Chef's Menu oktober 2023

Van 27 september t/m 29 oktober

 

Gebakken gamba’s met slaatje van witloof,
appel & mosterddressing

***

Griet gepaneerd met specerijenbroodkruim,
gestoofde spitskool
Bouillon met beukenzwammen en curryroom

***

Wilde eend met wortelen op Oosterse wijze
Risotto met gekonfijte boutjes en oude Parmezaan
Saus afgewerkt met bramen

***

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Vijgenmarmelade met geroosterde pijnboompitten & kaneelbrioche

Suggestie: Burmester - Sotto Voce Porto Reserve € 8,00

Walnotenfrangipane, compote van pompoen met sinaas en saffraan-ijs

 

Menu 5 gangen: € 75
Menu 4 gangen: € 65
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Coppola Rossoi & Bianco Chardonnay 2019 Californië
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles

La Posta – Pizzella Malbec 2021 Mendoza - Argentinië
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles

Kaartwijnen

Van Volxem – Alte Reben Riesling 2017/2020 Saar – Duitsland
€ 10,00/glas wit - € 44/fles

Jean Loron – Château de la Pierre 2020 Brouilly (Gamay Noir) Beaujolais

€ 9,00/glas rood - € 40/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij Bovenkassei – ’t Kasseike Tripel blond – Zandbergen 8,5° zacht, kruidige smaak, complexe hoppige nasmaak € 4,50

Brouwerij 't Verzet Moose Blues - Anzegem 7,5° Karamel komt als eerste uit de startblokken, op de voet gevolgd door wat zoethout. Door de toevoeging van Canadese esdoornsiroop evolueert de smaak naar meer fruitige en kruidige toetsen. Hints van chocolade, rozijnen en een lichte zweem anijs ronden het geheel mooi af € 5,50