Chef's Menu juli 2025

Van 2 juli – 27 juli  

 

Tataki van Schotse zalm 
met slaatje van groene boontjes en kruidendressing

****

Op het vel gebakken koningsbrasem
met Provençaalse risotto en venkeljus

****

Diamanthaas (rundsvlees) met Romanesco
Aardappelgratin met tomaat
Saus met gekonfijte sjalot

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Aardbeienconfituur met vanille. Geroosterd melkbrood

Suggestie: Domaine de Chêne – Pineau de Charentes Vieux Rouge € 9,00

****

Gekarameliseerde abrikozen met vanille-ijs en kokossabayon

 

Menu 5 gangen: € 82
Menu 4 gangen: € 72
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Glazebrook Sauvignon Blanc 2022 Marlborough
€ 7,00/glas wit - € 32,00/fles

Fattoria Lornano - Rosso Toscano 2023 (Sangiovese & Merlot)
€ 7,50/glas rood - € 33,00/fles

 

Kaartwijnen

José Pariente - Verdejo 2021/2022 Rueda
€ 8,50/glas wit - € 38/fles

Fattoria Lornano Enrico – Super Toscan 2018 (Sangiovese, Merlot, Cab.Sauv.)  
€ 10,00/glas rood - € 45/fles

Voor de Rosé liefhebbers: Domaine Belambrée Rosé 2024
Côteaux d’Aix-en-Provence (Grenache Noir, Syrah, Cinsault)
€ 8,50/glas - € 38/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5°: zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,00

La Trappe trappist Quadruppel 10° Tilburg: Origineel, donker trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk. European Beer Star - Gold 2018 - Dutch Beer Challenge - Brons 2019 € 6,50