Schotse zalm met Oosterse kruiden gemarineerd
Quinoaslaatje met paddenstoelen en gezouten ansjovis € 24,00
Op het vel gebakken roodbaars met gestoofde venkel
Erwtenjus met vleugje munt € 24,00
Gratin van Goudmerkmossel, broccolicrème en sjalotsabayon € 26,00
Iberico varkenshaasje - Saus met dragonmosterd
Snijbonen met geroosterde puntpaprika
Ravioli met gegrilde aubergine en Scarmoza € 38,00
Jong haantje - Gebakken girolles met jonge look
Aardappelblokjes met pesto - Zachte roomsaus € 38,00
Tarbot met groene asperges, handgepelde grijze garnalen
Aardappelpuree met groene kruiden - Saus van gegrilde jonge wortel € 42,00
Gekarameliseerde bladerdeeg , kokoscrème en rode vruchten. Bramensorbet € 12,00
Mousse van bittere chocolade met vijgen en pistache-ijs € 14,00
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Chutney van tomaat met citroentijm - Melkbrood € 15,00
Justinos Malvasia 10 years € 10,00
Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier