Oudjaar & Nieuwjaar

 Traiteurmenu

Gelieve voor 27/12 uw bestelling door te geven a.u.b.
Uur van afhaling en betalingsinformatie zal na uw bestelling doorgegeven worden

 

Hapjes € 10,00:

Gegratineerde Zeeuwse oester 0000 met spinazie en sjalot

Boterhammetje met gerookte Schotse zalm en peterselie/limoenboter

Terrine van ganzenlever met vijgencompote afgewerkt met oude balsamico

-----------------------------------

 

Ceviche van zeebaars, pastaslaatje met krokante groenten
en dressing met haringkaviaar (1)

Kreeftensoep met wilde rijst en gekonfijte puntparika (2)

Met nootjes gepaneerde grietfilet,
gestoofd witloof met rauwe ham
Pompoensaus met dragon (3)

Hertenfilet gekruid met specerijenmengeling,
gestoofde boterraapjes,
aardappel opgevuld met bospaddenstoelen en look
Saus met stukjes dadel (4A)

Of

Gegrilde zeetong met bimi en aardpeercrème
Gespoten aardappelpuree met prei
Saus van gele wortel (4B)

Assortiment artisanale kaas geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Appelconfituur met kaneel en rum
Waldkorn met rozijnen (5)

3 X kastanje (6)

 

Menu 6 gangen: € 80,00
Menu 5 gangen: € 70,00 (zonder 5)
Menu 4 gangen: € 60,00 (zonder 2 & 5)
Menu 3 gangen: € 50,00 (zonder 1, 2 & 5)
Kaas i.p.v. dessert + € 5,00

Broodjes wit, bruin of focaccia € 0,50/stuk
Olijfolie Esporão Portugal € 12,00 ½ l
Aceto Balsamico di Modena 10j € 27,00 ¼ l

De gerechten apart verkrijgbaar (portie groter):

(1) € 20,00
(2) € 18,00/liter
(3) € 20,00
(4A) of (4B) € 28,00
(5) € 14,00
(6) € 12,00

 

Wijnsuggesties per fles:

gelieve op voorhand te bestellen omwille van voorraad

  • ™Wijndomein Vandersteene – Blanc de Noir
    (63% Pinot Noir, 37% Meunier) Zwijnaarde  € 18,00 apero
    Gouden medaille “Beste Belgische Wijn 2020”
  • ™Weingut Kolkmann - Roter Veltliner 'Scheiben' 2018 Oostenrijk € 12,00 (1 & 3)
  • Bizbarr – Chardonnay Barrique 2018 Jesseren € 18,50 (3 & 4B)
  • ™Elio Grasso “Educato” - Langhe Chardonnay 2018/2019 Piëmonte € 24,00 (4B)
  • ™Italo Cescon - Valpolicella Ripasso Mezzopiano (40% Corvina, 30% Rondinella, 30% Corvinone) € 16,00 (4A)
  • Château Clarke 2013/2014 Bordeaux – Listrac- Médoc € 26,00 (4A)
  • ™Estela Vintage 2014 Lionel Osmin (50% Malbec 50% Tannat) (75cl) € 24,00 (5)
  • Cossart-Gordon Madeira Bual 5 years  (75 cl) € 18,50 (6)

 

 

 Kindermenu

Pompoensoepje met balletjes (1)

Stukje rundsvlees met wortelen en gebakken aardappelen. Vleesjus  (2A)

Of

Gepaneerde tongschar met spinaziepuree(2B)

Chocolademousse met notenkoekjes (3)

 

Prijs menu: € 25,00
De gerechten zijn ook apart verkrijgbaar (portie groter):
(1) per liter € 12,50
(2) A of B € 16,00
(3) € 10,00