Chef's Menu maart

Van 6 maart t/m 31 maart

 

Tartaar van gegrilde biozalm met Zeeuwse oesters
Spinazieslaatje afgewerkt met algenmayonaise
Rode bietenkorstjes
Extra: lepeltje kaviaar Acipencer Baerii van Persian Caviar (suppl. € 10,00)

Op rozemarijnhout gegaarde grietfilet
Paksoi met krokante Parmezaan
Aardappelsaus met handgepelde garnalen

Franse eendenborst gekruid met specerijen,
gestoofde witte kool met gekonfijte vijg
Venkelrisotto met pompoen en saus met vlierbessensiroop

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Marmelade van bloedsinaasappel en gemberbrioche
Suggestie: Poças - Moscatel do Douro € 7,00

Warme chocoladetaart met passievruchtensabayon. Citroengrasijs
 

Chef's menu 5 gangen: € 63,00, met wijnen € 83,00
Menu 4 gangen (zonder kaas): € 53,00, met wijnen € 73,00
Menu 3 gangen (zonder 1ste gerecht en kaas): € 40,00, met wijnen € 55,00
Kaas i.p.v. dessert +€5,00

 

Menuwijnen

Eagles’ Nest Estate – Sauvignon Blanc 2015 Constantia, Zuid-Afrika

Armenia Wines – Takar Aréni Dry Red 2016 Vayots Dzor in Armenië

Menuwijn per glas of per fles: €6,00/€25,00

Wines by the glass

Eredi Di Cobelli Aldo – Arlevo Chardonnay 2016 Alto Adige, Italië € 8,00

Château Clarke 2012 Listrac-Médoc € 10,00

 Biersuggesties

Prins van Brabant 5,2°  Vanmol
witbier met volle granen (gerst, tarwe en vooral veel haver) € 4,00

Orval 6,2° trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 5,00