Aan de kaart

 

Voorgerechten

Gemarineerde paddenstoelen, op beukenhout gerookte zeeduivel
Dressing met mierikswortel en dille € 22,00

Gegrilde zeetong, cannelloni met mosselen en spinazie
Mosseljus met gele tomaat en selderolie         € 22,00

Knapperig knolselderslaatje met gebakken kalfszwezerik
Vinaigrette met oude sherry en gekarameliseerde zoete ui   € 24,00

Hoofdgerechten

Wilde eend gekruid met Sumak, pompoen met tijm
Geroosterde aardappelen en saus met pittige mosterd              € 30,00

In de oven gegaarde kabeljauwrug, gebraiseerde jonge wortelen
Aardappel/bloemkoolpuree en waterkersbouillon    € 28,00                               Suggestie: Belgische kaviaar Gold Label 5 g: € 15,00

Rundsribeye “Black Angus”, compote van zoete aardappel met curry
Eekhoorntjesbrood met look en pastinaakbearnaise       € 34,00

Desserts

Vijgentiramisu met hazelnootijs en muntbeignet € 12,00

Met steranijs gepocheerde ananas, vanille-ijs met sesamkoekje       € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Chutney van peer en rozijn met pijnboompitten – Kaneelbolletje    € 14,00

Suggestie: Marsala Riserva Storica 1988 Curatolo Arini € 8,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.