Chef’s Menu mei 2025

Van 7 mei – 1 juni

Koude ratatouille van Zuiderse groenten
met tempura van Nobashi garnaal en basilicumdressing

****

Jonge griet met gestoofde Chinese kool
Bouillon van jonge erwt met pancetta

****

Kalfslende, witte asperges met gerookte bergham
Aardappelrösti met rode ui - Saus met dragonmosterd

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Mangoconfituur met geroosterde amandelen & vanillebrioche

suggestie: Niepoort Porto Old White 10 years € 10,00

****

Zanddeegtaartje met pistachecrème en aardbeien - Yuzusorbet

 

Chef’s menu € 82,00
Menu 4 gangen: € 72,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
Kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 

Menuwijnen

Domaine Roc de L’Abbaye 2024 (Sauvignon Blanc) Val de Loire

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Castro Ventosa - El Castro de Valtuille Joven 2023 (Mencia) Bierzo

€ 8,00 /glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Domaine Serge Dagueneau et Filles – Pouilly Fumé 2022/2023

€ 11,00/glas wit - € 50/fles

Garage Wine & Co – País 2022 – 215 BC Ferment - Chili

€ 9,00/glas rood - € 40/fles

Voor de rosé liefhebbers: Domaine du Chenoy – Cupidon 2023 (bio Cabertin & Solaris) Côtes de Sambre et Meuse

€ 9,00/glas - € 45/fles

 

Biersuggesties

Abattoir Viane Belgische blond 6,7°: Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck € 5,50

Boterham 6° Geraardsbergen: Gebalanceerd, licht amberkleurig artisanaal bier met een subtiel maar toch fruitig aroma (lychee toetsen, citrus, appel en peper) De half droge aanzet evolueert in een volmondig en aangename afdronk € 6,50