à la carte - december 2024

Voorgerechten

Noedelslaatje met gelakte kippenoesters en geroosterde aardpeer
Tahindressing met limoen € 22,00

Op het vel gebakken koningsbrasem, knolselder met gerookte paling
Prei-jus met tikkeltje look € 24,00

Gebakken langoustines
Witloofslaatje met rode biet en graantjesmosterdvinaigrette € 26,00

 

Hoofdgerechten

Haasfilet, spruiten met pancetta en paddenstoelkroketjes
Crème van peterseliewortel
Saus met cassisbessen   € 38,00

Ierse runderhaas met schorseneren, rozemarijnaardappelen en rode wijnsaus € 42,00

Aan de graat gegaarde zeetong
Gestoofde spitskool met handgepelde grijze garnalen
Aardappelpuree met gebruinde boter en sabayon met Geuze € 48,00

 

Desserts

Mousse van origine chocolade met sorbet van mandarijn en pindakoekje   € 12,00

Blinis met compote van Granny Smith en vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van veenbes en banaan – Specerijenbrioche € 15,00

suggestie: Fonseca Vintage 97 porto € 15,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.