à la carte - februari 2025

Voorgerechten

Slaatje van gepekelde en gerookte skrei met kwarteleitje en venkelmayo € 24,00

Zeebaars met gestoofd witloof en geschaafde oude kaas
Worteljus met jonge look    € 26,00

Gebakken kalfszwezerik met bloemkool, geroosterde sesam en pastinaakbearnaise € 28,00

 

Hoofdgerechten

Dunne lende van rund met butternutcrème en gebakken beukenzwammen
Saus met puntpaprika & pancetta
Aardappelkroketten met prei € 38,00

Tarbotfilet met groene kool, handgepelde garnalen en de jus ervan met pickles
Aardappelmousseline met gebruinde boter € 48,00

Kalfshaas met schorseneren gestoofd in mascarpone
Aardappel/knolseldergratin en graantjesmosterdsaus    € 46,00

 

Desserts

Vanillerijst met rode appeltjes, amandelsabayon en ijs van gemberbier    € 12,00

Mousse van origine chocolade met bloedsinaasappelsorbet en pistachecake € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Tirolerbrood met cranberries – Perenconfituur met steranijs € 15,00

suggestie: Burmester Vintage porto 2007 € 10,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.