Chef’s Menu mei 2024

Van 8 mei t/m 2 juni

Tartaar van Hamachi met slaatje van groene boontjes en sesam
Zachte wasabidressing

****

Zeebarbeel met Zuiderse groenten en basilicumsaus

****

Filet van hoeveparelhoen met witte asperges gewentelde tuinkruiden
Krieltjes met rozemarijnzout
Saus met opgelegde tomaat en look

**** 

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Ananasconfituur met geroosterde hazelnoten - Melkbrood

suggestie: Burmester Jockey Club Reserve Tawny Port € 9,00

**** 

3 X aardbei

 

Chef ’s menu € 80,00
Menu 4 gangen: € 70,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 

  Menuwijnen

Matteo Braidot Sauvignon Blanc 2022 Venezia Giulia – Italië

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Lapis Luna – Pinot Noir 2021 - Californië

€ 8,50/glas rood - € 38/fles

Kaartwijnen

Domaine Tremblay - Chablis Fourchaume Premier cru 2021

€ 11,00/glas wit - € 50/fles

Bertani Catullo 2017 – Valpolicella Ripasso Classico Superiore

€ 11,50/glas rood - € 54/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij De Graal - Fiertel bier Ronse 7°: Een hoppig blondje, gearomatiseerd met 'buuntsies neutsies' (gepofte gedroogde erwten = streekproduct uit Ronse) € 5,00

Rolling Hills Brouwcompagnie – Oud Bruin Barrel Reserve 6° Oudenaarde: Heel intense aanzet (framboos, kers) met een zoeter middenstuk (vanille, chocolade en toffee) en op ‘t einde een mooi, mild mondgevoel met een lichte bitter die zorgt voor de nodige diepgang bij de finish € 6,50