Menukaart

Voorgerechten

Knolselderslaatje met hazelnoot, krokant gebakken langoustines
en geitenkaascrème met vleugje limoen          € 24,00

Rosé gegrilde Schotse zalm met tuinkruidenkorst,
gestoofde paksoi en sausje van gele tomaat             € 20,00

Sneetje gebakken ganzenlever, gesmolten jonge spinazie en framboos,
afgewerkt met gepofte pompoenpitten   € 24,00

Hoofdgerechten

Diamanthaas (rundsvlees),
beukenzwammen met look en crème van jonge wortelen
Gefrituurde aardappelen met Happy Roots kruiden
Rode wijnsaus met sjalot     € 28,00

Franse hoeveduif met hutsepotje van groene groenten
Aardappelkoek met bataat en basilicum      € 30,00

Tarbotfilet met Zuiderse couscous,
handgepelde garnalen en gekonfijte tomaat. Currybéarnaise          € 34,00

Desserts

Normandische flan met kersen en karnemelkijs met stukjes chocolade      € 12,00

Gebrande vanillevla met ananas en kokosijs     € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van aardbeien met oude Balsamico. Geroosterd dragonbrood    € 14,00


Suggestie: AA Puput 2014 (Monastrell) Barcelona € 9,00

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.