Brandade van kabeljauw
Pompoenslaatje met zwarte sesam en dillemayonaise
****
Gebakken roggevleugel met broccolicrème en gerookte paling
Saus met kappertjes en limoen
****
Eendenborst met Japanse groenten en jasmijnrijst
Saus met blauwe bessen en pittige soja
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Perenconfituur met saffraan - Rozijnenbrood
Suggestie: Banyuls Cellier des Templiers
Cuvée Président Henry Vidal Grand Cru 2005 € 12,00
****
Duo van chocolade met geroosterde pistachebiscuit
Denis Meunier – L’Expression de Silex 2022 (Chenin) Vouvray - Loire
€ 7,50/glas wit - € 34,00/fles
Domaine de Montine - Secret de Terroir - Grignan-Les-Adhémar 2022/Magnum 2017
€ 7,50/glas rood - € 34,00/fles - 68,00 magnum
La Vizcaína (Raul Pérez) La del Vivo 2022 Lomas de Valtuille (Godello) Bierzo
€ 13,50/glas wit - € 60/fles
Casanova di Neri - Rosso di Montalcino 2022
€ 13,50/glas rood - € 60/fles
Voor de Rosé liefhebbers: UP Ultimate Provence Rosé 2023
(Grenache Noir, Cinsault, Syrah & Rolle)
€ 9,00/glas - € 40/fles
Brouwerij De Graal - Fiertel bier 7° Ronse: Een hoppig blondje, gearomatiseerd met 'buuntsies neutsies' (gepofte gedroogde erwten = streekproduct uit Ronse) € 6,00
Trappist Westvleteren 12 – 10,2°: Ook wel de Vlaamse Bourgogne genoemd. Meesterlijk in zijn complexiteit maar heerlijk in zijn eenvoud. De sublieme zachte smaak van karamel en chocolade gaat perfect samen met de rozijnzoetige en nootachtige toetsen in het aroma. Samen met het ferme alcoholgehalte resulteert dit in een weldadige volmondigheid en een lekker lang uitlopende warme nasmaak. € 12,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.