Menukaart

Voorgerechten

Maçédoine van groene groenten met gerookte paling en plattekaas
Geroosterde wortelbrood   € 20,00

Gebakken skreifilet met crème van knolselder,
gestoofde zeekraal met sesam en kerveljus met jonge look € 20,00

Halve Canadese kreeft, gesmolten prei met Parmezaan en jus van butternut  € 26,00

Hoofdgerechten

Solomillo Iberico Bellota, gebraiseerde savooikool met rauwe ham, loempia met gekonfijte ui en zoete aardappel. Saus met sherrymosterd      € 28,00

Rundsfilet met gebakken bloemkool, kleine aardappelen in papillot met rozemarijn
Rode wijnsaus met sjalot en beukenzwammen    € 34,00

Gegrilde heilbotfilet, gestoofd witloof met wintertruffel en pastinaaksabayon
Aardappelpuree in de oven met karnemelk en dragon    € 34,00

Desserts

Pancake met blauwe bessen, amandelcrumble en karamelijs    € 12,00

Gebrande vla van hazelnoot met chocolade-ijs          € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Compote van grenadine appeltjes en pecannotenbrood met gedroogde abrikoos € 14,00

Suggestie: Marvilha Madeira Fine Medium Dry € 7,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.