Chef's Menu februari 2024

Van 7 februari t/m 3 maart

Pastaslaatje met pulled parelhoen, zoetzure wortelen en
crème van mascarpone afgewerkt met chilisaus

****

Op het vel gebakken wilde zeebaars
Mousse van knolselder met gezouten amandel
Witte wijnsaus met limoen en haringkaviaar

****

Spaans varkenshaasje met rozemarijnkorst,
geroosterde witte kool
Aardappel/ajuintaart met kummel

****

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Kersenconfituur met vanille en notensandwich

 

Suggestie: De Krans - Cape Vintage port 2019 Calitzdorp € 8,50

****

Saffraanrijst met gekonfijte mango en lycheesorbet 

 

Chef ’s menu € 80,00
Menu 4 gangen: € 70,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 


 Menuwijnen

Feudo Arancio – Dalila Riserva 2021 (Grillo & Viognier) Sicilie

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Bojador Tinto Reserva 2020 Alentejo - Portugal
(Alicante Bouschet, Touriga Nacional en Aragonez)

€ 8,50/glas rood - € 38/fles

 

Kaartwijnen

Entre Deux Monts - Molenberg Collection Héritage 2022
(Pinot Gris en Chardonnay) Heuvelland

€ 11,00/glas wit - € 50/fles

Mas Simsó “El Niño” 2022 Priorat

€ 10,00/glas rood - € 45/fles

 

 Biersuggesties

Rolling Hills Brouwcompagnie - Steeple Chase Tripel Saison 8,5°Oudenaarde Goudblond bier met lichte mist. Toetsen van witte wijn, banaan, kruidige peer en volle mout met een zachte bitter € 5,50

Rolling Hills Brouwcompagnie – Oud Bruin Barrel Reserve 6° Oudenaarde Heel intense aanzet (framboos, kers) met een zoeter middenstuk (vanille, chocolade en toffee) en op ‘t einde een mooi, mild mondgevoel met een lichte bitter die zorgt voor de nodige diepgang bij de finish € 6,00