Chef’s Menu april

Van 1 april t/m 3 mei
Gesloten van Paasmaandag t/m zondag 19 april

 

Slaatje van jonge wortelen,
sneetjes hoevekip en dressing met limoen en yoghurt

Gegrilde zeebaars met krokante venkel en handgepelde garnalen
Saus gebonden met kervelpesto

Provençaalse lamsbout met gebakken witte asperges
Knoflookaardappelen en lamsjus met chorizo

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Appelchutney met amandel – Brioche met rode biet
Suggestie: Taylor’s Historic Limited Edition € 10,00

Opgerolde pannenkoek met mangorijst en passievruchtenijs

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Ken Forrester Vineyards – Old Vine Reserve Chenin Blanc 2018 - Stellenbosch
Menuwijn wit € 6,50/glas - € 29,00/fles

Vitiano Rosso Az. Falesco 2016 - Umbrië (Merlot 33%, Cabernet Sauvignon 33%, Sangiovese 34%)
Menuwijn rood € 6,00/glas - € 27,00/fles

 

Kaartwijnen

Entre-Deux-Monts - Pinot 2018 Heuvelland (Pinot Gris, Pinot Auxerrois, Chardonnay) € 8,00/glas

Le Calendre – Amarone della Valpollicella DOCG Classico 2013 - Veneto € 12,00/glas

 

 Biersuggesties

Heilig Hart Brouwerij Kwatrecht – In de naam van de Vader: Saison 5,8° € 5,00

Spartacus Amber 6° G’bergen. Uitgesproken smaak, mix tussen Orval en Duvel tripel hop  € 4,00