Aan de kaart

 

Voorgerechten

Gebakken eendenlever met zoetzuur van witte kool en geroosterde sesam
Vinaigrette van rode biet en gember (maïskip als alternatief)        € 22,00

Ramen met gegrilde bio zalm en groene kool afgewerkt met kwarteleitje       € 22,00


Suggestie:Kinoshita Shuzo – Tamagawa – Yamahai saké (19%) € 9,00

Krokant gebakken kalfszwezerik, volle grond witloof met gedroogde runderham
Bearnaise met graantjesmosterd   € 24,00

Hoofdgerechten

Franse hoeveduif met gebraiseerde raapjes
Gefrituurde zoete aardappel met curry, truffeljus          € 32,00

Filet van boerderijhert, hutsepotje van wortelen met specerijen
Knolselderrösti met look en bospaddenstoelensaus     € 34,00

Met de lijn gevangen zeebaars, gestoofde venkel met handgepelde garnalen
Aardappelmousseline met prei en bouillon van geroosterde zoete ui            € 34,00

Desserts

Pompoenfrangipane met ijs van witte chocolade en advokaatyoghurt € 12,00

Warme soufflé van Madagascarchocolade met vleugje sinaas en amandelijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Chutney van kweepeer met gekonfijte kastanjes – speculaaskoek        € 14,00

Suggestie:Bodagas Bentomiz – Ariyanas Naturalmente dulce 2012 (Moscatel) D.O. Málaga – Andalucía € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.