à la carte - oktober 2024

Voorgerechten

Slaatje van paarse bloemkool met gestoomde Schotse zalm
Soja/gember vinaigrette€ 22,00

Gebakken roggevleugel, geroosterde pompoen met tijm en Parmezaan
Witte wijnsaus met kervelolie   € 24,00

Stoofpotje van rivierpaling met knolselder en wortel, afgewerkt met Belgische kaviaar € 28,00

 

Hoofdgerechten

Franse hoeveduif, witloof gebraiseerd in kriekbier
Gefrituurde zoete aardappel en saus met girolles    € 40,00

Gerijpte entrecote “Ternera Gallega”,
spruitjes met pancetta en gekarameliseerde bietjes
Schijfjes gebakken aardappel en portosausje € 45,00

Zeebaarsfilet op gestoofde groene kool met look
Risotto met prei en pastinaaksabayoni € 45,00

 

Desserts

Hazelnootgebak met vleugje ahornsiroop
Chocolade-ijs met Marquisette likeur € 12,00

Appelpannenkoek met kaneel en rum. Amandelijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van peren met vijg en vanillebrood       € 15,00

suggestie: Cantini San Marzano “11 Filari” Primitivo de Manduria Dolce Naturale  € 8,50 Of Stout Kameradski Naked Truth – ‘t Verzet Anzegem € 6,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.