Aan de kaart

 

Voorgerechten

Couscousslaatje met pompoen en rucola
Tempura van schol met zeewierpanko
Dressing met haringkaviaar     € 20,00

Op het vel gebakken snoekbaars,
gegrild mini-witloof met crème van geitenkaas en waterkersbouillon         € 20,00

Gratin van platte Zeeuwse oesters 5/0, pastinaakcrème en Belgische kaviaar € 26,00

Hoofdgerechten

Sneetjes hertenkalfbout, gestoofde spruitjes met mosterdzaad
Gegratineerde stoemp met knolselder
Saus met pancetta en rode ui         € 30,00

Brasvar kotelet met gebakken eekhoorntjesbrood
Aardappeltjes met chorizo en picklessaus    € 30,00

In limoenboter gebakken roggenvleugel, gestoofde groene kool
met gerookte paling en witbiersabayon      € 30,00

Desserts

Mousse van Madagascar chocolade met glühwein-ijs en warm kastanjemadeleintje € 12,00

Gebrande vla van hazelnoot met vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Speltbrood met rozijnen – Chutney van appel en banaan            € 14,00

Suggestie: Quinta Do Castelhino Vintage 1999 € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.