Chef's Menu oktober

Van 29 september (‘s avonds) t/m 24 oktober 2021

 Gelakte kwartelfilet, knolselderslaatje met hazelnoten
afgewerkt met mayonaise van zoete aardappel

****

 Gebakken rog, gestoofde Chinese kool met gerookte paling
Witte wijnsaus met dragonolie

****

 Gegrilde varkenshaas “Duroc de Batallé”
Gekleurde wortelen gegaard in de oven met specerijen
Aardappelpuree met rauwe ham

****

 Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Perencompote met dadel en vanille. Krentenbol

Suggestie: Stina Prosek 2012 (Plavac Mali & Posip) Dalmatië - Kroatië € 10,00

Verloren pompoenbrioche met chocolade-ijs en kastanjekaramel

 

  Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Bodegas Quiroga de Pablo – Quirus 2019 (Tempranillo Blanco) Rioja - Spanje
€ 7,00/glas wit - € 30/fles

Biné – Ni•Lo Barbera DOC 2019 Piëmonte - Italië
€ 7,00/glas rood - € 30/fles

Kaartwijnen

Weingut Prinz von Hessen – Rheingau Weissburgunder 2017 Duitsland
€ 8,00/glas wit - € 32/fles

Domein Cuvelier – BizRoos 2020 (Pinot Noir, Pinot Gris & Pinot Meunier) Haspengouw
€ 7,00/glas rosé - € 30/fles

Pícaro del Aquila 2018 (Tempranillo, Albillo, Garnacha & Bobal bio) Ribera del Duero - Sapnje
€ 10,00/glas rood - € 49/fles

Biersuggesties

Brouwerij Bovenkassei – ’t Kasseike Tripel blond – Zandbergen 8,5° zacht, kruidige smaak, complexe hoppige nasmaak € 4,50

FAL (Funky as Leeflank) Pale Ale - Lede 6,5° intens, complex, fruitig (pompelmoes, citrus) en floraal aroma. De smaak is hopbitter, licht karamel, fruitig en heeft een heerlijke afdronk. Gouden medaille categorie American Pale Ale - Meininger Verlag’s International Craft Beer Award in Duitsland € 4,50