Aan de kaart

 

Voorgerechten

Carpaccio van gegrild kalfsvlees, witloofslaatje met hazelnoot en oude Mimolette           € 22,00

Gebakken roggevleugel met zeekraal, tempura van gerookte wilde paling
Saus met aardpeer en curry     € 24,00

Halve Canadese kreeft met bloemkoolcouscous en krokante pancetta
Pompoensabayon met zeewier   € 26,00

Hoofdgerechten

Iberisch varkenshaasje met peterseliewortel
Bombarijst met kruiden en broccoli, Madeirasaus   € 30,00

Tussenrib uit Piëmont op snijboontjes met jonge look
Truffeljus en aardappeltaart met basilicum   € 34,00

Zonnevisfilet, gebakken oesterzwammen met citroentijm
Geplette aardappelen met bospeen en venkelsaus  € 32,00

Desserts

Warme chocoladecake met sorbet van bloedsinaasappel en gembercrème € 12,00

Gemarineerde ananas met saffraanrijst en galletje met vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Appeltjes met grenadine en vanille – geroosterd amandelbrood        € 14,00

Suggestie: Inoue Gomei – Biden 1999 (15 jaar oude saké) € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.