Chef's Menu Augustus

Van 29 juli t/m 30 augustus

Slaatje van jonge wortelen,
sneetjes hoevekip en dressing met limoen en yoghurt

****

Gegrilde zeebaars met krokante venkel en handgepelde garnalen
Saus gebonden met kervelpesto

****

Lamsbout met Provençaalse groenten
Knoflookaardappelen en lamsjus met chorizo

****

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Appelchutney met amandel – Vanillebrioche
Suggestie: Taylor’s Historic Limited Edition € 10,00

****

Opgerolde pannenkoek met mangorijst en passievruchtenijs

 

 Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Ken Forrester Vineyards – Old Vine Reserve Chenin Blanc 2018 - Stellenbosch
Menuwijn wit € 6,50/glas - € 29,00/fles

Vitiano Rosso Az. Falesco 2016 - Umbrië (Merlot 33%, Cabernet Sauvignon 33%, Sangiovese 34%)
Menuwijn rood € 6,00/glas - € 27,00/fles

 

Kaartwijnen

Entre-Deux-Monts - Pinot 2018 Heuvelland (Pinot Gris, Pinot Auxerrois, Chardonnay) € 8,00/glas

Le Calendre – Amarone della Valpollicella DOCG Classico 2013 - Veneto € 12,00/glas

 

 Biersuggesties

Heilig Hart Brouwerij Kwatrecht – In de naam van de Vader: Saison 5,8° € 5,00

Spartacus Amber 6° G’bergen uitgesproken smaak, mix tussen Orval en Duvel tripel hop € 4,00