Gemarineerde kingfish met witte asperges,
roomkaas met dille en haringkaviaar
***
Gegrilde zeebaars met jonge spinazie en lookkorstjes
Schuimige garnalenjus met curry
***
Lamsbout ingewreven met paprika/tijmpesto,
Tuinbonen met little gem gefrituurde zoete aardappel en saliesaus
***
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Exotische confituur en amandelbrood
Suggestie: Toro Albalá – Don PX – DO Montilla-Moriles € 9,00
***
Chocolade ijstaartje met mango en kokoscrackers
Wijndomein Hoenshof wit 2020 (Chardonnay, Johanniter & Souvignier Gris) Borgloon
€ 7,00/glas wit - € 30/fles
Gonzalez Byass Beronia Graciano 2017 Rioja
€ 8,50/glas rood - € 38/fles
Domaine Gibault – Touraine Chenonceaux – Le Graal 2020 (Sauvignon Blanc)
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Château Musar – Hochar Père et Fils 2018 (Cinsault, Garnacha Tinta, Cabernet Sauvignon)
€ 10,00/glas rood - € 50/fles
Brouwerij Biermaekers - Bux Tripel 8,5° Gullegem: Een prachtig gouden schuim dat aan het glas kleeft. Licht Fruitig aroma met hints van honing. Zoet uitgangspunt, medium body die de alcohol goed maskeert. De uitstroom is eerst bitter maar dan wil je meer
€ 5,00
Orval 6,2° (min. 2 jaar oud) trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond
€ 5,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.