Menukaart

Voorgerechten

Slaatje van witte asperges met sneetjes parelhoen en crispy basilicum
Zachte limoen/chili dressing € 20,00

Bouillon van langoustines met beukenzwammen, gele wortel en curry
Bladerdeeg met venkelzaad         € 24,00

Sneetje gebakken eendenlever met gestoofde rabarber en geroosterde hazelnoten
Saus met oude balsamico         € 22,00

Hoofdgerechten

Lamsbout ingewreven met rucolapesto, gebakken bloemkool met kappertjes
Aardappelburger met gekonfijte paprika en aubergine
Lamj us met rozemarijn          € 28,00

Gegrilde zonnevis met gebakken witte asperges gewenteld in groene kruiden
Geplette aardappelen met jonge spinazie en graantjesmosterdsabayon     € 34,00

Kalffilet op tuinbonen met krokante pancetta, andoorn met look en dragon
Saus met morilles      € 34,00

Desserts

Gemarineerde ananas, soesje met kokoscrème en limoncello-ijs   € 12,00

Mousse van bittere chocolade met advokaatgelei en amandelkoekje € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Peer gekookt in vanillesiroop en lavendelbrioche € 14,00

Suggestie: Caravaglio – Malvasia delle Lipari Passito 2017 Italië € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.