Chef's Menu Juli

Van 3 juli t/m 28 juli

Schotse zalm met Oosterse kruiden gemarineerd
Quinoaslaatje met paddenstoelen en gezouten ansjovis 

****  

Op het vel gebakken roodbaars met gestoofde venkel
Erwtenjus met vleugje munt

**** 

Iberico varkenshaasje – Saus met dragonmosterd
Snijbonen met geroosterde puntpaprika
Ravioli met gegrilde aubergine en Scarmoza

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Chutney van tomaat met citroentijm - Melkbrood

Suggestie: Justinos Malvasia 10 years  € 10,00

****

Gekarameliseerde bladerdeeg , kokoscrème en rode vruchten
Bramensorbet

  

Menu 5 gangen: € 80
Menu 4 gangen: € 70
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Masseria Cuturi 1881 – Segreto di Bianco 2022 (Fiano & Minutolo) Salento
€ 8,50/glas wit - € 38,00/fles

Parras Wines – Montaria Reserva Tinto 2020 (Syrah, Trincadeira & Aragonez) Alentejo
€ 8,50/glas rood - € 38,00/fles

Voor de Rosé liefhebbers: Gallina de Piel - Pinkgall 2022 Navarra (Garnacha Blanca/Tinta/Gris)

€ 8,00/glas - € 36/fles

 

Kaartwijnen

José Pariente - Verdejo 2021/2022 Rueda
€ 8,50/glas wit - € 38/fles

La Grande Sieste – La Crapuleuse 2022 Aniane – Languedoc-Roussillon
   (Syrah, Carignan, Mourvèdre, Petit Verdot & notre touche secrète)
€ 10,50/glas rood - € 48/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5°: zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,00

La Trappe trappist Quadruppel 10°: Origineel, donker trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk. European Beer Star - Gold 2018 - Dutch Beer Challenge - Brons 2019 € 6,00