Chef's Menu september

Van 4 september (avond) t/m 27 september

Witloofkruidenslaatje met zalmburger,
mosterdmayonaise met augurk en eiermimosa

Gepaneerde schol met Goudmerkmosselen,
gestoofde prei en gemarineerde tomatenbesjes
Pompoenbéarnaise

Wilde eend, risotto met paddenstoelen en oude pecorino
Saus met opgelegde krieken

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
In Marsala gesmolten vijg. Walnotenbrood met bruine suiker
Suggestie: Curatolo Arini – Marsala Riserva Storica 1988 € 8,00

Chocoladesoes opgevuld met kokoscrème en cassisijs

 

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Entre-Deux-Monts – Quatre Cépage 2019 Heuvelland
Menuwijn wit € 7,00/glas - € 30,00/fles

Chester Falls Premium Reserve Zinfandel 2018 Californië
Menuwijn rood € 6,00/glas - € 27,00/fles

 

Kaartwijnen

Domaine Jean-Paul Balland – Sancerre Grande Cuvée 2015 Loire € 9,00/glas

Le Calendre – Il Bisesto vintage 2011 – Amarone della Valpollicella DOCG Classico
Veneto € 15,00/glas

 

 Biersuggesties

Brouwerij Basanina – Saison de Lucien Blond bier met licht kruidig karakter en een lange droge afdronk4,50

Brouwerij Wilderen – Cuvée Clarisse Robijnrood bier met verleidelijk aroma, toetsen van zoethout en karamel. Op de tong moutaccenten en zweempje fruit, afgerond met hoppige kruidigheid € 5,00

 

 

 

 

]