Tartaar van gerookt kalfsvlees met rode bietensalade en geroosterde sesam
Mascarponedressing € 26,00
Gebakken tongschar met duxelle van eikenzwam en kreeft
Jus van reuzenpompoen € 26,00
Gratin van platte Zeeuwse oesters met gekonfijte venkel en sjalot € 28,00
Filet van Spaans Duroc varken
Groene koolrisotto met pastinaakcrème
Saus afgewerkt met Roscoff ui € 38,00
Boerderijhertenhaas met Oosterse wortelen, bloemkooltempura en portosaus € 44,00
Zeebaars met gestoofde spitskool en puntpaprika
Boekweitnoedels met geroosterde prei en vermoutsabayon € 44,00
Gepocheerde vijgen met Madeira, kastanje-ijs en bruine suikerkoek € 12,00
Gebrande chocoladevla met vanille-ijs en hazelnootcookies € 14,00
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Kweeperenconfituur met kaneel - Rozijnensandwich€ 15,00
suggestie: Burmester LBV 2016 porto € 8,50
Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier