Gerookt Schots zalmrolletje met jonge bloemkool en rucola
Vinaigrette met zeewier € 24,00
Gebakken heilbotfilet met Parmezaancrumble
Groene asperges en jus van prei € 26,00
Sneetje gebakken eendenlever met gekarameliseerde wortelen en geroosterde hazelnoten - Portosaus € 26,00
Lamsfilet met snijbonen en krokante little gem
Handgerolde couscous met Oosterse specerijen en pikante worst
Saus met geroosterde puntpaprika € 34,00
Gerijpte Rubia Gallega tussenrib met witte asperges, gerfrituurde zoete aardappel en rode wijnsaus met sjalot € 44,00
Aan de graat gegaarde kleine zeeduivel met gesmolten spinazie en handgepelde garnalen. Pastinaakbearnaise en kervelaardappelen € 36,00
Chocoladebiscuit met kokosnootcrème en banaanijs € 12,00
Perenpannenkoek met vanille-ijs € 14,00
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Mangocompote met vanille - Amandelbrood € 15,00
De Krans - Cape Tawny Limited Release - Calitzdorp € 9,00
Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier