Chef's Menu februari

Van 6 februari t/m 3 maart

 

Maçédoine van groene groenten met gerookte paling en plattekaas
Geroosterde wortelbrood

Gebakken skreifilet met crème van knolselder
Gestoofde zeekraal met sesam en kerveljus met jonge look

Solomillo Iberico Bellota
Gebraiseerde savooikool met rauwe ham
Loempia met gekonfijte ui en zoete aardappel
Saus met sherrymosterd

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Compote van grenadine appeltjes en pecannotenbrood met gedroogde abrikoos
Suggestie: Marvilha Madeira Fine Medium Dry € 7,00

Pancake met blauwe bessen, amandelcrumble en karamelijs
 

Chef's menu 5 gangen: € 63,00, met wijnen € 83,00
Menu 4 gangen (zonder kaas): € 53,00, met wijnen € 73,00
Menu 3 gangen (zonder 1ste gerecht en kaas): € 40,00, met wijnen € 55,00
Kaas i.p.v. dessert +€5,00

 

Menuwijnen

Eschenhof Holzer - Ried Eisenhut Roter Veltliner 2017 Wagram, Oostenrijk

Diemersdal Estate Pinotage 2016 Durbanville, Zuid-Afrika

Menuwijn per glas of per fles: €6,00/€25,00

Wines by the glass

Nic Weis – St.-Urbans-Hof - Wiltinger Riesling Alte Reben 2015 Saar, Duitsland  € 7,00

La Torricella Barolo 2010/2014 Piëmonte, Italië € 10,00

 Biersuggesties

Gaudium Chefkok 5° Deftinge
blond bier met gerst, rijst, hop, honing en kruiden € 4,00

Gronckel Tripel 9° Vrijstaat Vanmol
Blond bier, fris gehopt aroma, exotisch fruitig van aard € 4,00