Gehakte zijlende met gerookte pecorino,
slaatje van groene boontjes met rucola en notenolie
Vinaigrette met witte soja
***
Rosé gebakken zalmforel, bladerdeegje met pittige paddenstoelen
Gestoofde venkel met Vermouth. Kervelbouillon
***
Brasvarhaasje met witte asperges
Geplette aardappelen met prei en gerookte spek
Saus van opgelegde tomaat met oregano
***
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Compote van rabarber met vleugje sinaasappel. Vanillebrood
Marsala Riserva Storica 1995 Curatolo Arini € 8,00
***
3 bereidingen met ananas
Sutil Limited Release Chardonnay 2021 Itata Vallei – Chili
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Maison Jean Loron – Fleurie 2020 Beaujolais
€ 8,00/glas rood - € 36/fles
[wijn: Domaine de Ry d’Argent - Selection Parcellaire Orbais Chardonnay 2018 Sambre et Meuse
€ 9,50/glas wit - € 44/fles
Brancaia - Chianti Classico 2020 2012 Toscane
€ 9,00/glas rood - € 42/fles
Abattoir Viane Belgische blond 6,7°: Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck
€ 4,50
Witkap-Pater Stimulo 6° Ninove Uniek digestiefbier, fluweelzacht, verfrissend en lekkere hopbitters
€ 4,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.