Chef's Menu oktober 2024

Van 2 oktober t/m 27 oktober

 

Slaatje van paarse bloemkool met gestoomde Schotse zalm
Soja/gember vinaigrette

****

Gebakken roggevleugel, geroosterde pompoen met tijm en Parmezaan
Witte wijnsaus met kervelolie

****

Franse hoeveduif (alternatief: hoevekip), witloof gebraiseerd in kriekbier
Gefrituurde zoete aardappel en saus met girolles

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van peren met vijg en vanillebrood

 

Suggestie: Cantini San Marzano “11 Filari” Primitivo de Manduria Dolce Naturale  € 8,50 Of Stout Kameradski Naked Truth – ‘t Verzet Anzegem € 6,00

****

Hazelnootgebak met vleugje ahornsiroop
Chocolade-ijs met Marquisette likeur

 

 

Menu 5 gangen: € 80
Menu 4 gangen: € 70
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Hasher Family Wines – Nauticus 2023 Sauvignon Blanc – Cape South Coast
€ 8,50/glas wit - € 40,00/fles

Chateau Burgozone – Pinot Noir 2021 Danube Plain – Bulgarije
€ 7,50/glas rood - € 35,00/fles

Kaartwijnen

Nativ “Suadens” Bianco 2022 Campanië – Italië
€ 11,00/glas wit - € 50/fles

Cantina Luigi Pira – Barolo Serralunga 2017 - Piëmonte

€ 20,00/glas rood - € 90/fles

 

 Biersuggesties

Abattoir Viane 6,7° Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen € 5,50

Orval 6,2° Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 6,00