Chef’s Menu mei 2022

Van 3 mei t/m 28 mei 

 

Gehakte zijlende met gerookte pecorino,
slaatje van groene boontjes met rucola en notenolie
Vinaigrette met witte soja

Rosé gebakken zalmforel, bladerdeegje met pittige paddenstoelen
Gestoofde venkel met Vermouth. Kervelbouillon

Brasvarhaasje met witte asperges
Geplette aardappelen met prei en gerookte spek
Saus van opgelegde tomaat met oregano

 Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Compote van rabarber met vleugje sinaasappel. Vanillebrood

Marsala Riserva Storica 1995 Curatolo Arini € 8,00

3 bereidingen met ananas

 

Chef ’s menu € 75,00
Menu 4 gangen: € 65,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Sutil Limited Release Chardonnay 2021 Itata Vallei – Chili

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Maison Jean Loron – Fleurie 2020 Beaujolais

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen

[wijn: Domaine de Ry d’Argent - Selection Parcellaire Orbais Chardonnay 2018 Sambre et Meuse

€ 9,50/glas wit - € 44/fles

Brancaia - Chianti Classico 2020 2012 Toscane

€ 9,00/glas rood - € 42/fles

 

 Biersuggesties

Abattoir Viane Belgische blond 6,7°: Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck

€ 4,50

Witkap-Pater Stimulo 6°  Ninove Uniek digestiefbier, fluweelzacht, verfrissend en lekkere hopbitters

€ 4,50