à la carte - november 2022

Voorgerechten

Met rode biet en dille gemarineerde zalm,
Plattekaas met zoetzure ui en gepofte quinoa   € 20,00

Gebakken pladijsfilet, crème van knolselder met bruine boter en handgepelde grijze garnalen. Garnalenjus met pickles € 22,00

Gebakken kalfszwezerik met geroosterde pompoen en schuimige mosterdsaus € 26,00

 

Hoofdgerechten

Filet van boerderijhert met groene kool, risotto met paddenstoelen
afgewerkt met Ouwe Jongens kaas. Saus met dadel          € 32,00

Kalfsribeye met gebakken spruitjes, tempura van pastinaak en saus met rauwe ham               € 36,00

Aan de graat gegaarde zeetong met miniwitloof en gerookte paling
Krieltjes met dragonboter. Jus van geroosterde wortel € 38,00

 

Desserts

Pudding van Madagascarchocolade, Ahornkoekjes en bramensorbet € 12,00

Kaneelpannenkoek met appeltjes gegaard in zoete wijn en vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Kweeperencompote met Banyuls. Roggetoast    € 14,00

Podere La Berta - Albana di Romagna Passito DOCG 2014 € 8,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 24,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.