Gebakken gamba’s met slaatje van witloof,
appel & mosterddressing
***
Griet gepaneerd met specerijenbroodkruim,
gestoofde spitskool
Bouillon met beukenzwammen en curryroom
***
Wilde eend met wortelen op Oosterse wijze
Risotto met gekonfijte boutjes en oude Parmezaan
Saus afgewerkt met bramen
***
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Vijgenmarmelade met geroosterde pijnboompitten & kaneelbrioche
Suggestie: Burmester - Sotto Voce Porto Reserve € 8,00
***
Walnotenfrangipane, compote van pompoen met sinaas en saffraan-ijs
Coppola Rossoi & Bianco Chardonnay 2019 Californië
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles
La Posta – Pizzella Malbec 2021 Mendoza - Argentinië
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles
Van Volxem – Alte Reben Riesling 2017/2020 Saar – Duitsland
€ 10,00/glas wit - € 44/fles
Jean Loron – Château de la Pierre 2020 Brouilly (Gamay Noir) Beaujolais
€ 9,00/glas rood - € 40/fles
Brouwerij Bovenkassei – ’t Kasseike Tripel blond – Zandbergen 8,5° zacht, kruidige smaak, complexe hoppige nasmaak € 4,50
Brouwerij 't Verzet Moose Blues - Anzegem 7,5° Karamel komt als eerste uit de startblokken, op de voet gevolgd door wat zoethout. Door de toevoeging van Canadese esdoornsiroop evolueert de smaak naar meer fruitige en kruidige toetsen. Hints van chocolade, rozijnen en een lichte zweem anijs ronden het geheel mooi af € 5,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.