Chef’s Menu maart

Van 4 maart t/m 29 maart

 

Geroosterde voorjaarsgroenten met speenvarkenham
en crème van geitenkaas met mierikswortel

Op het vel gebakken skrei,
gestoofde witte bonen met groene kruiden en mosterdsaus

Tussenrib « Haspengouw Beef », bloemkool uit de oven met ricotta
Aardappelpuree met spinazie en krokant spek
Saus met zilveruitjes

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van tropisch fruit en koksmelksandwich
Suggestie: Marsala Riserva Storica 1988 Curatolo Arini € 8,00

Biscuit met compote van banaan en chocolade, ijs van Pisang Ambon

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5

 

Menuwijnen

Finca Constancia Parcela 52 - Verdejo 2017 - Castilla
Menuwijn wit € 7,00/glas - € 30,00/fles

Château de la Grave « Caractère » 2016 (80% Merlot – 20% Cab. Sauvignon) Côtes de Bourg
Menuwijn rood € 7,00/glas - € 30,00/fles

 

Kaartwijnen

Alta Alella - AA Cau D’en Genis 2016 - Pansa Blanca (Xarel-Lo) - Catalonië € 9,00/glas

Château Clarke 2013/2014 Listrac-Médoc € 12,00/glas

 

 Biersuggesties

Heilig Hart Brouwerij Kwatrecht – In de naam van de Vader: Tripel 7,8°. Fruitige, aangename smaak met lichte hopbitterheid, kardemon en sinaaszeste geven een kruidige en frisse afdronk € 5,00

Orval 6,2°. Trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 5,00