à la carte - maart 2025

Voorgerechten

Linzenslaatje met Zuiders gebakken kippengehakt en gemarineerde mergelchampignons € 22,00

Heilbot met Parmezaan/pompoenkorst, gestoofde paksoi en waterkerssaus  € 24,00

Gebakken Canadese kreeft met slaatje van boekweitnoedels & venkel
Zachte currymayonaise€ 28,00

 

Hoofdgerechten

Filet van Barbarie-eend met bloemkool
Loempia met zandwortel en saus met gekonfijte vijg € 38,00

Ierse runderhaas, gestoofde snijbonen met chorizo
Aardappelen in de schil met rozemarijn - Sjalotsaus         € 46,00

Gepaneerde zeetong met witte asperges
Fregola sarda met groene kruiden en biersabayon    € 46,00

 

Desserts

Taartje met banaan en chocolade - IJs van « Licor 43 »   € 12,00

Appelpannenkoek met kastanje-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Exotische confituur en geroosterd melkbrood     € 15,00

Suggestie: Caruso & Minini – Marsala Superiore Riserva 5 years € 8,50

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 28,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.