à la carte - maart 2024

Voorgerechten

Gerookt Schots zalmrolletje met jonge bloemkool en rucola
Vinaigrette met zeewier € 24,00

Gebakken heilbotfilet met Parmezaancrumble
Groene asperges en jus van prei     € 26,00

Sneetje gebakken eendenlever met gekarameliseerde wortelen en geroosterde hazelnoten - Portosaus      € 26,00

 

Hoofdgerechten

Lamsfilet met snijbonen en krokante little gem
Handgerolde couscous met Oosterse specerijen en pikante worst
Saus met geroosterde puntpaprika   € 34,00

Gerijpte Rubia Gallega tussenrib met witte asperges, gerfrituurde zoete aardappel en rode wijnsaus met sjalot € 44,00

Aan de graat gegaarde kleine zeeduivel met gesmolten spinazie en handgepelde garnalen. Pastinaakbearnaise en kervelaardappelen     € 36,00

 

Desserts

Chocoladebiscuit met kokosnootcrème en banaanijs € 12,00

Perenpannenkoek met vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Mangocompote met vanille - Amandelbrood € 15,00

De Krans - Cape Tawny Limited Release - Calitzdorp € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.