Aan de kaart

 

Voorgerechten

Slaatje van gemarineerde peterseliewortel met huisgerookte eendenborst
Zachte chilisaus met sake      € 22,00

Gebakken Sint-Jakobsoester met gesmolten paksoi
Velouté van aardpeer met kippenvleugel        € 24,00

Krokant gebakken langoustines, gegrild witloof en currymayonaise met limoen € 24,00

Hoofdgerechten

Polderhaas op gestoofde rode kool met vliersiroop
Rösti met pompoen en bospaddenstoel
Sausje met steranijs          € 32,00

In papillot gegaarde tarbot, bimi met geraspte Belper Knolle kaas,
Aardappelpuree met pastinaak en witte wijnsaus met dragon     € 32,00

Canadese tussenrib met boterraapjes en bloemkoolcrème,
Risotto met pancetta en saus met graantjesmosterd           € 32,00

Desserts

Beignet van Jonagold appel met kaneelijs en kokospudding € 12,00

Peren/chocolade pannenkoek geflambeerd met 10 jaar oude rum. Kastanje-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Veenbessenconfituur met vanille en geroosterde amandelen. Melkbrioche   € 14,00

Suggestie: Quinta Do Castelhino Vintage 2000 € 9,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.