovis  € 24,00

Op het vel gebakken roodbaars met gestoofde venkel
Erwtenjus met vleugje munt           € 24,00

Gratin van Goudmerkmossel, broccolicrème en sjalotsabayon € 26,00

 

Hoofdgerechten

Iberico varkenshaasje - Saus met dragonmosterd
Snijbonen met geroosterde puntpaprika
Ravioli met gegrilde aubergine en Scarmoza      € 38,00

Jong haantje - Gebakken girolles met jonge look
Aardappelblokjes met pesto - Zachte roomsaus   € 38,00

Tarbot met groene asperges, handgepelde grijze garnalen
Aardappelpuree met groene kruiden - Saus van gegrilde jonge wortel  € 42,00

 

Desserts

Gekarameliseerde bladerdeeg , kokoscrème en rode vruchten. Bramensorbet € 12,00

Mousse van bittere chocolade met vijgen en pistache-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Chutney van tomaat met citroentijm - Melkbrood € 15,00

Justinos Malvasia 10 years  € 10,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.