Tartaar van met specerijen gelakte hoevekip,
slaatje van rode aardappel met puntpaprika en gemarineerde venkel
***
In de oven gegaarde skreifilet, witlooftaartje met gerookte zalm
en kruidenbouillon met jonge look
***
Kalfslende met broccolini en krokante pancetta
Risotto met bloemkool en gekonfijte zoete ajuin
Saus met pompoenmosterd
***
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Bananenconfituur met pecannoten en ahornsiroop. Melkbrood
Suggestie: Burmester - Sotto Voce Porto Reserve € 8,00
***
Speculaastiramisu met grenadine-ijs en gebakken peer
Lopez de Haro 2021 (75 % Viura, 25% Malvasia, Garnacha Blanca, Tempranillo Blanco, Sauvignon Blanc & Chardonnay)
€ 7,00/glas wit - € 30/fles
Cantina di Santadi - Ondas 2020 Cannonau di Sardegna
€ 8,00/glas rood - € 36/fles
Michel Briday - Rully 1er Cru 'Gresigny' 2020 (Chardonnay)
€ 10,00/glas wit - € 50/fles
Château Bon Baron – Divo Nanto 2017 (Cabernet Jura) Dinan
€ 8,50/glas rood - € 38/fles
Brouwerij Biermaekers - Bux Blond 6,5° Gullegem: De mooie carbonatie levert een perfecte schuimkraag. De gist prikkelt de neus en zet aan tot een slok. De smaak is licht in de mond. De mooie zachte afdronk blijft een tijdje hangen en doet verlangen naar meer
€ 5,00
Boterham 6° Geraardsbergen: Gebalanceerd, licht amberkleurig artisanaal bier met een subtiel maar toch fruitig aroma (lychee toetsen, citrus, appel en peper) De half droge aanzet evolueert in een volmondig en aangename afdronk
€ 4,50
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.