à la carte - augustus 2022

Voorgerechten

Gemarineerde zeebaars, pastaslaatje met avocado en granaatappel
Limoenvinaigrette met sjalot      € 20,00

Gegrilde Bonito (gestreepte tonijn) met gestoofde venkel
Olijventapenade met ansjovis en basilicum
Jus van kervel en jonge look       € 22,00

Gratin van Zeeuwse mosselen, gesmolten spinazie en krokante selder afgewerkt met Gold Label kaviaar € 24,00

 

Hoofdgerechten

Tussenrib met Zuiderse groenten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn
Saus met dragonmosterd      € 30,00

Op het vel gebakken koningsbrasem met groene asperges
Saffraanrijst met puntpaprika en stukjes kreeft        € 32,00

Lamsfilet met gelakte wortelen
Porta bella champignon opgevuld met bulgur en artisjok
Sausje met salie € 34,00

 

Desserts

Krokant vanillekoekje met vijg en witte chocolade. Amaretto-ijs € 12,00

Blinis met abrikozencompote en ijs van likeur “Hierbes de Las Dunas” € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van rode vruchten met citroengras. Zonnebloempitbrood € 14,00

Banyuls - Cellier des Templiers - Pur Tradition Grand Cru € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 24,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.