à la carte - april 2025

Voorgerechten

Ceviche van zeebaars met crème van jonge erwten & avocado
Slaatje met honingtomaatjes € 26,00

Rosé gebakken Schotse zalm met witte asperges
Pittige ajuinbearnaise met groene kruiden € 26,00

Tartaar van licht gerookte runderhaas , slaatje van geroosterde groene asperges€ 28,00

 

Hoofdgerechten

Lamsheupje ingewreven met olijvenpesto
Handgerolde couscous met merguez & gekonfijte paprika
Saus met rozemarijn € 38,00

Kabeljauwfilet in de oven gegaard met tomaat en mozzarella
Aardappelpuree met basilicum en gesmolten spinazie. Witte wijnsaus € 40,00

Jong haantje gegaard met venkelzout, gebakken morilles
Zachte roomsaus met dragon en aardappelkoek   € 40,00

 

Desserts

Kersentiramisu met stracciatella-ijs € 12,00

Gekonfijte ananas met vanille-ijs en rummadeleintjes € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Rabarberconfituur met zoethout - Rozijnenbol € 15,00

Suggestie: Burmester Vintage porto 2015 € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.