Gebakken langoustines, slaatje met krokante groenten
Kruidenolie met opgelegde sjalot
***
Roggevleugel met gestoofde andijvie
Jus van geroosterde prei
***
Barbarie eend met romanesco bloemkool en crème van gele wortel
Aardappeltjes gebakken in eendenvet en saus met stukjes dadel
***
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Compote van Jonagold met saffraan en walnotenbrioche
Suggestie: Suggestie: Poças Vintage Port 2011 € 10,00
***
Sinaasappelbaba met Sambuca-ijs en vanillekaramel
Ottoventi – Grillo .8 - 2021 Sicilië
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Handcraft – Old Vine Zinfandel 2019 Lodi
€ 7,50/glas rood - € 32/fles
Weingut Carl Ehrhard – Berg Roseneck Riesling „Unterer Platz“ Urstük 2017
€ 8,00/glas wit - € 36/fles
Château de la Commanderie 2017 Lalande pomerol
€ 9,50/glas rood - € 45/fles
Brouwerij 't Verzet Rebel Local - Anzegem 8° Bloemige neus met een licht gerookte kruidigheid• Brouwerij 't Verzet Rebel Local - Anzegem 8° Bloemige neus met een licht gerookte kruidigheidDe eerste slok zet licht fruitig aan, om langzaam plaats te maken voor een florale, ietwat kruidige hoppigheid. een flinke nabitterheid brengt het bier perfect in balans
€ 5,50
Brouwerij 't Verzet Moose Blues - Anzegem 7,5° Karamel komt als eerste uit de startblokken, op de voet gevolgd door wat zoethout. Door de toevoeging van Canadese esdoornsiroop evolueert de smaak naar meer fruitige en kruidige toetsen. Hints van chocolade, rozijnen en een lichte zweem anijs ronden het geheel mooi af
€ 5,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.