à la carte - december 2023

Voorgerechten

Tartaar van rundsvlees met bloemkoolcouscous en wasabidressing
Parmezaankrokantjes   € 24,00

Op het vel gebakken snoekbaars,
crème van pastinaak met gerookte boter en geroosterde sesam        € 22,00

Aardappel/pompoenslaatje met gebakken Canadese kreeft
Zachte looksaus        € 26,00

 

Hoofdgerechten

Met paddenstoelen opgevulde fazantenfilet
Mini-witloof gegaard met zoethout
Aardappelstoemp met spruiten en pancetta
Saus met reserva sherry  € 34,00

BRASVARkenshaasje met gestoofde groene kool
Aardappelkoek met chorizo en saus met zilveruitjes € 34,00

Op het vel gebakken kabeljauwhaas,
knolseldercrème met handgepelde garnalen
Paddenstoelenbéarnaise en krieltjes met tijm   € 36,00

 

Desserts

IJsgekoelde kastanjesoufflé met boterwafeltje en vijgencoulis  € 12,00

Verloren peperkoek, gestoofde appel met steranijs. Vanille-ijs   € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Perencompote en veenbessenbrood met kaneel   € 15,00

Orange Rivers Cellars – Omstaan Wit Muskadel XI – Zuid-Afrika € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 24,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.