Oudjaar & Nieuwjaar

 Traiteurmenu

Gelieve voor 26/12 uw bestelling door te geven a.u.b.

Hapjes € 10,00:

Gegratineerd Zeeuwse oester 0000 met spinazie en sjalot

Tartaar van kalfsvlees met gerookte kaas en hazelnoot

Ganzenleverterrine met kweepeerchutney

-----------------------------------

In Gandaham opgerolde kwartelfilet,

knolselderslaatje met mosterddressing

Geroosterd zonnebloempitbrood (1)

****

Soep van Canadese kreeft met jasmijnrijst en zoete aardappel (2)

****

Met mosselen opgevulde zeetong, gestoofde Chinese kool met curry

Mosseljus met dragon  (3)

****

Hertenhaasje, rode kool met oude balsamico en gebakken mini-witloof
Crème van peterseliewortel,  aardappelgratin met pompoen
en saus met druivengelei  (4A)

of

Gegrilde zeebaars met witloof en pompoen,
aardappelpuree met bospaddenstoelen

Kervelsaus met look (4B)

****

Assortiment artisanale kaas geselecteerd door kaasmeesters Callebaut

Compote van peer en vanille – brioche met pistache (5)

****

Amandelgebak met chocolade en vleugje sinaas, vanille-ijs (6)

 

 

Prijzen

 Menu 6 gangen: € 80,00

Menu 5 gangen: € 70,00 (zonder 5)

Menu 4 gangen: € 60,00 (zonder 2 & 5)

Menu 3 gangen: € 50,00 (zonder 1, 2 & 5)

Hapjes : €10

Broodjes wit, bruin of focaccia: € 0,50/stuk

Olijfolie Esporão Portugal: € 12,00 (1/2 liter)

 

De gerechten apart verkrijgbaar (portie groter):

(1) € 18,00

(2) € 17,00/liter

(3) € 20,00

(4) A of B € 27,00

(5) € 12,00

(6) € 12,00

 

Wijnsuggesties per fles

Gelieve op voorhand te bestellen omwille van voorraad

 

™™ Champagne Guerlet-Deguerne Blanc de Blancs € 24,00 apero

™ Tokaji Furmint Puklus 2016 - Hongarije € 10,50 (1 & 3)

™ Nic Weis – St.-Urbans-Hof - Wiltinger Riesling Alte Reben 2015
Duitsland € 19,50 (1 & 3)

™ Crutzberg - Chardonnay Barrique 2016/17 Voerstreek € 16,00 (4B)

™ Diemersdal Estate Pinotage 2016 – Durbanville Zuid-Afrika € 12,00 (4A)

™ La Torricella Barolo 2010/2014 Piëmonte in Italië € 29,00 (4A)

™ Brouwerij Van Den Bossche - Pater Lieven Gold (75 cl) € 12,00 (5)

™ La Croix Gratoit – Le doux des zazous (50 cl) Pays d’Hérault € 14,00 (6)

 

 

Kindermenu

 Pompoensoep met stukjes maïskip (1)

Kalfsvlees met broccoli en gebakken kleine aardappelen  (2A)

 Of

Gepaneerde kabeljauwfilet, aardappelpuree met spinazie
en wortelsausje  (2B)

Chocolademousse met kokoskoekje (3)

 

Prijs menu: € 25,00

 De gerechten zijn ook apart verkrijgbaar

(portie groter):

(1) per liter € 12,50

(2) A of B € 16,00

(3) € 9,00