Chef’s Menu maart

Van 1 maart t/m 26 maart

 

Gebakken langoustines, slaatje met krokante groenten
Kruidenolie met opgelegde sjalot

Roggevleugel met gestoofde andijvie
Jus van geroosterde prei

Barbarie eend met romanesco bloemkool en crème van gele wortel
Aardappeltjes gebakken in eendenvet en saus met stukjes dadel

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Compote van Jonagold met saffraan en walnotenbrioche

Suggestie: Suggestie: Poças Vintage Port 2011 € 10,00

Sinaasappelbaba met Sambuca-ijs en vanillekaramel

 

Chef ’s menu € 75,00
Menu 4 gangen: € 65,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Ottoventi – Grillo .8 - 2021 Sicilië

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Handcraft – Old Vine Zinfandel 2019 Lodi

€ 7,50/glas rood - € 32/fles

 

Kaartwijnen

Weingut Carl Ehrhard – Berg Roseneck Riesling „Unterer Platz“ Urstük 2017

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Château de la Commanderie 2017 Lalande pomerol  

€ 9,50/glas rood - € 45/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij 't Verzet Rebel Local -  Anzegem 8° Bloemige neus met een licht gerookte kruidigheid• Brouwerij 't Verzet Rebel Local -  Anzegem 8° Bloemige neus met een licht gerookte kruidigheidDe eerste slok zet licht fruitig aan, om langzaam plaats te maken voor een florale, ietwat kruidige hoppigheid. een flinke nabitterheid brengt het bier perfect in balans

€ 5,50

Brouwerij 't Verzet Moose Blues -  Anzegem 7,5° Karamel komt als eerste uit de startblokken, op de voet gevolgd door wat zoethout. Door de toevoeging van Canadese esdoornsiroop evolueert de smaak naar meer fruitige en kruidige toetsen. Hints van chocolade, rozijnen en een lichte zweem anijs ronden het geheel mooi af 

€ 5,50