Chef's Menu Januari

Van 8 januari t/m 2 februari

Gebakken eendenlever met zoetzuur van witte kool en geroosterde sesam
Vinaigrette van rode biet en gember

Ramen met gegrilde bio zalm
en groene kool afgewerkt met kwarteleitje

Franse hoeveduif met gebraiseerde raapjes
Gefrituurde zoete aardappel met curry, truffeljus

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Chutney van kweepeer met gekonfijte kastanjes – speculaaskoek

Suggestion: Bodagas Bentomiz – Ariyanas Naturalmente dulce 2012 (Moscatel)
D.O. Málaga – Andalucía € 8,00

Pompoenfrangipane met ijs van witte chocolade
en advokaatyoghurt

 
Menu 5 gangen: € 70 
Menu 4 gangen: € 60
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 45
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5
 

Menuwijnen:

Josep Foraster Blanc Selecció 2017 (50% Granche Blanc, 40% Macabeu, 10% Chardonnay) Conca de Barbera – Catalonië

Armenian Wine Company - Yerevan “782 BC” 2018 (65% Areni, 35% Karmrahyut) - Aragatzotn region

Wijnarrangement 3 gangen € 15,00 – 4 gangen € 20,00
Menuwijn per glas of per fles: € 7,00/ € 30,00

 

Wines by the glass:

Weingut Emmerich Knoll – Riesling Smaragd Ried Loibenberg 2014 Wachau € 11,00

Les Petits Riens – Entre terre et ciel 2015 - (Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir & Gamay) Valle d’Aosta € 12,00

 

Biersuggesties:

De Graal Quest Brakel. Blond bier met veel hop, vergist met trappistengist, diabetici € 4,00

Brouwerij Basanina Père Glorieux Meergranen (gerst, haver, spelt). Dubbel stijl bier met een medium body en helder bruinrode kleur, volmondig met toetsen van koffie, chocolade, zoet fruit € 6,00