Chef’s menu september 2024

Van 28 augustus t/m 29 september

Jaarlijks verlof van woensdag 4 september t/m donderdag 12 september

Gelakte lottewangen
Aardappelslaatje met licht gerookte kwarteleitjes en mosterddressing

****  

Gepaneerde pladijs met gestoofde andijvie en mosselen
Mosseljus met curry en zeewier

**** 

Wilde eend, gebakken jasmijnrijst met geroosterde pompoen en kruidenomelet
Saus met opgelegde krieken

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Compote van Granny Smith met vleugje kaneel. Vijgen/pecanbrood

 Suggestie: Willem’s Wermoed  Original € 7,50

****

Chocolade panna cotta met sinaasappel en amandelijs

 

Menu 5 gangen: € 80
Menu 4 gangen: € 70
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

 

Menuwijnen

Quinta de Saes – Alvaro Castro Dão Branco 2022 (Encruzado, Bical & Cercial)
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles

Domaine Pujol – Mercredi 12H30 2021 Minervois
   (30% Syrah, 30% Grenache, 20% Carignan, 15% Cinsault, 5% Mourvèdre)
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles

Voor de Rosé liefhebbers:

Domaine du Chenoy – Cupidon 2023 (bio Cabertin & Solaris) Côtes de Sambre et Meuse
€ 9,00/glas - € 45/fles  

Kaartwijnen

Van Volxem – Alte Reben Riesling 2020/21 Saar – Duitsland
€ 10,00/glas wit - € 46/fles

Château Cana – Jardin Secret 2014 (Sobbaghieh) Libanon

€ 12,00/glas rood - € 55/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij 't Verzet - Unwanted Tattoo - Anzegem 6,2° Gember IPA, fruitig en verfrissend € 5,50

Boterham 6° Geraardsbergen Gebalanceerd, licht amberkleurig artisanaal bier met een subtiel maar toch fruitig aroma (lychee toetsen, citrus, appel en peper) De half droge aanzet evolueert in een volmondig en aangename afdronk € 6,00