Koude ratatouille van Zuiderse groenten
met tempura van Nobashi garnaal en basilicumdressing
****
Jonge griet met gestoofde Chinese kool
Bouillon van jonge erwt met pancetta
****
Kalfslende, witte asperges met gerookte bergham
Aardappelrösti met rode ui - Saus met dragonmosterd
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Mangoconfituur met geroosterde amandelen & vanillebrioche
suggestie: Niepoort Porto Old White 10 years € 10,00
****
Zanddeegtaartje met pistachecrème en aardbeien - Yuzusorbet
Domaine Roc de L’Abbaye 2024 (Sauvignon Blanc) Val de Loire
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Castro Ventosa - El Castro de Valtuille Joven 2023 (Mencia) Bierzo
€ 8,00 /glas rood - € 36/fles
Domaine Serge Dagueneau et Filles – Pouilly Fumé 2022/2023
€ 11,00/glas wit - € 50/fles
Garage Wine & Co – País 2022 – 215 BC Ferment - Chili
€ 9,00/glas rood - € 40/fles
Voor de rosé liefhebbers: Domaine du Chenoy – Cupidon 2023 (bio Cabertin & Solaris) Côtes de Sambre et Meuse
€ 9,00/glas - € 45/fles
Abattoir Viane Belgische blond 6,7°: Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck € 5,50
Boterham 6° Geraardsbergen: Gebalanceerd, licht amberkleurig artisanaal bier met een subtiel maar toch fruitig aroma (lychee toetsen, citrus, appel en peper) De half droge aanzet evolueert in een volmondig en aangename afdronk € 6,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.