Slaatje van gepekelde en gerookte skrei met kwarteleitje en venkelmayo
****
Zeebaars met gestoofd witloof en geschaafde oude kaas
Worteljus met jonge look
****
Dunne lende met butternutcrème en gebakken beukenzwammen
Saus met puntpaprika & pancetta
Aardappelkroketten met prei
****
Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Tirolerbrood met cranberries – Perenconfituur met steranijs
Suggestie: Burmester Vintage porto 2007 € 10,00
****
Vanillerijst met rode appeltjes, amandelsabayon en ijs van gemberbier
Quinta de Saes – da Pellada – Dão Branco Alvaro Castro 2022
(Encruzado, Bical & Cercial)
€ 8,50/glas wit - € 38/fles
Parras Wines - Pêra Doce - Tinto Premium 2021 (Syrah, Alicante Bouchet, Cabernet Sauvignon & Aragonez) Alentejo
€ 8,00/glas rood - € 36/fles
Maison Louis Latour – Grand Ardèche Chardonnay 2022
€ 9,00/glas wit - € 41/fles
Flor de Vetus 2020 Tinta de Toro – Castilla y León
€ 10,00/glas rood - € 45/fles
Brouwerij Dilewyns – Vicaris Lino 6,5° Dendermonde: Dit blond bier heeft een aangename hoppigheid en een zachte afdronk op basis van vlas. Het rijke aroma bevat naast toetsen van vlas ook citrushoppen die zorgen voor een frisse en zachte bitterheid € 5,50
Brouwerij Dilewyns - Vicaris Winter 10° Dendermonde: Donkerbruin bier met een mooi gekleurde schuimkraag en een rijk aroma. Het winterbier is het enige Vicarisbier met kruiden € 6,00
Per telefoon 054 42 35 46 of via ons reservatieformulier
Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.
Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.