Menu Oudejaarsavond 2019 (volzet)

Nieuwjaarmiddag 2020

 

Witloof/noedelslaatje met Canadese kreeft en ossenham
Dressing met mierikswortel en basilicum

Gegrilde zeetong met dumpling opgevuld met reuzenkrab,
zeekraal en saus van gele wortel

Hertenkalffilet gekruid met specerijenmengeling,
gestoofde groene kool, crème van gekarameliseerde pastinaak
en aardappel opgevuld met pompoen en paddenstoelen
Saus afgewerkt met zoete wijn

Assortiment artisanale kaas
geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Gelei van rode druiven met porto en kaneel
Melkbrood met vanille en bruine suiker

Suggestie: Taylor’s Historic Limited Edition € 10,00

Delice van amandel 

 

menu zonder wijn: € 75,00
met wijn: € 95,00 
menu 4 gangen (geen kaas), zonder wijn: € 65,00
met wijn: € 85,00

 

 Aperitief, water en koffie niet inbegrepen.

Suggestie om middernacht: glaasje spumante bianco van Frescobaldi – Castello di Pomino Leonia brut Milesime € 11,00

 

Ter bevestiging van uw reservatie vragen wij een voorschot van 50 euro per persoon te storten op rekeningnummer IBAN BE39 8804 4034 8119 met vermelding "oudejaar of nieuwjaar + naam + aantal personen". Graag ontvangen wij u vanaf 19u15. (resp. Nieuwjaar 12u - 13u30).