Kerstavond & Kerstdag

 Traiteurmenu

 Gelieve voor 19/12 uw bestelling door te geven a.u.b.

Hapjes € 10,00:

Javanais met gerookte Schotse zalm en peterselieboter

Griekse pasta met gekonfijte paprika

Quiche met fazant en shiitake

-----------------------------------

Witloofslaatje met gelakte kippenoesters en chilirijst

Zoetzure dressing (1)

****

Soep van pastinaak met gerookte, wilde paling en ajuintoast(2)

****

Gestoomde zeebaars met reuzenkrab en zeekraal

Preisausje met limoen (3)

****

Kalfsfilet met hutsepot van knolgroenten en kastanje
Aardappelrösti met rozemarijn
Sausje met Madeira en kalfstong (4A)

Of

Met tijmchapelure gepaneerde tarbot, gestoofde groene kool
en handgepelde grijze garnalen. Knolseldersausje
en aardappel opgevuld met paddenstoelen (4B)

****

Assortiment artisanale kaas geselecteerd door kaasmeesters Callebaut

Confituur van exotisch fruit - Vijgenbrioche (5)

****

Kerstgebak met hazelnootpraliné en ijs van witte chocolade (6)

 

 Prijzen

 Menu 6 gangen: € 80,00

Menu 5 gangen: € 70,00 (zonder 5)

Menu 4 gangen: € 60,00 (zonder 2 & 5)

Menu 3 gangen: € 50,00 (zonder 1, 2 & 5)

Hapjes : € 10

Broodjes wit, bruin of focaccia: € 0,50/stuk

Olijfolie Esporão Portugal: € 12,00 (1/2 liter)

 

De gerechten apart verkrijgbaar (portie groter):

(1) € 18,00

(2) € 17,00/liter

(3) € 20,00

(4) A of B € 27,00

(5) € 12,00

(6) € 12,00

 

Wijnsuggesties per fles

Gelieve op voorhand te bestellen omwille van voorraad

™

™ Champagne Guerlet-Deguerne Tradition € 22,00 apero

™ San Cassiano Soave 2016 – Italië € 10,50 (1 & 3)

™ Eredi Di Cobelli Aldo – Arlevo Chardonnay 2016 Alto Adige in Italië € 16,00 (1 & 3)

™ Elio Grasso “Educato” - Langhe Chardonnay 2015 Piëmonte in Italië € 24,00 (4B)

™ Armenia Wines - Takar Areni 2016 Dry Red € 12,00 (4A)

™ Le Calendre – Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2013 Veneto € 19,00 (4A)

™ Poças - Lágrima Branco sweet port € 18,00 (5)

™ Puklus Tokaji Aszu 3 puttonyos 2002 (50 cl) Hongarije € 16,00 (6)

 

 

Kindermenu

 Pompoensoep met stukjes maïskip (1)

Kalfsvlees met broccoli en gebakken kleine aardappelen  (2A)

 Of

Gepaneerde kabeljauwfilet, aardappelpuree met spinazie
en wortelsausje  (2B)

Chocolademousse met kokoskoekje (3)

 

Prijs menu: € 25,00

 De gerechten zijn ook apart verkrijgbaar

(portie groter):

(1) per liter € 12,50

(2) A of B € 16,00

(3) € 9,00