Chef's Menu februari 2023

Van 1 februari t/m 26 februari
Dinsdag 14 februari ’s avonds uitzonderlijk open:volzet

 

Tartaar van met specerijen gelakte hoevekip,
slaatje van rode aardappel met puntpaprika en gemarineerde venkel

In de oven gegaarde skreifilet, witlooftaartje met gerookte zalm
en kruidenbouillon met jonge look

Kalfslende met broccolini en krokante pancetta
Risotto met bloemkool en gekonfijte zoete ajuin
Saus met pompoenmosterd

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Bananenconfituur met pecannoten en ahornsiroop. Melkbrood

Suggestie: Burmester - Sotto Voce Porto Reserve € 8,00

Speculaastiramisu met grenadine-ijs en gebakken peer

 

Chef ’s menu € 75,00
Menu 4 gangen: € 65,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 50,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Lopez de Haro 2021 (75 % Viura, 25% Malvasia, Garnacha Blanca, Tempranillo Blanco, Sauvignon Blanc & Chardonnay)

€ 7,00/glas wit - € 30/fles

 Cantina di Santadi - Ondas 2020 Cannonau di Sardegna                  

€ 8,00/glas rood - € 36/fles

 

Kaartwijnen

Michel Briday - Rully 1er Cru 'Gresigny' 2020 (Chardonnay)

€ 10,00/glas wit - € 50/fles

Château Bon Baron – Divo Nanto 2017 (Cabernet Jura) Dinan

€ 8,50/glas rood - € 38/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij Biermaekers - Bux Blond  6,5° Gullegem: De mooie carbonatie levert een perfecte schuimkraag. De gist prikkelt de neus en zet aan tot een slok. De smaak is licht in de mond. De mooie zachte afdronk blijft een tijdje hangen en doet verlangen naar meer

€ 5,00

Boterham 6° Geraardsbergen: Gebalanceerd, licht amberkleurig artisanaal bier met een subtiel maar toch fruitig aroma (lychee toetsen, citrus, appel en peper) De half droge aanzet evolueert in een volmondig en aangename afdronk

€ 4,50