Chef's Menu September

Van ’s avonds 6 september t/m 29 september

Gemarineerde paddenstoelen, op beukenhout gerookte zeeduivel
Dressing met mierikswortel en dille

Gegrilde zeetong, cannelloni met mosselen en spinazie
Mosseljus met gele tomaat en selderolie

Wilde eend gekruid met Sumac
Geroosterde aardappelen, pompoen met tijm
Saus met pittige mosterd

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Chutney van peer en rozijn met pijnboompitten - Kaneelbolletje
Suggestie: Marsala Riserva Storica 1988 Curatolo Arini € 8,00

Vijgentiramisu met hazelnootijs en muntbeignet

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen

Weingut Kolkmann – Grüner Veltliner “Brunnthal” 2017 Wagram - Oostenrijk

Tenuta Santa Maria – Pràgal 2015 (Corvina, Merlot, Syrah) Verona - Italië

Menuwijn per glas of per fles: € 6,00 / € 25,00

 

Wines by the glass (kaartwijnen)

Tenuta Santa Maria – Torre Pieve Chardonnay Igt Verona 2016 Veneto – Italië € 9,00

Conn Creek Sonoma County Zinfandel 2012 Californië – USA € 8,00

 

Biersuggesties

De Graal Quest Brakel Blond bier met veel hop, vergist met trappistengist, diabetici € 4,00

Brouwerij Van Den Bossche – Buffalo 1907 Toetsen van karamel, chocolade en koffie met zacht bittere afdronk € 5,00