Onze kaart

Graag laten wij u genieten van woensdagmiddag tot en met zondagmiddag van het Chef’s menu, een creatief, seizoensgebonden, 5 gangen menu. Dit menu is ook in 3 en 4 gangen verkrijgbaar.

  • Menu 3-gangen (2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert van het Chef’s menu)
    € 45,00 Kaas i.p.v. dessert + € 5,00
  • Menu 4-gangen (Chef’s menu zonder het kaasgerecht)
    € 60,00 Kaas i.p.v. dessert + € 5,00
  • Menu 5-gangen € 70,00

Menuwijn is per glas of per fles verkrijgbaar. Tevens hebben wij een uitgebreide wijnkaart qua smaak, terroir en prijs

Om organisatorische redenen wordt het menu voor de gehele tafel bereid alsook voor een gezelschap vanaf 5 personen, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.

De gerechten aan de kaart zijn bewust beperkt gehouden, zodat wij steeds met marktverse, kwaliteitsvolle producten kunnen werken. Hebt u echter bepaalde wensen, dan kunt u dit steeds bespreken bij uw reservatie. Aangezien wij met een maandelijks wisselende kaart en menu werken is het onmogelijk alle voorkomende allergenen op te sommen. Wij vragen dan ook bij uw reservatie of zeker bij het opnemen van uw bestelling uw allergieën zelf bekend te maken. Zo kunnen wij een aangepast menu klaarmaken voor diegenen met allergieën, vegetariërs of veganisten of zwangere dames.

Het lunchgerecht: dagelijks zal er een hoofdgerecht geserveerd worden volgens de inspiratie van de chef. Voor diegenen die beperkt in tijd zijn, de ideale maaltijd. Bestellen bij reservatie voor vlot verloop. € 22,00

Het kindermenu: Graag verwelkomen wij ook jonge gastronomen. Naast onze bestaande gerechten kunnen zij ook opteren voor het vereenvoudigd menu op kindermaat.
Hoofdgerecht + dessert: € 20,00 – met een soepje erbij: € 25,00. Gelieve te vermelden bij uw reservatie, zodat wij alle producten kunnen voorzien.

Alle gerechten alsook de hapjes, broodjes en koekjes worden huisbereid door de chef naargelang de reservaties. Wij werken dan ook uitsluitend op reservatie zodat alles vlot kan verlopen.

Bekijk onze kaart: