Slaatje van gepekelde en gerookte skrei met kwarteleitje en venkelmayo € 24,00
Zeebaars met gestoofd witloof en geschaafde oude kaas
Worteljus met jonge look € 26,00
Gebakken kalfszwezerik met bloemkool, geroosterde sesam en pastinaakbearnaise € 28,00
Dunne lende van rund met butternutcrème en gebakken beukenzwammen
Saus met puntpaprika & pancetta
Aardappelkroketten met prei € 38,00
Tarbotfilet met groene kool, handgepelde garnalen en de jus ervan met pickles
Aardappelmousseline met gebruinde boter € 48,00
Kalfshaas met schorseneren gestoofd in mascarpone
Aardappel/knolseldergratin en graantjesmosterdsaus € 46,00
Vanillerijst met rode appeltjes, amandelsabayon en ijs van gemberbier € 12,00
Mousse van origine chocolade met bloedsinaasappelsorbet en pistachecake € 14,00
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Tirolerbrood met cranberries – Perenconfituur met steranijs € 15,00
suggestie: Burmester Vintage porto 2007 € 10,00
Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier