Linzenslaatje met Zuiders gebakken kippengehakt
en gemarineerde mergelchampignons
****
Heilbot met parmezaan/pompoenkorst
Gestoofde paksoi en waterkerssaus
****
Filet van Barbarie-eend met bloemkool
Loempia met zandwortel en saus met gekonfijte vijg
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Exotische confituur en geroosterd melkbrood
Suggestie: Caruso & Minini – Marsala Superiore Riserva 5 years € 8,50
****
Taartje met banaan en chocolade
IJs van « Licor 43 »
Nativ Suadens Bianco 2022 (Falanghina, Fiano & Greco) Campanië
€ 9,00/glas wit - € 40/fles
Tagaro “40” Primitivo 2023 Puglia
€ 8,00/glas rood - € 36/fles
Voor de Rosé liefhebbers: Arc-En-Ciel 2022 (Syrah, Cab. Sauv. & Pinot Noir) Libanon € 8,00/glas - € 36/fles
Maison de la Cabotte - Chardonnay 2022 Bourgogne
€ 9,50/glas wit - € 43/fles
Château Penin Cabernet Franc 2018 Bordeaux
€ 9,00/glas rood - € 40/fles
Westvleteren Blond 5,8° Abdij Sint-Sixtus: Fris en fruitig aroma van citrus en zeste van limoen. Evenwichtige smaak met de zoetigheid van de mout en een kordate bitterheid van de hop die gebruikt wordt bij het brouwen. Voortreffelijk droge nasmaak. € 10,00
Witkap - Pater Dubbel 7° Ninove: Donkerbruin patersbier met crèmekleurige schuimkraag, een volle smaak en toetsen van karamel. € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.