Chef's Menu Januari

Van 9 januari t/m 3 februari 2019

Paté van gerookte makreel, aardappel met limoen
en kruidenvinaigrette met gegrilde pompoen

Op het vel gebakken snoekbaars met gestoofde andijvie
Cannelloni met ossenstaart en witloof
Jus met oude sherry

Franse hoeveduif met schorseneren en truffel, wortelcrème
Bombarijst met gekonfijte boutjes en amandelen

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van exotisch fruit en specerijenkoek
Suggestie:  Poças Lágrima very sweet white porto € 7,00

Verloren perenbrioche met kokosijs en veenbessencoulis

 

Menu 3 gangen: € 40, met wijnen € 55
(2de voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)
Menu 4 gangen: € 53, met wijnen € 73
(2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert)
Indien kaas i.p.v. dessert: supplement € 5
Menu 5 gangen: € 63, met wijnen € 83

 

Menuwijnen:

Sobroso Barrique Select 2017 (Antão Vaz) Alentejo in Portugal

Vignapura – Rosso IGP Puglia 2015 (80% Primitivo, 15% Negroamaro & 5% Aleatico) Italië

 

Wines by the glass (kaartwijnen):

Francis Coppola Director’s Cut Chardonnay 2014/15 Californië € 9,00

Quinta da Sapeira Touriga Nacional Reserva 2011 Lissabon € 7,00 

 

Biersuggesties:

Spartacus Blond 8° Geraardsbergen. Fijne, volle hopsmaak. € 4,00

Brouwerij Van Den Bossche – Buffalo 1907. Toetsen van karamel, chocolade en koffie met zacht bittere afdronk. € 5,00