Chef's Menu februari 2025 Valentijn

Van 5 februari t/m 2 maart

Slaatje van gepekelde en gerookte skrei met kwarteleitje en venkelmayo

****   

Zeebaars met gestoofd witloof en geschaafde oude kaas
Worteljus met jonge look

**** 

Dunne lende met butternutcrème en gebakken beukenzwammen
Saus met puntpaprika & pancetta
Aardappelkroketten met prei

**** 

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Tirolerbrood met cranberries – Perenconfituur met steranijs

 Suggestie: Burmester Vintage porto 2007 € 10,00

****

Vanillerijst met rode appeltjes, amandelsabayon en ijs van gemberbier

 

 

Chef ’s menu € 82,00
Menu 4 gangen: € 72,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Quinta de Saes – da Pellada – Dão Branco Alvaro Castro 2022
(Encruzado, Bical & Cercial)

€ 8,50/glas wit - € 38/fles

Parras Wines - Pêra Doce - Tinto Premium 2021 (Syrah, Alicante Bouchet, Cabernet Sauvignon & Aragonez) Alentejo

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

Kaartwijnen

Maison Louis Latour – Grand Ardèche Chardonnay 2022

€ 9,00/glas wit - € 41/fles

Flor de Vetus 2020 Tinta de Toro – Castilla y León

€ 10,00/glas rood - € 45/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij Dilewyns – Vicaris Lino 6,5° Dendermonde: Dit blond bier heeft een aangename hoppigheid en een zachte afdronk op basis van vlas. Het rijke aroma bevat naast toetsen van vlas ook citrushoppen die zorgen voor een frisse en zachte bitterheid  € 5,50

Brouwerij Dilewyns - Vicaris Winter 10° Dendermonde: Donkerbruin bier met een mooi gekleurde schuimkraag en een rijk aroma. Het winterbier is het enige Vicarisbier met kruiden  € 6,00