Menukaart

Voorgerechten

Blokjes tonijn met geroosterde sesam, opgelegde tomaat met burrata
Pastaslaatje met tuinkruiden en zachte paprikadressing € 20,00

Kleine kreeft met gegrilde groene asperges,
jus van jonge wortel met pittige lookolie       € 22,00

Carpaccio van kalfslende met koude ratatouille en geschaafde pecorino    € 22,00

Hoofdgerechten

Gelakt Brasvarfilet met sluimererwten en pompoenpitten
Gepofte aardappel met preiboter
Saus met gekonfijte rode ui en citroentijm       € 28,00

Ierse runderhaas Watergrasshill, broccolini met pancetta
Geplette aardappel met venkel en rozemarijnsaus   € 34,00

Op het vel gebakken wilde zeebaars, hutsepotje van seizoensgroenten
Jasmijnrijst met saffraan en currybearnaise € 32,00

Desserts

3 X framboos € 12,00

Mousse van bittere chocolade met sinaaskoekje en vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Compote van aardbeien en maggikruid – 9 granen brood        € 14,00

Suggestie: Borges Soalheira – Port Vintage 2012 Portugal € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.