Menukaart

Voorgerechten

Lauw gemarineerde zeebaars, gepofte honingtomaatjes
Noedels met gerookte eiermimosa en gekonfijte paprika         € 20,00

Koningsbrasem gegaard op rozemarijn, seldersabayon
Broccolicrème met vleugje look en gefrituurde paarse aardappel            € 18,00

Slaatje van witte asperges met krokant gebakken langoustines
Vinaigrette met groene kruiden     € 24,00

Hoofdgerechten

Gegrilde eendenborst, asperges in de oven met citroentijm
Risotto met oude Boerenkaas en spinazie.
Saus met gekarameliseerde ui € 28,00

Gerijpte ribeye, tuinbonen met Spaanse ham
en aardappelen gebakken in ganzenvet€ 32,00

Op het vel gebakken kabeljauwrug, gestoofde jonge wortelen en erwtencoulis met grijze handgepelde garnalen
Geplette aardappelen met karnemelk en bruine boter    € 30,00

Desserts

Plattekaastaart met aardbeien, Petit Beurre koekjes en amandelijs      € 12,00

Gratin van framboos met advokaatijs en muntkoekjes € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut - Vanhaver
Blauwe bessen met porto – specerijenbrood € 14,00


Suggestie: Domaine Croix-Milhas (Grenache Noir) Maury € 7,00

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.