Aan de kaart

Voorgerechten

Witloofkruidenslaatje met zalmburger, mosterdmayonaise met augurk en eiermimosa € 18,00

Gepaneerde schol met Goudmerkmosselen, gestoofde prei en gemarineerde tomatenbesjes. Pompoenbéarnaise    € 20,00

Gebakken kalfszwezerik met crème van knolselder, afgewerkt met gebruinde boter en rauwe ham    € 24,00

 

Hoofdgerechten

Wilde eend, risotto met paddenstoelen en oude pecorino
Saus met opgelegde kersen € 30,00

Aan de graat gegaarde tarbot met Provençaalse couscous en jus van gele tomaat               € 36,00

Brasvarkotelet met gebakken bloemkool
Geplette aardappel met wortel en karwij. Saus met oude sherry € 30,00

 

Desserts

Chocoladesoes opgevuld met kokoscrème en cassisijs     € 12,00

Gekarameliseerde pannenkoek, appelkwartjes met grenadine en vanille-ijs     € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
In Marsala gesmolten vijg. Walnotenbrood met bruine suiker           € 14,00

Suggestie:Curatolo Arini – Marsala Riserva Storica 1988 € 8,00