Chef’s menu april 2025

Van 3 april t/m 4 mei
Gesloten van 7/4 – 13/4

 

Ceviche van zeebaars met crème van jonge erwten & avocado
Slaatje met honingtomaatjes

****   

Rosé gebakken Schotse zalm met witte asperges
Pittige ajuinbearnaise met groene kruiden

**** 

Lamsheupje ingewreven met olijvenpesto
Handgerolde couscous met merguez & gekonfijte paprika
Saus met rozemarijn

**** 

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Rabarberconfituur met zoethout - Rozijnenbol

 Suggestie: Burmester Vintage porto 2015 € 9,00

****

Kersentiramisu met stracciatella-ijs

 

 

Chef ’s menu € 82,00
Menu 4 gangen: € 72,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Velenosi – Verdicchio dei Castelli di Jesi Doc Classico 2023 Ascoli Piceno 

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Wolvenhoek Vineyards – The Emerald Hill 2022 (80% Shiraz & 20% Cab.Sauv.)

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Tornatore - Etna Bianco 2023 Sicilië

€ 10,00/glas wit - € 45/fles

Brovia - Sorì del Drago Barbera d'Alba 2021 Piëmonte

€ 11,00/glas rood - € 50/fles

Voor de Rosé liefhebbers: UP Ultimate Provence Rosé 2023 (Grenache Noir, Cinsault, Syrah & Rolle)

€ 9,00/glas - € 40/fles

 

 Biersuggesties

Witkap Pater Tripel 7,5°: Helder goudgeel bier, zeer complex van smaak met een fruitige neus en een mooie lange afdronk. Een delicaat bier voor fijnproevers € 6,00

 

Orval 6,2° Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond    € 6,00