Chef's Menu Juli

Van 7 juli t/m 1 augustus

 

Slaatje van oude tomatenrassen, spiesje van langoustines
Avocadocrème met chili en koriander

Gegrilde heilbot met jonge spinazie en witte bonen
Jus van Roscoff ui

Rundsribeye met pittige wortelkorst en gestoofde andijvie
Gefrituurde aardappelen met parmezaan
Saus met zwarte look

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Frambozencompote met citroengras. Vanillebrioche

Suggestie: L.B.V. 2012/2013 - Porto Poças € 8,00

Mousse van plattekaas met exotisch fruit en aardbeiensorbet
Amandelkoekjes

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Weingut Kolkmann – Roter Veltliner 2018 Oostenrijk
€ 6,00/glas wit - € 27,00/fles

Luis Felipe Edwards - Carménère Family Section 2017 Chili
€ 6,00/glas rood - € 27,00/fles

 

Kaartwijnen

Domein Van Stokkom – De Linie wit 2018 (blend 7 rassen o.a. Riesling, Gewürztraminer, Bacchus, Müller Thurgau) Nederland
€ 7,00/glas wit - € 30/fles

La Croix Belle – Champ des Grillons 2020 Languedoc-Roussilon - Côtes de Thongues (Grenache Noir, Cabernet Sauvignon en Syrah
€ 6,00/glas rosé - € 27/fles

Stratus Vineyards – Red assemblage 2018 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Malbec) Canada
€ 12,00/glas rood - € 58/fles

 

 Biersuggesties

De Koperen Markies – Bronzen Baron 6,5° goudblond bier, mooie complexe geur van hop, kruidig. Kruidig van smaak met een aangename lange afdronk en een mooie bittere toets € 4,00

Heilig Hart Brouwerij Kwatrecht – In de naam van de Vader: Dubbel 6,8° Bier met een toets van karamel en een pittige bitterheid € 4,50