Chef's Menu mei

Van 8 mei t/m 2 juni

 

Gelakte kippenoesters, quinoaslaatje met wortel,
kruidenvinaigrette en tempura van courgette

Met tonijntapenade opgevulde tongschar,
gestoofde broccoli en tomatenbéarnaise

Kalfsribeye met hutsepotje van witte asperges
Zachte stoemp van aardappel met gerookte ui
Saus met kalfstong en zwarte look

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Compote van banaan met geroosterde amandelen - kaneelbrood
Suggestie: Edetària Dolç (Garnacha Fina & Syrah) Terra Alta, Spanje € 9,00

Pistachebiscuit met aardbeien,
ricottacrème met advokaat en vanille-ijs

 

Chef's menu 5 gangen: € 63,00, met wijnen € 83,00
Menu 4 gangen (zonder kaas): € 53,00, met wijnen € 73,00
Menu 3 gangen (zonder 1ste gerecht en kaas): € 40,00, met wijnen € 55,00
Kaas i.p.v. dessert +€5,00

 

Menuwijnen

Antonio Montero – Autor 2017 (Treixadura, Torrontès, Loureira & Albariño)
Ribeiro - Spanje

Domaine de Gournier – L’Independante 2016 (Sciaccarello & Sangiovese) Cévennes, Frankrijk

Menuwijn per glas of per fles: €6,00/€25,00

Wines by the glass

Weingut Emmerich Knoll – Riesling Smaragd Ried Loibenberg 2013/2014 Duitsland € 12,00

Gaia – Agiorgitiko 2015 Griekenland € 8,00

 Biersuggesties

Gaudium Coureur 7° Deftinge
pittig donker blond bier met eikenbladhoning € 4,00

Brouwerij Van Den Bossche – Pater Lieven tripel
licht amberkleurig bier. Kruidig bitter met fruitig karakter € 4,00