Traiteur

Voorgerechten

Gegrilde halve kreeft met waterzooi van seizoensgroenten en zachte looksaus € 28,00

Slaatje van geroosterde pompoen met gekonfijte eendenbout en mosterddressing € 24,00

Voorgerechten van de lopende kaart variabele prijs

 

Hoofdgerechten

Kleine zeeduivel, aan de graat gegaard met gestoofde groene kool
Gespoten aardappelpuree met groene kruiden en jus van gekarameliseerde ui € 34,00

Roodpootpatrijs met knolseldercrème en bospaddenstoelen
Risotto met jonge wortel en oude Parmezaanse kaas. Saus met sherry € 36,00

Hoofdgerechten van de lopende kaartvariabele prijs

 

Desserts & zoetigheden

Desserts van de lopende kaart variabele prijs

Kaasgerecht van de lopende Chef’s menu € 15,00

Speculaastiramisu met amandelijs € 14,00 

 

Diversen

Foccacia € 0,60 /stuk

Koekjes van de maand€ 4,00 /100 g

Chef's menu

Ons maandelijks wisselend Chef’s menu en de kaartgerechten zijn eveneens in traiteur te verkrijgen of indien u andere gerechtjes zou wensen, kunt u dit steeds bespreken met de chef. Gelieve uw bestelling 3 dagen op voorhand door te geven.

Was u aangenaam verrast door één van onze menuwijnen of bent u op zoek naar een bruisend aperitief? Ook deze kunt u bij ons aankopen tegen traiteurprijs. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een geschenkbon die vrij te gebruiken is: restaurant, traiteur of aankoop wijnen.

Bestellen

Graag bestellen of reserveren via:
054/42.35.46
javascript protected email address