Aan de kaart

Voorgerechten

Krokant knolselderslaatje met kreeftentempura
Wortelmayonaise met zachte curry € 22,00

Gegrilde heilbot met pompoen en fideuà negra
Waterkers/looksaus met gekonfijte paprika   € 20,00

Sneetje gebakken eendenlever met Leopolddruiven en sausje met steranijs  € 22,00

 

Hoofdgerechten

Roodpootpatrijs, gestoofd grondwitloof met cantharellen
Geplette aardappel met peterseliewortel
Saus met vleugje zoethout  € 28,00

Belgische gerijpte ribeye met gestoofde groene kool en jonge look
Geroosterde aardappelen, pastinaak met kruidenzout en rode wijnsaus € 34,00

Gebakken rogvleugel met mosselpaella en broccolini
Béarnaise met geroosterde ui € 32,00

 

Desserts

Pecannotengaletje opgevuld met Madagascar chocolade en bananenijs   € 12,00

Gebrande hazelnootvla met advocaatijs    € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
IBramenconfituur met citroengras. Geroosterde vijgenbrioche           € 14,00

Suggestie: Bogle Petite Sirah Port 2016 Clarksburg – Californië € 9,00