Chef’s menu augustus 2024

Van 31 juli t/m 25 augustus

Sneetjes hoevekip, pastaslaatje met gemarineerde wortelen
en groene kruiden mayo

****

In de oven gegaarde zeebaars met salsa verde en buffelmozzarella
Jus van San Marzanotomaat

****

Rundsvlees met broccolini en geroosterde Roscoff ui
Aardappel-maïs pannenkoekje met pancetta
Rodewijnsaus met rozemarijn

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Frambozenconfituur met vanille - Pistachebrioche

Suggestie: De Krans - Cape Tawny Limited Release - Calitzdorp € 9,00

 ****

Tartaar van Exotisch fruit met mousse van plattekaas en muntsorbet

 

Menu 5 gangen: € 80
Menu 4 gangen: € 70
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

 

Menuwijnen

Château Oumsiyat - Assyrtico 2022 Bekaa Valley Libanon   
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles

De Bertoli – Deen Vat Master’s Blend 2019 (Shiraz, Durif, Cabernet Sauvignon) Yarra Valley - Australië
€ 8,50/glas rood - € 38,00/fles

Voor de Rosé liefhebbers:

Domaine du Chenoy – Cupidon 2023 (bio Cabertin & Solaris) Côtes de Sambre et Meuse
€ 9,00/glas - € 45/fles  

 

Kaartwijnen

Elio Grasso “Educato” - Langhe Chardonnay 2020/2022 Piëmonte
€ 12,00/glas wit - € 60/fles

Wijngaard St. Martinus – Johannes 2020 Limburg – Nederland (Cabernet Cantor, Cabernet Cortis en Regent)

€ 10,50/glas rood - € 48/fles

 

 Biersuggesties

Matje 5°: Ecologisch en duurzaam blond streekbier van Geraardsbergen gemaakt op basis van mattenwei  € 5,00

Sint-Bernardus Abt 12 10° : Wordt aanzien als één van de beste bieren ter wereld en is dan ook het paradepaardje van de brouwerij. Het bier heeft een zeer fruitig aroma, zit boordevol complexe smaken en blinkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk € 6,00