à la carte - juni 2024

Voorgerechten

Gemarineerde tonijn (duurzame visvangst) met slaatje van oude tomatenrassen
Crème van ricotta met gerookte amandelen € 24,00

Kabeljauwfilet met stukjes babykreeft, gesmolten jonge spinazie en bourride met dragon             € 24,00

Tartaar van gegrilde ossenhaas op Japanse wijze € 26,00

 

Hoofdgerechten

Kalfsvlees met groene asperges
Aardappelpuree met pesto en saus met zoete ui       € 38,00

Aan de graat gegaarde zeetong met witte asperges
Krieltjes met kruidenboter en witte wijnsaus met Belgische kaviaar € 45,00

Franse hoeveduif met jonge erwtjes en wortelen
Risotto met prei -  Jus met porto    € 42,00

 

Desserts

Frambozentaartje met citroensorbet en meringue € 12,00

Met zoete wijn gestoofde abrikozen, vanille-ijs en sesamkoekjes € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Aardbeiconfituur met lavas – volkoren sandwich € 15,00

Cellier des Templiers – Banyuls Rédéris  € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.