à la carte - april 2024

Voorgerechten

Slaatje van witte asperges met langoustines
Coulis van gele tomaat en paprika  € 26,00

Koningsbrasem op broccolicrème met vleugje mosterd,
gerookte paling en bierbéarnaise met sjaloti     € 24,00

Asperges op Vlaamse wijze € 26,00

 

Hoofdgerechten

Filet van Barbarie eend, gebakken beukenzwammen
Risotto met geroosterde wortelen en manchego
Saus met salie € 32,00

Kalfshaasje met groene asperges en krokante pancetta
Gefrituurde jonge bloemkool. Sherrysaus € 38,00

Grietfilet op snijbonen met sesamzaadjes
Geplette aardappelen met tuinkruiden. Saus met haringkaviaar   € 38,00

 

Desserts

Amandel panna cotta met pompoen en ijs van zoete wijn € 12,00

Zanddeegtaartje met rabarber en vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Bramenconfituur & roggetoast € 15,00

Château Oumsiyat Obeidi 2015 Libanon € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.