Menukaart

Voorgerechten

Macedoine van groene groenten met in de oven gegaard speenvarkenbout
Plattekaas met zoetzure radijsjes € 20,00

Gebakken koningsbrasem, paella met inktvis en gestoofde prei
Saffraanbearnaise         € 22,00

Carpaccio van kalfsvlees met slaatje van tomatenvaria en Belper Knolle kaas    € 22,00

Hoofdgerechten

Rundertussenrib met gegrilde jonge wortelen
en crème van witte bonen
Gnocchi met salie en gerookte pecorino               € 30,00

Gelakte filet van Barbarie eend, butternutcompote met look en curry
Saus met paddenstoelen, gefrituurde aardappelen met “Happy Roots” kruiden   € 30,00

Gegrilde tonijnsteak met Provençaalse parelcouscous
en mosseltjes geparfumeerd met citroengras   € 30,00

Desserts

Abrikoostaartje met witte chocoladepudding en ijs met geroosterde amandel € 12,00

Aardbeitiramisu met kokosbiscuit en limoenspoom        € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Confituur van braambes met citroentijm en donker brood met karnemelk     € 14,00

Suggestie L.B.V. 2010/2011 - Porto Poças Portugal € 8,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspiratie van de chef voor lunch een hoofdgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.