Chefs Menu maart 2025

Van 5 maart t/m 30 maart

 

Linzenslaatje met Zuiders gebakken kippengehakt
en gemarineerde mergelchampignons

****   

Heilbot met parmezaan/pompoenkorst
Gestoofde paksoi en waterkerssaus

**** 

Filet van Barbarie-eend met bloemkool
Loempia met zandwortel en saus met gekonfijte vijg

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Exotische confituur en geroosterd melkbrood

 Suggestie: Caruso & Minini – Marsala Superiore Riserva 5 years € 8,50

****

Taartje met banaan en chocolade
IJs van « Licor 43 »

 

Chef ’s menu € 82,00
Menu 4 gangen: € 72,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00
 


 Menuwijnen

Nativ Suadens Bianco 2022 (Falanghina, Fiano & Greco) Campanië

€ 9,00/glas wit - € 40/fles

Tagaro “40” Primitivo 2023 Puglia

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

 Voor de Rosé liefhebbers: Arc-En-Ciel 2022 (Syrah, Cab. Sauv. & Pinot Noir) Libanon   € 8,00/glas - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Maison de la Cabotte - Chardonnay 2022 Bourgogne

€ 9,50/glas wit - € 43/fles

Château Penin Cabernet Franc 2018 Bordeaux

€ 9,00/glas rood - € 40/fles

 

 Biersuggesties

Westvleteren Blond 5,8° Abdij Sint-Sixtus: Fris en fruitig aroma van citrus en zeste van limoen. Evenwichtige smaak met de zoetigheid van de mout en een kordate bitterheid van de hop die gebruikt wordt bij het brouwen. Voortreffelijk droge nasmaak. € 10,00

Witkap - Pater Dubbel 7° Ninove: Donkerbruin patersbier met crèmekleurige schuimkraag, een volle smaak en toetsen van karamel.    € 6,00