Tataki van Schotse zalm
met slaatje van groene boontjes en kruidendressing
****
Op het vel gebakken koningsbrasem
met Provençaalse risotto en venkeljus
****
Diamanthaas (rundsvlees) met Romanesco
Aardappelgratin met tomaat
Saus met gekonfijte sjalot
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Aardbeienconfituur met vanille. Geroosterd melkbrood
Suggestie: Domaine de Chêne – Pineau de Charentes Vieux Rouge € 9,00
****
Gekarameliseerde abrikozen met vanille-ijs en kokossabayon
Glazebrook Sauvignon Blanc 2022 Marlborough
€ 7,00/glas wit - € 32,00/fles
Fattoria Lornano - Rosso Toscano 2023 (Sangiovese & Merlot)
€ 7,50/glas rood - € 33,00/fles
José Pariente - Verdejo 2021/2022 Rueda
€ 8,50/glas wit - € 38/fles
Fattoria Lornano Enrico – Super Toscan 2018 (Sangiovese, Merlot, Cab.Sauv.)
€ 10,00/glas rood - € 45/fles
Voor de Rosé liefhebbers: Domaine Belambrée Rosé 2024
Côteaux d’Aix-en-Provence (Grenache Noir, Syrah, Cinsault)
€ 8,50/glas - € 38/fles
Brouwerij Dilewyns – Vicaris Tripel 8,5°: zacht en toegankelijk bier met een fruitige toets en aangenaam mondgevoel. De milde bitterheid en lichte moutigheid geven dit bier een heerlijke afdronk € 5,00
La Trappe trappist Quadruppel 10° Tilburg: Origineel, donker trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk. European Beer Star - Gold 2018 - Dutch Beer Challenge - Brons 2019 € 6,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.