Menukaart

Voorgerechten

Terrine van konijn, slaatje van jasmijnrijst met zoetzure wortelen en mayo met opgelegde rode ui              € 20,00

Gegrilde heilbotfilet, broccolini met krokant kruidenspek en jus van pompoen met look        € 22,00

Gratin van Goudmerkmosselen, knolseldercrème en quinoa € 20,00

Hoofdgerechten

Roodpootpatrijs op gestoofde groene kool, crème van zoete aardappel
Kroketjes van veenbes met dragon. Saus met zoethout    € 28,00

Kalfsribeye met witloof gegaard in oude sherry en spruitjes met chorizo
Pellepatatjes in de oven            € 32,00

In Japans broodkruim gebakken zeebarbeel met bospaddenstoelen, aardappelpuree met bloemkool en tijm. Zachte currybéarnaise € 30,00

Desserts

In zoete wijn gepocheerde vijg, pannenkoekje opgevuld met Amaretticrème en vanille-ijs      € 12,00

Verloren kokoscake met chocolade-ijs en advokaatsabayon           € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Druivengelei en appelbrood   € 14,00

Suggestie: Pater Lieven « Gold » € 6,00

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.