à la carte - februari 2024

Voorgerechten

Pastaslaatje met pulled parelhoen, zoetzure wortelen en crème van mascarpone afgewerkt met chilisaus   € 20,00

Op het vel gebakken wilde zeebaars
Mousse van knolselder met gezouten amandel
Witte wijnsaus met limoen en haringkaviaar € 24,00

Gebakken langoustines, gestoofde venkel in kokosmelk met curry
Jus van langoustines       € 28,00

 

Hoofdgerechten

Spaans varkenshaasje met rozemarijnkorst, geroosterde witte kool
Aardappel/ajuintaart met kummel   € 32,00

Kalfsribeye met mini-witloof en crème van zoete aardappel
Krieltjes uit de oven en saus met graantjesmosterd € 38,00

Aan de graat gegaarde tarbot, hutsepotje van raapjes met dragon
Geplette aardappel met prei. Kervelsaus   € 42,00

 

Desserts

Saffraanrijst met gekonfijte mango en lycheesorbet € 12,00

Gebrande chocoladevla met advokaatijs en pistachekoekje € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Kersenconfituur met vanille en notensandwich   € 15,00

De Krans - Cape Vintage port 2019 Calitzdorp € 8,50

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.