Slaatje van paarse bloemkool met gestoomde Schotse zalm
Soja/gember vinaigrette
****
Gebakken roggevleugel, geroosterde pompoen met tijm en Parmezaan
Witte wijnsaus met kervelolie
****
Franse hoeveduif (alternatief: hoevekip), witloof gebraiseerd in kriekbier
Gefrituurde zoete aardappel en saus met girolles
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van peren met vijg en vanillebrood
Suggestie: Cantini San Marzano “11 Filari” Primitivo de Manduria Dolce Naturale € 8,50 Of Stout Kameradski Naked Truth – ‘t Verzet Anzegem € 6,00
****
Hazelnootgebak met vleugje ahornsiroop
Chocolade-ijs met Marquisette likeur
Hasher Family Wines – Nauticus 2023 Sauvignon Blanc – Cape South Coast
€ 8,50/glas wit - € 40,00/fles
Chateau Burgozone – Pinot Noir 2021 Danube Plain – Bulgarije
€ 7,50/glas rood - € 35,00/fles
Nativ “Suadens” Bianco 2022 Campanië – Italië
€ 11,00/glas wit - € 50/fles
Cantina Luigi Pira – Barolo Serralunga 2017 - Piëmonte
€ 20,00/glas rood - € 90/fles
Abattoir Viane 6,7° Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen € 5,50
Orval 6,2° Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.