Menukaart

Voorgerechten

Bonbon van gemarineerde zalm, champignonquinoa en Griekse yoghurt met wasabi € 18,00

Sint-Jacobsoesters, ragout van 3 selders en zeewierkaas. Waterkerssaus € 24,00

Fijne sneetjes kalfslende met feta, witloofslaatje met graantjesmosterddressing € 24,00

Hoofdgerechten

Polderhaas rosé gebakken, taartje van knolgroenten met vliersiroop
Aardappeltjes gewenteld in tijmboter en saus met steranijs   € 30,00

Gegrilde zeebaars met bospaddenstoelen, rolletje Chinese kool met koningskrab
Geplette aardappel met eiermimosa en pastinaakbearnaise           € 34,00

Herreford ribeye op gestoofde savooi met ham en hazelnoot,
saus met gekonfijte rode ui en tempura van zoete aardappel     € 34,00

Desserts

Kastanje panna cotta met chocolade-ijs en Florentines       € 12,00

Gemarineerde ananas met boekweitblini en vanille-ijs      € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Gekarameliseerde appeltjes met krentenbolletje€ 14,00

Suggestie: Porto Poças colheita 2007 Tawny € 8,00

 

 

Lunchgerecht

Dagelijks wordt er volgens de inspriactie van de chef voor lunch een vis- of vleesgerecht geserveerd aan €22. Gelieve te vermelden bij reservatie voor een vlot verloop.