à la carte - juni 2025

Voorgerechten

Carpaccio van gegrilde tonijn (duurzame visvangst)
Venkelslaatje met gekonfijte citroen en coulis van zoete paprika € 26,00

Kleine kreeft, ravioli met aubergine. Kerveljus met gerookte look € 26,00

Tartaar van runderhaas met oude Mimolette en Zuiders tomatenslaatje € 26,00

 

Hoofdgerechten

Licht gepekeld varkensfilet met geroosterde groene asperges
Krieltjes uit de oven met salie
Saus met zilveruitjes € 38,00

Gelakte eendenborst met spitskool en girolles
Tempura van zoete aardappel en vleesjus afgewerkt met sojasaus € 40,00

Roggevleugel met jonge spinazie en handgepelde garnalen
Geplette aardappel met tuinkruiden en garnalenjus € 42,00

 

Desserts

3 X framboos € 13,00

Met limoncello gemarineerde aardbeien, vanille-ijs en warm madeleintje € 15,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van blauwe bessen met vleugje munt. Sesambrioche € 15,00

Suggestie: Burmester – Porto Vintage 1997 € 10,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.