Chef’s Menu mei

Van 6 mei t/m 31 mei

 

Gemarineerde zwaardvis, slaatje van gepofte honingtomaatjes
met quinoa en crème van plattekaas met haringkaviaar

Kleine kreeft met gebakken groene asperges
Sabayon van jonge wortel en saffraan

Gegrilde kalfsfilet met gestoofde tuinbonen
Aardappel/courgettetaart met mozzarella
Saus met gekonfijte zoete paprika

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Rabarbercompote met tijm - Pecannotenbolus
Suggestie: Banyuls – Cellier des Templiers - Rédéris € 8,00

IJsgekoelde aardbeiennougat met chocoladebeignet

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Tenute di Selegas - MerÌ 2018 - Vermentino di Sardegna DOC
Menuwijn wit € 6,00/glas - € 27,00/fles

Domaine Langlois - Château Saumur-Champigny 2016 (Cabernet Franc Terra Vitis)
Menuwijn rood € 7,00/glas - € 30,00/fles

 

Kaartwijnen

Eredi Di Cobelli Aldo – Arlevo Chardonnay 2016 - Alto Adige € 9,00/glas

Domaine Bosquet des Papes - Châteauneuf-du-pâpe 2017 (75% Grenache Noir, 11% Syrah, 11% Mourvèdre, 3 % andere druiven) € 12,00/glas

 

 Biersuggesties

Spartacus Blond 8° Geraardsbergen. Fijne, volle hopsmaak € 4,00

Brouwerij Van Den Bossche – Pater Lieven tripel. Licht amberkleurig bier. Kruidig bitter met fruitig karakter € 4,00