Chef’s menu april 2024

Van 3 april t/m 5 mei
Gesloten van 8/4 – 14/4

Slaatje van witte asperges met langoustines
Coulis van gele tomaat en paprika

****

Koningsbrasem op broccolicrème met vleugje mosterd,
gerookte paling en bierbéarnaise met sjalot

****

Filet van Barbarie eend, gebakken beukenzwammen
Risotto met geroosterde wortelen en manchego
Saus met salie

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Bramenconfituur & roggetoast

Suggestie: Château Oumsiyat Obeidi 2015 Libanon € 9,00

**** 

Amandel panna cotta met pompoen en ijs van zoete wijn

 

Chef ’s menu € 80,00
Menu 4 gangen: € 70,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Jacob Schneider Weissburgunder 2021 Nahe – Duitsland

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Gallina De Piel - Mimetic Garnacha Tinta 2022 Calatayud - Spanje

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

Voor de Rosé liefhebbers: Arc-En-Ciel 2022 (Syrah, Cab. Sauv. & Pinot Noir) Libanon

€ 8,00/glas - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Domaine De Bellène – Savigny Les Beaune 2020 Bourgogne

€ 15,00/glas wit - € 68/fles

Wijndomein Ravenstein – Pinot Noir 2020 Wervik

€ 10,00/glas rood - € 44/fles

 

 Biersuggesties

Eylenbosch Patience Hoppy Saison 5,5° Kobbegem Goudblond bier met een dikke, witte schuimkraag. De smaak is droog, kruidig en rond met een aangename hopbitterheid die lang aanhoudt. Dorstlesser met veel smaak. € 5,50

 

Boterham 6° Geraardsbergen Gebalanceerd, licht amberkleurig artisanaal bier met een subtiel maar toch fruitig aroma (lychee toetsen, citrus, appel en peper) De half droge aanzet evolueert in een volmondig en aangename afdronk € 6,00