Chef's Menu Augustus

Van 4 augustus t/m 29 augustus

Gemarineerde makreel met fideua nero di seppia,
zoetzure groenten en olijvenvinaigrette

****

Gegrilde zeebaars met Provençaals taartje en lookbéarnaise
Saus gebonden met kervelpesto

****

Franse hoeveduif met groene groenten
Geplette aardappelen met kruidenspek
Saus met paddenstoelen en zilveruitjes

****

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van bramen en banaan. Mueslistengel

Suggestie: Cossart-Gordon Madeira Bual 5 years € 7,00

****

Gebakken perzik met amandelijs en lavendelkletskop

 

 Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Cecilia Beretta – Trebbiano di Lugana 2019 Veneto
€ 6,00/glas wit - € 27/fles

Overhex Wines Survivor Barrel Wild Yeast Syrah 2017 Swartland – Zuid-Afrika
€ 7,00/glas rood - € 30/fles

 

Kaartwijnen

Domein Cuvelier – Sauvignon Blanc 2020 Haspengouw
€ 8,00/glas wit - € 32/fles

La Croix Belle – Champ des Grillons 2020 Languedoc-Roussilon
Côtes de Thongues (Grenache Noir, Cabernet Sauvignon en Syrah)
€ 6,00/glas rosé - € 27/fles

Brio de Cantenac Brown 2018
(Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) Margaux
€ 10,00/glas rood - € 48/fles

 Biersuggesties

Heilig Hart Brouwerij Kwatrecht – In de naam van de Vader: Saison 5,8° € 4,50

Westmalle Dubbel 7° roodbruin trappistenbier met rijke, complexe smaak € 4,50