Chef’s menu september 2025

Van 27 augustus t/m 28 september

 

Brandade van kabeljauw
Pompoenslaatje met zwarte sesam en dillemayonaise

****

Gebakken roggevleugel met broccolicrème en gerookte paling
Saus met kappertjes en limoen

****

Eendenborst met Japanse groenten en jasmijnrijst
Saus met blauwe bessen en pittige soja

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Perenconfituur met saffraan - Rozijnenbrood

Suggestie: Banyuls Cellier des Templiers
Cuvée Président Henry Vidal Grand Cru 2005 € 12,00        

****

Duo van chocolade met geroosterde pistachebiscuit

 

Menu 5 gangen: € 82
Menu 4 gangen: € 72
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

 Menuwijnen

Denis Meunier – L’Expression de Silex 2022 (Chenin) Vouvray - Loire
€ 7,50/glas wit - € 34,00/fles

Domaine de Montine - Secret de Terroir - Grignan-Les-Adhémar 2022/Magnum 2017
€ 7,50/glas rood - € 34,00/fles - 68,00 magnum  

Kaartwijnen

La Vizcaína (Raul Pérez) La del Vivo 2022 Lomas de Valtuille (Godello) Bierzo
€ 13,50/glas wit - € 60/fles

Casanova di Neri - Rosso di Montalcino 2022
€ 13,50/glas rood - € 60/fles

Voor de Rosé liefhebbers: UP Ultimate Provence Rosé 2023
(Grenache Noir, Cinsault, Syrah & Rolle)
€ 9,00/glas - € 40/fles   

 Biersuggesties

Brouwerij De Graal - Fiertel bier 7° Ronse: Een hoppig blondje, gearomatiseerd met 'buuntsies neutsies' (gepofte gedroogde erwten = streekproduct uit Ronse) € 6,00

Trappist Westvleteren 12 – 10,2°: Ook wel de Vlaamse Bourgogne genoemd. Meesterlijk in zijn complexiteit maar heerlijk in zijn eenvoud. De sublieme zachte smaak van karamel en chocolade gaat perfect samen met de rozijnzoetige en nootachtige toetsen in het aroma. Samen met het ferme alcoholgehalte resulteert dit in een weldadige volmondigheid en een lekker lang uitlopende warme nasmaak. € 12,00