Carpaccio van gegrilde tonijn (duurzame visvangst)
Venkelslaatje met gekonfijte citroen en coulis van zoete paprika € 26,00
Kleine kreeft, ravioli met aubergine. Kerveljus met gerookte look € 26,00
Tartaar van runderhaas met oude Mimolette en Zuiders tomatenslaatje € 26,00
Licht gepekeld varkensfilet met geroosterde groene asperges
Krieltjes uit de oven met salie
Saus met zilveruitjes € 38,00
Gelakte eendenborst met spitskool en girolles
Tempura van zoete aardappel en vleesjus afgewerkt met sojasaus € 40,00
Roggevleugel met jonge spinazie en handgepelde garnalen
Geplette aardappel met tuinkruiden en garnalenjus € 42,00
3 X framboos € 13,00
Met limoncello gemarineerde aardbeien, vanille-ijs en warm madeleintje € 15,00
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van blauwe bessen met vleugje munt. Sesambrioche € 15,00
Suggestie: Burmester – Porto Vintage 1997 € 10,00
Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier