Chef’s menu april 2022

Van 29 maart t/m 30 april
Wij nemen een weekje verlof van maandag 10 april t/m dinsdag 18 april

 

Gemarineerde kingfish met witte asperges,
roomkaas met dille en haringkaviaar

Gegrilde zeebaars met jonge spinazie en lookkorstjes
Schuimige garnalenjus met curry

Lamsbout ingewreven met paprika/tijmpesto,
Tuinbonen met little gem gefrituurde zoete aardappel en saliesaus

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Exotische confituur en amandelbrood

Suggestie: Toro Albalá – Don PX – DO Montilla-Moriles € 9,00

Chocolade ijstaartje met mango en kokoscrackers

 

Chef ’s menu € 75,00
Menu 4 gangen: € 65,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Wijndomein Hoenshof  wit 2020 (Chardonnay, Johanniter & Souvignier Gris) Borgloon

€ 7,00/glas wit - € 30/fles

Gonzalez Byass Beronia Graciano 2017 Rioja

€ 8,50/glas rood - € 38/fles

 

Kaartwijnen

Domaine Gibault – Touraine Chenonceaux – Le Graal 2020 (Sauvignon Blanc)

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Château Musar – Hochar Père et Fils 2018 (Cinsault, Garnacha Tinta, Cabernet Sauvignon)

€ 10,00/glas rood - € 50/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij Biermaekers - Bux Tripel  8,5° Gullegem: Een prachtig gouden schuim dat aan het glas kleeft. Licht Fruitig aroma met hints van honing. Zoet uitgangspunt, medium body die de alcohol goed maskeert. De uitstroom is eerst bitter maar dan wil je meer

€ 5,00

Orval 6,2° (min. 2 jaar oud) trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond

€ 5,50