Aan de kaart

 

Voorgerechten

Aardappel/wortel terrine met gebakken langoustines,
krokant witloofslaatje en kappertjesmayo met opgelegde rode ui        € 24,00

Gegrilde heilbot met hazelnoot en knolseldermousse
Pompoenbéarnaise met jonge look        € 22,00

Gebakken eendenlever op gesmolten spinazie met krokante quinoa
en saus met druivengelei     € 22,00

Hoofdgerechten

Roodpootpatrijs op gestoofde groene kool met chorizo
Pastinaakkroketjes met dragon en bospaddenstoelensaus              € 30,00

Op de graat gegaarde zeetong (graatloos geserveerd)
gebakken aardpeer met groene kruiden,
risotto met prei en garnalen en garnalenbouillon met pickles     € 34,00

Kalfsribeye met broccoli en raapjes, gebakken aardappelen met chili
en vleesjus met gerookte kalfstong       € 34,00

Desserts

Verloren specerijenbrioche met crème van gekonfijte dadel en rum-ijs € 12,00

Boekweitpannenkoek met compote van peer met witte porto en vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Geroosterd appeltjesbrood & vijgenconfituur met oude balsamico   € 14,00

Suggestie: Lionel Osmin & Cie – Estela Vintage (Tannat/Malbec) € 8,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.