Chef's Menu Oktober

Van 6 oktober t/m 30 oktober

 

 In de oven gegaarde butternutpompoen met look en tijm
Sneetjes speenvarkenham en graantjesmosterdmayonaise

****

Op het vel gebakken zeebarbeel,
Japanse groenten en pittige sojasaus

****

 Roodpootpatrijs met in kippenbouillon gebraiseerd witloof
Kroketjes met zoete aardappel en komijn
Saus met zoethout

****

 Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Appeltjes op Grootmoeders wijze
Broodstengel met hazelnoten

Suggestie: Bergsig Estate Cape LBV 2014 portwijn (Tinta Barocca) Zuid-Afrika € 7,00

****

Warme kaneelbrioche met vanille-ijs
en Griekse yoghurt met advokaat

 

 Menu 5 gangen: € 75
Menu 4 gangen: € 65
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Domein Ravenstein – Blanc de Noir 2020 (Pinot Noir)
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles

Domaine Espelt – Sol i Vent 2020
(Lledoner Negre, Monastrell, Syrah) Empordà – Costa Brava
€ 8,50/glas rood - € 38,00/fles

 

Kaartwijnen

Wijndomein Valke Vleug Pinot Auxerrois 'Acacia' 2020 Scheldevallei
€ 9,00/glas wit - € 42/fles

Domein Ravenstein – Pinot Noir 2020 Wervik
€ 9,00/glas rood - € 42/fles

 

 Biersuggesties

Witkap-Pater Stimulo 6° Ninove Uniek digestiefbier, fluweelzacht, verfrissend en lekkere hopbitters Brouwerij € 4,50

Quintine Amber 8,5° Ellezelle Zoet-moutig, mooie tonen van fruit, kruiden, specerijen,hop € 5,00