Gebakken langoustines, slaatje van jonge wortel met radijs
Tuinkruidendressing met vleugje look
****
Gegrilde heilbot met zeekraal en gefrituurde artisjok
Pestosaus met limoen
****
Varkensfilet, gestoofde snijboontjes
met gemarineerde tomaat en crème van aubergine
Aardappelgratin met courgette
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Confituur van framboos met gember. Geroosterd melkbrood
Suggestie: Jean-François Mérieau Sauvignon « Boa Moa » 2018 € 9,00
****
Gebakken abrikoos met amandelijs en gelei van muntchocolade
Domaine Paul Buisse – Les Parcelles Sauvignon 2021 - Touraine
€ 6,00/glas wit - € 27,00/fles
Viera de Sousa 2019 Tinto (Touriga Franca/Nacional) Douro
€ 8,00/glas rood - € 32,00/fles
Voor de Rosé liefhebbers:
Bodegas Sinforiano 50 Vendimias (Tempranillo, Verdejo, Albillo) Cigales
€ 5,00/glas - € 25/fles
Wijndomein Crutzberg - Chardonnay Barrique 2020 Voeren
€ 9,00/glas wit - € 42/fles
Château Bon Baron – Acolon 2017 Côtes de Sambre et Meuse
€ 9,00/glas rood - € 42/fles
Abatoir Viane 6,7° Zacht blond bier met lichte bitterheid en krachtig aroma van vruchten en bloemen. Het is vernoemd naar het in 1948 gebouwde slachthuis in Viane door de familie De Roeck € 4,50
Achelse trappist bruin 8° licht tot kastanjebruin met rode schijn en beige schuimkraag. Hoppig aroma met karameltoets, noten, beetje gist, overrijp fruit. Stevige body, moutzoet, karamel, fruitig (rozijntjes, banaan, vijgen) aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier.€ 5,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.