Chef's Menu Augustus

Van 27 juli t/m 14 augustus

Gemarineerde zeebaars,
pastaslaatje met avocado en granaatappel
Limoenvinaigrette met sjalot

****

Gegrilde bonito (gestreepte tonijn) met gestoofde venkel
Olijventapenade met ansjovis en basilicum
Jus van kervel en jonge look

****

Tussenrib met Zuiderse groenten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn
Saus met dragonmosterd

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van rode vruchten met citroengras. Zonnebloempitbrood

Suggestie: Banyuls - Cellier des Templiers - Pur Tradition Grand Cru € 9,00

****

Krokant vanillekoekje met vijg en witte chocolade. Amaretto-ijs

 

 Menu 5 gangen: € 75
Menu 4 gangen: € 65
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Alta Pavina – Verdejo 2021 Castilla y Léon
€ 8,00/glas wit - € 32,00/fles

Banfi - StilNovo Governo all’Uso (Sangiovese) 2021 Toscane
€ 8,00/glas rood - € 32,00/fles

Voor de Rosé liefhebbers:

Barguilla 2021 (Tempranillo, Garnacha, Verdejo)
€ 5,00/glas - € 25/fles  

 

Kaartwijnen

Wijndomein Cuvelier – Sauvignon Blanc 2020 - Haren
€ 8,50/glas wit - € 34/fles

Sella & Mosca – Cannonau di Sardegna 2020
€ 9,00/glas rood - € 42/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij de Glazen Toren - Saison d’Erpe-Mere 6,9° Strogele kleur, floraal & fruitig, zoete citroen, ginachtige bitterheid en hoppige droogheid in de lange afdronk € 4,50

Brouwerij Bovenkassei - ’t Kasseike Tripel Amber 7,5° Ter ere van het éénjarig bestaan van de brouwerij gemaakt. Zacht kruidige smaak en complexe hoppige nasmaak € 4,50