Aan de kaart

Voorgerechten

Gemarineerde zwaardvis, slaatje van gepofte honingtomaatjes
met quinoa en crème van plattekaas met haringkaviaar € 20,00

Kleine kreeft met gebakken groene asperges
Sabayon van jonge wortel en saffraan      € 22,00

Venkel/champignonslaatje met gebakken langoustines en pittige tomatenvinaigrette € 24,00

 

Hoofdgerechten

Gegrilde kalfsfilet met gestoofde tuinbonen
Aardappel/courgettetaart met mozzarella
Saus met gekonfijte zoete paprika  € 28,00

Op rozemarijn gebakken zonnevisfilet,
gebakken groene boontjes met ansjovis
Puree van nieuwe aardappelen en look            € 30,00

Schotse lamfilet ingewreven met olijvenpesto,
Provençaalse couscous met chorizo, saus met salie € 30,00

 

Desserts

IJsgekoelde aardbeiennougat met chocoladebeignet      € 12,00

Gepocheerde abrikoos met vanille, frambozensorbet en kokosblini€ 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Rabarbercompote met tijm – Pecannotenbolus      € 14,00

Suggestie: Banyuls – Cellier des Templiers - Rédéris € 8,00