Menukaart

Voorgerechten

Gefrituurde makreel met slaatje van gewokte fijne boontjes, rode sla en feta
Avocadocrème met koriander € 18,00

Op het vel gebakken zeebarbeel, compote van oude tomatenrassen
met ansjovisvinaigrette en wilde rijst      € 20,00

Gratin van Goudmerkmossel met puree van jonge wortel en lavas,
afgewerkt met zachte curry    € 20,00

Hoofdgerechten

Maïskipje met geroosterde venkel
Portobello opgevuld met Zuiderse couscous
Saus met basilicum en olijven             € 28,00

Lamszadel, bloemkool met graantjesmosterd en kokos
Risotto met rucola en percorino
Rozemarijnsaus met jonge look   € 32,00

Gegrilde tarbot met gestoofde paksoi en handgepelde grijze garnalen
Aardappelterrine met zoete aardappel, kervelbouillon   € 34,00

Desserts

Crumble van kersen met ijsgekoelde chocoladenoga en vanilleyoghurt € 12,00

Pannenkoek opgevuld met ananaschutney en citroengrasijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Rabarberconfituur met gekarameliseerde pistachenoten. Honingbrood    € 14,00

Suggestie: Ariyanas Naturalmente Dulce 2012 Malaga € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.