Chef's Menu februari 2022

Van 2 februari t/m 27 februari
Uitzonderlijk open op Valentijn: maandagavond 14/2

 

Terrine van zoete aardappel met zacht gerookte parelhoen
Pittige chilidressing

Kabeljauwfilet op het vel gebakken
Crème van knolselder met kastanje. Truffeljus

Gerijpte dunne lende met paddenstoelenkorst
Gekonfijte venkel, risotto met gegrilde wortel
Saus met opgelegde rode ui

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van pompoen met amandel - dadelbrood

Suggestie: Borges Soalheira – Port Vintage 2012 € 10,00

Hazelnootparfait, coulis van donkere chocolade met sinas en vanillemadeleine

 

Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5


 Menuwijnen

Weingut Prinz von Hessen – Rheingau Weissburgunder 2017 Duitsland

€ 8,00/glas wit - € 32/fles

Libre y Salvaje - Camino del Bosque (Garnacha & Cariñena) Spanje

€ 7,00/glas rood - € 30/fles

 

Kaartwijnen

Wijndomein Oud Conynsbergh – Auxerrois Natuur 2018 Boechout

€ 9,50/glas wit - € 40/fles

Torre Terza – Nobile di Montepulciano 2013 Toscane

€ 8,00/glas rood - € 32/fles

 

 Biersuggesties

De Koperen Markies – Hop 8° Vol bier, intens hoppig met mout, tarwe, stro en gist in de mond € 5,50

Orval 6,2° (min. 2 jaar oud) trappist met complex bitterfruitige karakter, volrond € 5,00