Chef’s menu augustus 2025

Van 30 juli t/m 24 augustus

 

Fijne sneetjes Spaanse ham
Fregola sarda met paddenstoelen en pikante tomatensaus

****

Gebakken zeebaars met gestoofde tuinbonen
en jus van jonge prei

****

Kleine hoevekip met gebraiseerde jonge wortelen
Gefrituurde artisjok en saus met Amontillado sherry

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Frambozenconfituur met amandel - Roggetoast

 Suggestie: Caruso & Minini – Marsala Superiore Riserva 5 years € 8,50

****

Bladerdeegtaartje met gekonfijte ananas en aardbeiensorbet

 

Menu 5 gangen: € 82
Menu 4 gangen: € 72
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

 

Menuwijnen

Paul Mas Vermentino 2023 Pays d’Oc
€ 6,50/glas wit - € 30,00/fles

Weingut Hannes Sabathi – CA 66 Pinot Noir 2023 Sudsteiermark
€ 8,00/glas rood - € 36,00/fles

 

Kaartwijnen

Elio Grasso “Educato” - Langhe Chardonnay 2020/2022 Piëmonte
€ 12,00/glas wit - € 60/fles

Wijngaard St. Martinus – Johannes 2020 Limburg – Nederland (Cabernet Cantor, Cabernet Cortis en Regent)

€ 10,50/glas rood - € 48/fles

Voor de Rosé liefhebbers: Paul Mas RosOrange 2023 (Cinsault, Grenache Noir, Grenache Gris, Macabeu & Vermentino)
€ 7,50/glas - € 34/fles  

 

 Biersuggesties

Matje 5°: Ecologisch en duurzaam blond streekbier van Geraardsbergen gemaakt op basis van mattenwei  € 5,50

Witkap Pater Tripel 7,5° Ninove: Helder goudgeel bier, zeer complex van smaak met een fruitige neus en een mooie lange afdronk. Een delicaat bier voor fijnproevers € 6,00