Chef's Menu Juli

Van 29 juni t/m 24 juli

Gebakken langoustines, slaatje van jonge wortel met radijs
Tuinkruidendressing met vleugje look

****

Gegrilde heilbot met zeekraal en gefrituurde artisjok
Pestosaus met limoen

****

Varkensfilet, gestoofde snijboontjes
met gemarineerde tomaat en crème van aubergine
Aardappelgratin met courgette

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van framboos met gember. Geroosterd melkbrood

Suggestie: Jean-François Mérieau Sauvignon « Boa Moa » 2018 € 9,00

****

Gebakken abrikoos met amandelijs en gelei van muntchocolade

   

Menu 5 gangen: € 75
Menu 4 gangen: € 65
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Domaine Paul Buisse – Les Parcelles Sauvignon 2021 - Touraine    
€ 6,00/glas wit - € 27,00/fles

Viera de Sousa 2019 Tinto (Touriga Franca/Nacional) Douro        
€ 8,00/glas rood - € 32,00/fles

 Voor de Rosé liefhebbers:

Bodegas Sinforiano 50 Vendimias (Tempranillo, Verdejo, Albillo) Cigales
€ 5,00/glas - € 25/fles  

Kaartwijnen

Wijndomein Crutzberg - Chardonnay Barrique 2020 Voeren            
€ 9,00/glas wit - € 42/fles

Château Bon Baron – Acolon 2017 Côtes de Sambre et Meuse   
€ 9,00/glas rood - € 42/fles

 

 Biersuggesties

Abatoir Viane 6,7° Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck € 4,50

Achelse trappist bruin 8° licht tot kastanjebruin met rode schijn en beige schuimkraag. Hoppig aroma met karameltoets, noten, beetje gist, overrijp fruit. Stevige body, moutzoet, karamel, fruitig (rozijntjes, banaan, vijgen) aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier.€ 5,00